xaxa1982 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 Ανοίγω που λέτε ένα αρχείο του OpenOffice μέσα από το Gnome 2.10 και τους Ελληνικούς χαρακτήρες του εγγράφου,μου τους δείχνει σαν τετραγωνάκια.Γιατί?Να πω εδώ ότι σε περιβάλλον KDE 3.4 δουλεύει μια χαρά!Γιατί υπάρχει το πρόβλημα αυτό στο Gnome?Η έκδοση OpenOffice που έχω είναι η 1.1.5 που είναι της διανομής που έχω.Όλα τα updates της διανομής είναι εγκατεστημένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxa1982 Φεβρουάριος 2, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 ’κυρο!Δούλεψε χωρίς να κάνω τίποτα!Ξαναφόρτωσα τις γραμματοσειρές από τα Windows και μάλλον ξεμπλόκαρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Νομιζω, θελει να κλεισεις και να ξανα ανοιξεις το Open Office (σε περιπτωση που την ωρα που βαζεις τα Fonts και το εχεις ανοιχτο).Κ σε μενα ειχε τυχει παλιοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.