Jump to content

otenet 2+2 μηνες και δωρο εκπληξη!!!

jpcupra

Recommended Posts

μπορεις να κανεις συνδεση και να την κρατησεις οσο λεει το κουτι(η προσφορα με τα μεγαλα γραμματα)????

Πχ ο ΟΤΕ δινει 2+2=4 μηνες ....πρεπει να συνεχισω 12 μηνο μετα.??

Το ιδιο και με forthnet με το 3+3...κοκ

(χωρις να με ενδιαφερουν τα kinder εκπληξη!)

Αρχική απάντηση από fotme

κοιτα οταν πηρα τηλ τον ΟΤΕ μου ειπε οτι δεν ειναι αναγκαστικο να συνεχισεις και να κλεισεις 12μηνο, εκτιμω παντως πως η προσφορα με το ps2 ειναι για full 12amino.

Eτσι ειναι.Ολα τα δωρακια ειναι με την επεκταση συμβολαιου.

και πάλι, εγώ που πληρώνω 18+φαπα + 10 ευρώ το μήνα, = 30 ευρά, και αυτό με dsl 384 forthnet, δεν αισθάνομαι και ιδιαίτερα ευτυχής.

ιδιαίτερα αν σκεφτούμε ότι είμαι συνδρομητής από το 2003 (με αορίστου χρόνου), θα προτιμούσα καλύτερες τιμές από τον ΤΟΕ.

αλλά ξέχασα, προώθηση ευρυζωνικότητας = δίνουμε με την ίδια υποδομή φτηνότερα τις υπηρεσίες, μέχρι να φτάσει στα 9600kbps, που είναι και το bandwidth που δια νόμου πρέπει να δίνει ο ΤΟΕ στην γραμμή. το να αναπτύξουμε δίκτυο - ταχύτητες, δεν έχει τόση σημασία!

Πηγα σε ενα γερμανο, μου ειπε για την προσφορα, οντως δινουν το sony mp3 (τζαμπα λεφτα λεμε), το θεμα ομως ειναι το εξης. Πρεπει να σταματησει καποιος την παροχη του για να παρει το πακετο. Ποσο καιρο περνει η ολη διαδικασια διακοπης?????, γιατι απτα λεγομενα του πωλητη περνει αρκετα που σε αυτο το διαστημα παιζει να εχει σταματησει η προσφορα.

Αρχική απάντηση από fotme

Πηγα σε ενα γερμανο, μου ειπε για την προσφορα, οντως δινουν το sony mp3 (τζαμπα λεφτα λεμε), το θεμα ομως ειναι το εξης. Πρεπει να σταματησει καποιος την παροχη του για να παρει το πακετο. Ποσο καιρο περνει η ολη διαδικασια διακοπης?????, γιατι απτα λεγομενα του πωλητη περνει αρκετα που σε αυτο το διαστημα παιζει να εχει σταματησει η προσφορα.

Σε ποιον Γερμανο πηγες για το sony?

Αρχική απάντηση από sotiris

και πάλι, εγώ που πληρώνω 18+φαπα + 10 ευρώ το μήνα, = 30 ευρά, και αυτό με dsl 384 forthnet, δεν αισθάνομαι και ιδιαίτερα ευτυχής.

ιδιαίτερα αν σκεφτούμε ότι είμαι συνδρομητής από το 2003 (με αορίστου χρόνου), θα προτιμούσα καλύτερες τιμές από τον ΤΟΕ.

αλλά ξέχασα, προώθηση ευρυζωνικότητας = δίνουμε με την ίδια υποδομή φτηνότερα τις υπηρεσίες, μέχρι να φτάσει στα 9600kbps, που είναι και το bandwidth που δια νόμου πρέπει να δίνει ο ΤΟΕ στην γραμμή. το να αναπτύξουμε δίκτυο - ταχύτητες, δεν έχει τόση σημασία!

εντάξει δεν έχω βάλει ακόμα dsl μπορεί όταν βάλω "αύριο" να σιχτιρίζω για τις ταχύτητες, αλλά τόσο καιρό ακουγόταν το φθηνό internet τώρα. Τώρα όντως είναι σχετικά φθηνό μετά από τις τελευταίες προσφορές. 20 ο μήνας πάγιο+isp+ΦΠΑ για ένα χρόνο χωρίς μάλιστα την προκαταβολή όλου του ποσού είναι λογικό ποσό. Είναι σχετικά φθηνό σε σχέση με PSTN και ISDN γιατί μεγάλο ποσοστό καταναλώνουν σε ΕΠΑΚ περισσότερα. Η ειρωνεία είναι ότι τη μεγάλη μείωση την έκανε η κρατική otenet και όχι κάποια από τις «ανταγωνιστικές» ιδιωτικές γιάπικες επιχειρήσεις. Σίγουρα θα ακολουθήσουν και αυτοί με ραγδαίες μειώσεις του τύπου 1-2 ευρώ φθηνότερα σε σχέση με ΟΤΕ όπως έχει αποδειχτεί ότι κάνουν μέχρι τώρα.

Οφ τοπικ

Για να πάρω αυτό το πακέτο μπορώ να το πάρω εγώ ο ίδιος(17 χρονων) ή πρέπει να πάει να το πάρει αυτος που το τηλέφωνο είναι στο όνομα του?

Ον τοπικ

Το ps2 είναι το σλιμ ή το κανονικό? (κανένα δεν με χαλάει) :p :p

Ευχαριστώ

Στην καλλιθεα μου ειπαν οτι δεν εχει γινει επισημη προσφορα ακομα.Στο adslgr γραφουν ολοι οτι ελαχιστα κομματια ps2/sony mp3 πηγαν στα μαγαζια.Προκειται περι ''προσφορας'' για τους πωλητες του Γερμανου οπως δειχνει το πραγμα...

Αρχική απάντηση από Mischeif

Παιδια πηρα τηλ. στα καταστηματα γερμανος στην Καλιθεα και εχουν τελειωσει και τα mp3 αλλα ta ps2!

δεν ειχαν φερει ποτε mp3 αυτοι.Φαντασου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.