greekfragma Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 http://www.neodelight.com/webgames/parksoccer ελα να δουμε τι κανετε με την μπαλα στο mouse........ παρτε ενα χαλαρο δικο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Φεβρουάριος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 19:42] http://www.neodelight.com/webgames/parksoccer ελα να δουμε τι κανετε με την μπαλα στο mouse........ παρτε ενα χαλαρο δικο μου Με cheat το επαιξες?Πανω απο 20 με τιποτα με εχει φαει ο τοιχος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 lol χωρις cheat.....φλασακι ειναι μωρε....τι τσιτ να του κανεις θελει λιγο εξοικιωση με τα πατηματα στο ποντικι.παντως το βρηκα αρκετα αληθοφανες σχετικα με τις στροφες που παιρνει η μπαλα αναλογα σε ποιο σημειο χτυπας με τον κυκλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 ενα αντιστοιχο ειχε βγαλει και adidas αν θυμαμαι καλα.για να το βρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Φεβρουάριος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 ελα τωρα που ειναι και χαλαρο....εχω ιδρωσει το ποντικι!!!πανω απο 29 ουτε με σφαιρες!!!αν και νομιζω οτι εχω καταλαβει το κολπακι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Φεβρουάριος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Σ'εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 3, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από defiant [Σήμερα, στις 00:49] Σ'εχω μπααααααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Φεβρουάριος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 κοντα ειμαι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Φεβρουάριος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 defiant τρεμε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Φεβρουάριος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 μου θυμίζει την διαφήμιση της trident... μετά από πολύ τσαντίλα που δεν πέρναγα τα 100, τελικά ήρεμα κι ωραία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 3, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 το ΞΕΦΤΥΛΗΣΕΣΣΣΣΣΣ.......ΠΑΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Φεβρουάριος 4, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 και ναι δεν ήταν τυχαίο... παραπάνω δύσκολα ( :whistling :whistling ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.