jpcupra Φεβρουάριος 3, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=45 φθηνο!!!!αλλα δεν παιρνει 1/2 ρακορ.σωστα?το εχεις δοκιμασει frost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Φεβρουάριος 3, 2006 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 προσωπικα πιστευω πως περισσοτερα απο 1 μετρο σωληνα δεν θα χρειαστω...διπλα 'η μεσα στο κουτι.οποτε δεν με απασχολει το αλμα εις υψος... Δεν έχει σημασία το πόσα μέτρα σωλήνα θα έχεις.Μπροείς να έχεις και 5 μέτρα τυλιγμένα κουλούρα και έτσι δεν θα ξεπερνάς τα 20 εκατοστά.Σημασία έχει το συνολικό ύψος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 3, 2006 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra φθηνο!!!!αλλα δεν παιρνει 1/2 ρακορ.σωστα?το εχεις δοκιμασει frost? Μια χαρά παίρνει... όταν το παραγγείλεις τους λες να σου το στείλουν με 1/2 και τέλος...Πολύ καλό ψυγείο, σε πολύ χαμηλή τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Φεβρουάριος 3, 2006 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 03:05] φθηνο!!!!αλλα δεν παιρνει 1/2 ρακορ.σωστα?το εχεις δοκιμασει frost? Παίρνει!Αυτό έχω. Απλά αλλάζεις τα ρακόρ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Φεβρουάριος 3, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 παιδακια ειναι καλυτερο απο το κλασσικο ford transit που φωναζει ολος ο κοσμος?? Αρχική απάντηση από nkoumle Δεν έχει σημασία το πόσα μέτρα σωλήνα θα έχεις. Μπροείς να έχεις και 5 μέτρα τυλιγμένα κουλούρα και έτσι δεν θα ξεπερνάς τα 20 εκατοστά. Σημασία έχει το συνολικό ύψος. παρατραβηγμενο υποτιθεται οτι τους εχεις τους σωληνες σε οσο καλυτερη διαταξη μπορεις για να μη δημιουργουνται εμποδια στην ροη.σωστα? με τι vcore εισαι εκει?σταθερα?temps? η prolink ειναι και αυτη με νερο?φανταζομαι εχεις παιξει με bios-ρευματα για αυτους τους χρονισμους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 3, 2006 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 To ίδιο πράμα με το transit είναι απλά έχει θέση και για τα fans..όλες οι 6600gt πάνε 550/1100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Φεβρουάριος 3, 2006 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Σωστά απλά ένα παράδειγμα που μου ήρθε στα γρήγορα! Δεν πιστεύω να είναι καλύτερο από το Transit αλλά είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Μπλοκ έχω μόνο στη CPU. Ρεύμα δίνω 1,96v και είμαι στους 39 βαθμούς. Περίπου 46 στο full. Bios έχω το 18de82t του enduracell. Πιστεύω ότι το με Transit θα είχα 2 με 3 βαθμούς πιο κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Φεβρουάριος 3, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsTόλες οι 6600gt πάνε 550/1100.... YEAP..... ΣΩΣΤΟΣ!!! δεν ειναι πιο ομορφο απο το transit? Αρχική απάντηση από nkoumleΡεύμα δίνω 1,96v και είμαι στους 39 βαθμούς. Πιστεύω ότι το με Transit θα είχα 2 με 3 βαθμούς πιο κάτω. 1.96??? :crazy::crazy: για τοσο ρευμα 46 load ειναι ΑΨΟΓΑ!! γιατι το πιστευεις αυτο για το transit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Φεβρουάριος 3, 2006 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 γιατι το πιστευεις αυτο για το transit? Γιατί είναι λίγο πιο χοντρό και γιατί η επιφάνεια με τις κυψέλες είναι λίγο μεγαλύτερη.’ρα έχει καλύτερη απαγωγή θερμότητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Φεβρουάριος 3, 2006 Author #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 και τελος για τανκ που μπορω να κοιταξω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 3, 2006 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra και τελος για τανκ που μπορω να κοιταξω??? http://xtremeshop.com.gr/catalog/index.php?cPath=21_26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 3, 2006 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από nkoumle [Σήμερα, στις 03:52] Γιατί είναι λίγο πιο χοντρό και γιατί η επιφάνεια με τις κυψέλες είναι λίγο μεγαλύτερη. ’ρα έχει καλύτερη απαγωγή θερμότητας. Ειναι μία απορία που είχα και εγώ πάντα. Τα έχεις μετρήσει ? Η μάλλον το ''ford transit'' το εχεις μετρήσει ? Το 2πλο xtreme Nexxos ειναι 315 x 135 x 46mm Πολύ καλές διαστάσεις αν σκεφτούμε πώς είναι πιο μεγάλο [και ποιοτικό] και απο το black ice xtreme 2 της Asetek που εχει κανα 80 ευρά . Στο θέμα μας τώρα . .