jpcupra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 στην msi rx800xl απο αυτο εδω το πραγματακι μπορειτε να καταλαβετε αν δεχεται η καρτουλα μου φλασαρισμα???ο πυρηνας παει 460 και οι μνημες 608....βγαζει και παραπανω με λιγα artifacts βεβαια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Φεβρουάριος 2, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 κατι γινεται τωρα τελευταια.....γιατι μου εχετε μουτρωσει ολοι και δεν μου απαντατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 τι εννοεις αν δεχεται φλασαρισμα???Ολες οι καρτουλες δεχονται φλασαρισμα..Ρε θηριο πως πανε οι μνημες 608?Μια φορα(χθες δλδ) που ανεβαζα σταδιακα ανεβηκαν μεχρι 600 με αρτιφαcts...λεω ας κατεβω να δω που φευγουν...τελικα τα ειχα μεχρι πολυυυ κατω...Προσωσρινα βεβαια μιας και μετα απο καμποση ωρα φυγαν μεχρι τα 570-580 που ηξερα οτι ηταν καθαρο...Με το ραβιτ γινεται το φλασαρισμα αν ενδιαφερεσαι...Πειραζεις και χρονισμους μνημης(περα απο 400-1000(ενταξει 980)) αλλα δεν το ριψοκινδυνω για αυτα....Ας κυλησει το νερο στο αυλακι και μετα βλεπουμε...Τι μνημες εχεις??(στην καρτα λεω)2ns??Η πιο χαμηλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Φεβρουάριος 2, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG τι εννοεις αν δεχεται φλασαρισμα??? Ολες οι καρτουλες δεχονται φλασαρισμα.. Ρε θηριο πως πανε οι μνημες 608? Μια φορα(χθες δλδ) που ανεβαζα σταδιακα ανεβηκαν μεχρι 600 με αρτιφαcts...λεω ας κατεβω να δω που φευγουν...τελικα τα ειχα μεχρι πολυυυ κατω...Προσωσρινα βεβαια μιας και μετα απο καμποση ωρα φυγαν μεχρι τα 570-580 που ηξερα οτι ηταν καθαρο... Με το ραβιτ γινεται το φλασαρισμα αν ενδιαφερεσαι... Πειραζεις και χρονισμους μνημης(περα απο 400-1000(ενταξει 980)) αλλα δεν το ριψοκινδυνω για αυτα.... Ας κυλησει το νερο στο αυλακι και μετα βλεπουμε... Τι μνημες εχεις??(στην καρτα λεω)2ns??Η πιο χαμηλα? παιζω με αερα ntgακο και δυστηχως αν δεν κανω λαθος εχω 2 ns.καποιος μου ειχε πει οτι επειδη ειναι 2 ns δεν μπορω να περασω χρονισμους xt(520-540).αυτο θελω να ρωτησω βασικα γι'αυτο και ποσταρα την φωτο απο το ati tool που δειχνει αν ειναι moddable η καρτα....την δευτερη φωτο την προσεξες?μνημες 614 παρακαλω με λιγα αρτιφακτς οπως ηταν επομενο.παιζω με αερα σε cpu και gpu...βεβαια οι μνημες εφτασαν εκει ενα απο τα κρυα βραδια του χειμωνα με 4*C εξω!!! :P παντως μεχρι και 594 ειμαι free...o πισωγλεντης ο πυρηνας δεν ξερω πως θα ανεβει!!! :hehe: :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Φεβρουάριος 3, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 για ποσταρετε για ποσταρετε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 να μην φλασαρεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Φεβρουάριος 3, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka να μην φλασαρεις . καποιο υποτυπωδες επιχειρημα-τεκμηριο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Φεβρουάριος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra καποιο υποτυπωδες επιχειρημα-τεκμηριο??? διαφορετικος πυρηνας και ειμαι 99% σιγουρος οτι εχει διαφορετικο pcb...νομιζω το ειχα δει στο guru3d λιγο πριν την παρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Φεβρουάριος 3, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από haris1984 διαφορετικος πυρηνας και ειμαι 99% σιγουρος οτι εχει διαφορετικο pcb...νομιζω το ειχα δει στο guru3d λιγο πριν την παρω.. χαρουλη το "pcb" που λες τι ειναι??αρα συμφωνεις και εσυ οτι δεν θα μου κατσει η μοντα..... :weep: Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Φεβρουάριος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 printed circuit board...