Jump to content

Το κουμπάκι του email δε σταματά να αναβοσβήνει...

xpan

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Έχω τον Acer 3023 WLMi, απο τον οποίο είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι πως με κάποιο τρόπο άρχισε να αναβοσβήνει το hardware κουμπάκι του e-mail που βρίσκεται πάνω απο το πληκτρολόγιο και δε σταματά με τίποτα.

Προφανώς κάποιο software της ACER που κανει mail checking φταίει. Τα έχω απεγκαταστήσει όλα και ακόμα ανασβοσβήνει (το ξαναέβαλα μετά) . Και όχι μόνο αυτό, αλλα μόλις το πατάω μου τρέχει τον Mailer (Thunderbird) παρόλο που του έχω πει να μου ανοίγει άλλο άσχετο πρόγραμμα απο τα settings

Το περίεργο είναι πως ξεκινάει να αναβοσβήνει μόλις ανοίξω τον υπολογιστή και όχι μόλις μπω στα windows...

καμιά ιδέα πως θα το κάνω να σταματήσει, πριν το πετάξω απο το παράθυρο;

Για σερβις για αυτό το λόγο δεν το πάω. Αν ειναι να μου το κρατήσουν οι ερασιτέχνες εκεί μέσα κανα 2μηνο μπας και βρουν τι έχει τη στιγμή που εγώ το χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς λόγους, να μου λείπει...

Απλά το περίεργο είναι πως παρόλο που απεγκαθιστώ το πρόγραμμα Launch Manager που ευθύνεται για την ανάθεση των hardware κουμπιών, το συγκεκριμένο κουμπί εξακολουθεί να μου ανοίγει τον Mailer...

Ίσως τελικά να είναι κάποιο άλλο πρόγραμμα που ευθύνεται ή κάποιο service ... :confused:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.