΄ Εχω δεί μία αντλία 12βολτη 1000~lt 9 dollars [ναι 9$] . Aπλά μάλλον δεν είναι εμπορική απο ότι κατάλαβα , Ουτε ρακορ εχει ουτε τπτ . Το σώμα της αντλίας παιρνεις , 2 καλώδια χύμα [ + - ] η οποία δουλευει και στα 7volt και στα 5 με αντιστοιχη μειωση των επιδόσεων της αλλα και του θορύβου [αν κανει στα 12] Ειναι πεσμένο το σίτε θα κάνω edit Πιο μετα . Για τόσα χρήματα αξίζει να της δώσουμε ενα μολεξ και αυτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 3, 2006 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Mαζι με το ψυγειο στελνω και ρακορ μισης ιντσας. Ειναι μεσα στην τιμη Tank http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=31&language=gr&osCsid=bca45ec15be16fa9b5e56b9054904768 http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=68&language=gr&osCsid=bca45ec15be16fa9b5e56b9054904768 Ερχονται επισης με ρακορ μισης ιντσας. Eπισης μπορεις να δεις και αυτα που εχει ο 11 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=19971 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Φεβρουάριος 3, 2006 Author #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από unseen Mαζι με το ψυγειο στελνω και ρακορ μισης ιντσας. Ειναι μεσα στην τιμη Tank http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=31&language=gr&osCsid=bca45ec15be16fa9b5e56b9054904768 αυτο το παλαμαρι δεν πρεπει να ειναι ορθιο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Φεβρουάριος 3, 2006 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Το 2πλο xtreme Nexxos ειναι 315 x 135 x 46mm Πολύ καλές διαστάσεις αν σκεφτούμε πώς είναι πιο μεγάλο [και ποιοτικό] και απο το black ice xtreme 2 της Asetek που εχει κανα 80 ευρά . Δεν είναι αυτές οι κανονικές του διαστάσεις. Μπορεί να παίζει με τη παρτίδα. Το δικό μου είναι περίπου 270 Χ 120 Χ 40. Και δεν είναι το ίδιο εμφανισιακά. Δεν έχει τα αλουμινένια γύρω-γύρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 3, 2006 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra αυτο το παλαμαρι δεν πρεπει να ειναι ορθιο??? ναι ορθιο το βαζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 3, 2006 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αυτο που δείχνεις ΔΕΝ ειναι nexxos [extreme τουλάχιστον , για το οποιο μιλουσα πιο πάνω] . Στην φωτό το δικό μου [nexxos xtreme 240 , ] Μηπως έχεις το pro II edit . Τα αλουμινενια γύρω γύρω φρου φρου ειναι μην σε απασχολουν δεν θα το πάμε σε καλλιστεια το ψυγείο , οι διαστάσεις ειναι που παιζουν ρόλο [στις θερμοκρασίες] Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 3, 2006 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Ουσιαστικα εχετε παρομοια ψυγειο .Απλα του Athens 2004 εχει και τα διακοσμητικα αλουμινια Μετρωντας και αυτα τοτε το ψυγειο εχει 135 μμ φαρδος Το τρανσιτ θεωρητικα θα εχει καλυτερες θερμοκρασιες λογω της μεγαλυτερης επιφανειας ανταλαγης θερμοτητας Με διαστασεις(ενεργη επιφανεια κυψελης) ~240χ150χ40 εχει ~25% μεγαλυτερη επιφανεια (με απολυτα νουμερα)Στην πραξη εχει 3-4 απο τις καθετες σωληνωσεις της κυψελης παραπανω Τωρα σε ποσο % καλυτερη αποδοση αντιστοιχει δεν το γνωριζω Εγω παντος το αλλαξα με ενα 3πλο nexxos xtreme μια που οι απιτησεις απο το συστημα μου εφερναν το καλοκαιρι το τρανσιτ στο οριο και επρεπε να δουλευουν οι ανεμιστηρες στο μαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Φεβρουάριος 3, 2006 Author #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από eleven Ουσιαστικα εχετε παρομοια ψυγειο .Απλα του Athens 2004 εχει και τα διακοσμητικα αλουμινια Μετρωντας και αυτα τοτε το ψυγειο εχει 135 μμ φαρδος Το τρανσιτ θεωρητικα θα εχει καλυτερες θερμοκρασιες λογω της μεγαλυτερης επιφανειας ανταλαγης θερμοτητας Με διαστασεις(ενεργη επιφανεια κυψελης) ~240χ150χ40 εχει ~25% μεγαλυτερη επιφανεια (με απολυτα νουμερα)Στην πραξη εχει 3-4 απο τις καθετες σωληνωσεις της κυψελης παραπανω Τωρα σε ποσο % καλυτερη αποδοση αντιστοιχει δεν το γνωριζω Εγω παντος το αλλαξα με ενα 3πλο nexxos xtreme μια που οι απιτησεις απο το συστημα μου εφερναν το καλοκαιρι το τρανσιτ στο οριο και επρεπε να δουλευουν οι ανεμιστηρες στο μαχ εν ολιγοις εισαι πιο ευχαριστημενος απο το nexxos?κανα λινκ υπαρχει για αυτο?σε ενα ψυγειο δεν παιζουν ρολο και τα BTU?οπως στους αρκουδιαρηδες(βλ.air condition) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 3, 2006 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 συγγνωμη για το :OT: αλλα ρε 11 ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ sig σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.