Κοινως η πλακετα...γιατι τρωγεσαι τοσο να την μονταρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Φεβρουάριος 3, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από haris1984 printed circuit board...Κοινως η πλακετα...γιατι τρωγεσαι τοσο να την μονταρεις? κοιτα ποσο κοντα στα 6500 ειμαι με αυτες τις ρυθμισεις και συνεπως στο top30----->τσεκαρε εδω την 2 φωτο θα τραβαγες 'η δεν θα τραβαγες τα μαλλια σου???σιγουρα παντως με επιπλεον ρευματακι θα παρει τα πανω του ο κ@λοπυρηνας.ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Φεβρουάριος 3, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 χεχε...και τι θα αλλαξει αν μπεις στο τοπ30 δλδ? ολο και κατι θα παρει...στο τοπικ με τις τασεις της 7800gtx εχω ποσταρει ενα λινκ για pencil mod...ριξε μια ματια...αν εχεις ενα πολυμετρο πρεπει να ειναι γελοιο... εδιτ: το βρηκα http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=2184 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 3, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Τα 520 στον πυρηνα ειναι πολλα για να τα πιασεις ετσι οπως εισαι!!Και ο αερας δεν βοηθαει και πολυ....Μπορεις να ανεβασεις βεβαια μονος σου τις συχνοτητες σε ενα ασφαλες 440(αντε 450) και 550 για μνημες(αντε 555 για subaru fans) και να το φλασαρεις....αλλα και παλι μπορεις να τα βαζεις απο rivatuner λιγο πριν παιξεις κανενα παιχνιδι.....O πιο ειδικος βεβαια για να σε βοηθησει ειναι ο Skal μιας και εχει κανει οτι mod κυκλοφορει και ποσταρε καποτε κατι ξεγυρισμενα 600+++...(πυρηνα μνημες)Skal....παρουσιασου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 μα γιατι να κανεις τη μοντα δε καταλαβαινω, κλοκαρε την μεχρι εκει που μπορει να παει. Το να τη φλασαρεις δε θα βοηθησει , ειδικα στην XL που οι πυρηνες τους ειναι περιεργοι σε σχεση με την ΧΤ. ΕΠισης πρεπει να βρεις και ΒΙΟΣ για εκδοση της ΧΤ με 256 ΜΒ καθως οι πιο πολλες ΧΤ ειναι 512ΜΒ . αυτα τα λιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Φεβρουάριος 3, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka μα γιατι να κανεις τη μοντα δε καταλαβαινω, κλοκαρε την μεχρι εκει που μπορει να παει. Το να τη φλασαρεις δε θα βοηθησει , ειδικα στην XL που οι πυρηνες τους ειναι περιεργοι σε σχεση με την ΧΤ. ΕΠισης πρεπει να βρεις και ΒΙΟΣ για εκδοση της ΧΤ με 256 ΜΒ καθως οι πιο πολλες ΧΤ ειναι 512ΜΒ . αυτα τα λιγα βρισκω για 256...το θεμα ειναι οτι μεχρι εκει πανε....εσυ γιατι αραγε κλοκαρεις την καρτουλα σου??!!! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 δε καταλαβες , κλοκαρει τη μεχρι εκει που μπορει να παει χωρις το φλασαρισμα και αμα δε σου φτανει τοτε κανε το φλας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Φεβρουάριος 3, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 το θεμα ειναι αν θα πετυχει!!!μου λενε οτι επειδη ο πυρηνας δεν παει πανω απο 460 με αερα οτι δεν μπορω να φλασαρω.ισχυει?απο την στιγμη που δεν πιανει ουτε τα 500 τοτε υπαρχει αραγε λογος, 'η τσαμπα θα γινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2006 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 XL core = R430XT core = R423http://www.guru3d.com/article/Videocards/196/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Φεβρουάριος 3, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 δηλ?????δεν????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 4, 2006 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 χωρις μοδ ...σιγουρα δεν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.