Volrath Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 Αποφάσισα να τσιμπίσω εναν εκτυπωτή - όχι για τρελή χρήση - αλλά ούτε θέλω να αλλάζω μελάνια καθε μήνα. Στην αγορά των - απόλυτα - φτηνών laser εκτυπωτών βρήκα τους εξείς: Konica Minolta 1400W Pagepro | Samsung ML 1610. Έψαξα για συγκριτικό αλλά δε βρήκα τπτ. Ο Minolta έχει: 1200x600 + 8ΜΒ ενώ ο Samsung 600x600 +2MB. Θα έπαιρνα τον konica αλλά διαβασα για ενα αντιστοιχο μοντέλο κακά λόγια (τον 1250W). Έχετε καμια ιδέα ή πρόταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Φεβρουάριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Από αυτούς τους 4 με βάση τα χαρακτηριστικά τους θα έπαιρνα τον Epson. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αυτόν τον Epson πήρα κι εγώ στο μαγαζί μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά δεν του έχω βγάλει και τα μάτια ακόμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.