Jump to content

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΧΡΟΝΙΣΜΟ

astrovasilis

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Δοκιμασε να κανειςαπο το ΒΙΟΣ. Ειναι αρκετα ευκολο και ειναι αλλη η αισθηση απο το να το κανεις μεσα απο το λειτουργικο σου

Κοιτα στα tools το Α64tweaker.....για timmings

Για τα βασικα οπως διαιρετες,ρευματα κτλ , κλασικα απο bios

Φίλε θα σου πρότεινα να μην τολμήσεις να πηράξεις τπτ απο τα windows..

ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ BIOS, είναι εξίσου εύκολο, αρκεί πολλύ απλά να συμβουλευτεις το manual της motherboard σου.:T:

Αρχική απάντηση από HellhammeR [22-02-2006 10:55]

Φίλε θα σου πρότεινα να μην τολμήσεις να πηράξεις τπτ απο τα windows..

ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ BIOS, είναι εξίσου εύκολο, αρκεί πολλύ απλά να συμβουλευτεις το manual της motherboard σου.:T:

Aυτό ήταν το ποιό ΚΟΥΦΟ που έχω ακούσει εδώ και ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ... :tomato: :tomato:

Το 99% του Overclock γίνεται μέσα από τα WINDOWS.

Yπάρχουν στιγμές μάλιστα που ένα BIOS αρνείται πεισματικά να φορτώσει το Overclock που βάζουμε, ενώ μέσα από τα windows με το κατάλληλο tool όλα πάνε μια χαρά...

Μην είσαι ΤΟΣΟΟΟ απόλυτος στα λεγόμενά σου και φοβίζεις κόσμο χωρίς λόγο... ;)

μπορειτε να βαλετε καπου το systool σε zip ν μπορει κανεις γιατι ο σερβερ τις εταιρας ειναι κλειδομενοσ για αρχεία exe...πλζ καποιος καπους καποτε...:(

Αρχική απάντηση από g_0x

μπορειτε να βαλετε καπου το systool σε zip ν μπορει κανεις γιατι ο σερβερ τις εταιρας ειναι κλειδομενοσ για αρχεία exe...πλζ καποιος καπους καποτε...:(

Εμένα μια χαρά το κατεβάζει πάντως τώρα που μιλάμε.

Αρχική απάντηση από g_0x [Σήμερα, στις 13:03]

της εταιριας που δουλευω δεν κατεβαζει...

Resignation Form => άλλαξε εταιρεία και είσαι ΟΚ... :p

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Resignation Form => άλλαξε εταιρεία και είσαι ΟΚ... :p

ωραιος.μαρεσε αλλα δε βοηθάει γμτ... :p

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Aυτό ήταν το ποιό ΚΟΥΦΟ που έχω ακούσει εδώ και ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ... :tomato: :tomato:

Το 99% του Overclock γίνεται μέσα από τα WINDOWS.

Yπάρχουν στιγμές μάλιστα που ένα BIOS αρνείται πεισματικά να φορτώσει το Overclock που βάζουμε, ενώ μέσα από τα windows με το κατάλληλο tool όλα πάνε μια χαρά...

Μην είσαι ΤΟΣΟΟΟ απόλυτος στα λεγόμενά σου και φοβίζεις κόσμο χωρίς λόγο... ;)

dag, δηλαδη εσυ υπερχρονιζεις μεσω windows ; Δεν εχει περισσότερο κίνδυνο να πάει κατι στραβα ;

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 21:56]

dag, δηλαδη εσυ υπερχρονιζεις μεσω windows ; Δεν εχει περισσότερο κίνδυνο να πάει κατι στραβα ;

Σαν τι να πάει στραβά ?????

Μέχρι να βρώ τα μέγιστα σταθερά της CPU (OXI της Μνήμης) δοκιμάζω τα πάντα μέσα από τα windows..

Mόλις βεβαιωθώ για την σταθερότητα τα περνάω σε Settings στο BIOS... :D

Αφού βρούμε τα σταθερά μέγιστα από DOS & Memtest για τις μνήμες, τα υπόλοιπα settings τα βρήσκουμε μέσα από τα Windows με την χρήση του A64 Tweaker ή του SYSTOOL και αυτό γιατί σε DOS τουλάχιστον εγώ δεν έχω όλα τα Settings διαθέσιμα... :T:

Καλος ο υπερχρονισμος μεσα απο το λειτουργικο οπως λετε και εσεις αλλα εγω μια μοναδικη φορα που το προσπαθησα δεν ειδα και πολυ καλα αποτελεσματα και ετσι τωρα πια προτιμαω μονο το ΒΙΟΣ. Βεβαια μπορει να επεσα και στην περιπτωση αλλα απο τοτε δεν το εχω ξανατολμησει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.