ea6gka Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 παω παιρνω μια αναθεμα την ωρα , συμπτωματα ειναι , δε μπουταρει μετα απο ρεσταρτ στα παραθυρα , δεν την εβλεπε στο κατω pci παρα μονο στο πανω (της DFI) , και οταν την ειδε στη πανω θυρα και εκανε installation επαιξε μεχρι να κανω ρεσταρτ. μετα τρωει ενα reboot την ωρα που φορτωνε τα παραθυρα...παει να ξαναμπει κολαει στο ποστ , ξεκολαει φορτωνει τα παραθυρα ακουγεται ο ηχος των παραθυρων και μετα νεκρικη σιγη , απλα δε παιζει το ρημαδι . Αν το κλεισω και ξανανοιξω παλι τα ιδια , τρωει κανα 2-3 ρεμπουτ μπαινει με τα χιλια ζορια και δεν ακουγεται τπτ. ΒΙΟΣ = 704.2ολα default στο BIOS (!) τι διαολο, τι γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Στο άβαταρ, δίπλα από την DFI είναι ο διακόπτης της XFI. Ανέβασε τον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 To οτι εχεις απενεργοποιήσει την onboard να το πάρουμε ως δεδομένο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 2, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 σε επιπεδο ΒΙΟΣ υπαρχει κατι να κανω? ξερει κανεις κανα ΒΙΟΣ που να δουλευει με αυτη τη πατατα? μιλαμε για DFI NF4 μομπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka σε επιπεδο ΒΙΟΣ υπαρχει κατι να κανω? ξερει κανεις κανα ΒΙΟΣ που να δουλευει με αυτη τη πατατα? μιλαμε για DFI NF4 μομπο Με το big toe και δοκήμασε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 2, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 704-2 λεω , bigtoe δεν ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 2, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka 704-2 λεω , bigtoe δεν ειναι αυτο? όχι, υπάρχει και 704-2 και 704-2bthttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12307&perpage=20&pagenumber=11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 2, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 00:05] To οτι εχεις απενεργοποιήσει την onboard να το πάρουμε ως δεδομένο ? Να μην το παρεις σαν δεδομενο...Εδω και 1.5 μηνα παιζει μια χαρα, χωρις να εχω απενεργοποιησει τιποτα...απλα την εζμπρωξα στο "πανω" σλοτ και επαιξε...Μυστηρια πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 2, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 sln πες μου αν μπορεις σε παρακαλω τα τελευταια 3 νουμερα του serial number της καρτας σου , ειναι πανω στο κουτι της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 2, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Κουτι στην Αθηνα...Στην καρτα στο στικερακι γραφει ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ276Ε αν βλεπω καλα αναποδα που το κοιταωΜodel No SB0460 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 2, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 δες αν η θέση που το βάζεις, μοιράζεται το irq με κάποια άλλη.οι creative από irq sharing τα πάνε όπως ο αλογοσκούφης με το linux.πιθανότατα να μην παίζει στο κάτω επειδή μοιράζεται το irq με κάποιον controller.απενεργοποίησε δηλαδή διάφορες άχρηστες συσκευές που μπορεί να έχει το bios (π.χ. τον 15ο sata controller). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 3, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 και εμενα παρομια κουλα μου εκανε μεχρι που την εστηλα για rma και περιομενω την νεα.....δεν ξερω τιν συνβαινει με την x-fi γενικα εχω ακοθσι οτθι δεν παει καλα..... μαμω τα 250 ευρο που εδοσα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 IRQ conflict δεν εχει , install τους οδηγους τους κανει χωρις προβλημα τελικα , αλλα οταν ανοιξω το πισι πχ σημερα το πρωι και καθε φορε με το πρωτο μπουτ κανει ενα ρεσταρτ μετα μπαινει μεσα παιζει τον ηχο τωνβ παραθυριων και τελος. RMA τη καρτα που?, στην ιρλανδια να πληρωνω και μεταφορικα? , καλα...θα την περιποιηθω το απογευμα οπως τις αρμοζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 3, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Ποιο μοντέλο είναι? αυτή με τα 2ΜΒ onboard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 ναι η φτηνη , η xtreme music Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 3, 2006 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 εγω ηξερα οτι ολες ειχαν προβλημα με το nf4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 3, 2006 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αυτές έχουν πρόβλημα. Αν θυμάμαι καλά τις στέλνεις στην creative, τις μοντάρει(lol) και μετά παίζουν. Αν και θα έπρεπε να είχε αποσύρει όλα τα μοντέλα και να τα είχε φτιάξει.Από την πλευρά τους οι κατασκευαστές μητρικών θα έπρεπε να βοηθούσαν την κατάσταση με bios, αλλά μάλλον δεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 δεν υπαρχει περιπτωση να τη στειλω πισω , ηδη εχασα ενα βραδυ δε θα χασω και 20 ευρω γιατι η εταιρεια αυτη ειναι ΓΤΠ και να περιμενω 2 εβδομαδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 3, 2006 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Kι εγω την φτηνη εχω... Αρνουμαι να πιστεψω οτι ειμαι τοσο φαρδοπωλης που δουλεψε ετσι απλα και απροβληματιστα η ολη ιστορια...SLI-DR + 623-3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.