def Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι εχω ενα ups Mga στα 500vaκαι εχω πανω το τροφοδοτικο 520 την οθονη μια προσορηνη tft τον μετασχηματιστη απο τα ηχεια 5.1 και σκεφτομαι μηπως ειναι λιγο?τι λετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Είναι οριακό (ειδικά όταν έρθει η καλή σου η οθόνη η 14αρα δεν θα σε φτάνει με τίποτις ). (επαρκές) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Φεβρουάριος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Def εδω θα δωσεις 1000+ να παρεις τον fx60 και δεν μπορεις να δωσεις κανενα 200αρι να παρεις ενα καλο και μεγαλο Ups? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Φεβρουάριος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 1,6VA = 1Watt αν θυμαμαι καλα.μαλλον θα χρειαστεις ειτε ενα μεγαλυτερο ειτε ενα δευτερο.τα ηχεια δεν εχουν προβλημα πανω σε UPS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Φεβρουάριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 0-η επαρκής, το επαρκές,επίσης προσωρινή Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 2, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από morpheus [Σήμερα, στις 19:10] 0-η επαρκής, το επαρκές, επίσης προσωρινή ...εδω το καλο σχολιόόό.... ...ειναι οριακο μαν....χτυπα ενα Mustek 1400VA LineInteractive.... και δεν θα σε απογοητευσει p.s το μονο μειονεκτημα ειναι οτι το ανεμηστηρι του δουλευει συνεχεια και ειναι καπως θορυβωδες....αλλα δεν ειναι και δυσκολο να βαλεις ενα αλλο αθορυβο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από mortisboy ...εδω το καλο σχολιόόό.... Είδες, τόσα ένσημα έχουμε κολλήσει και έρχεται τώρα ένας morpheus να μας φάει την σύνταξη! Αρχική απάντηση από mortisboy...ειναι οριακο μαν....χτυπα ενα Mustek 1400VA LineInteractive.... και δεν θα σε απογοητευσει p.s το μονο μειονεκτημα ειναι οτι το ανεμηστηρι του δουλευει συνεχεια και ειναι καπως θορυβωδες....αλλα δεν ειναι και δυσκολο να βαλεις ενα αλλο αθορυβο.... Και με το 100αρι (μην πω και το 800αρι), μια χαρά θα είναι. Και θα γλυτώσει και 50+ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 2, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Ερώτηση: όταν δεν μπορεί το UPS να σηκώσει τις συνδεδεμένες συσκευές τι γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Φεβρουάριος 2, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Κλείνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 2, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Όταν υπάρχει παροχή ρεύματος συνεχίζει να δίνει ρεύμα και απλώς άμα πέσει η παροχή κλάφτα Χαράλαμπε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 2, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Όταν υπάρχει παροχή ρεύματος συνεχίζει να δίνει ρεύμα και απλώς άμα πέσει η παροχή κλάφτα Χαράλαμπε; Όταν υπάρχει παροχή ρεύματος, το UPS (τα backup και τα line interactive δλδ) δεν κάνει (σχεδόν: για τα LI) τίποτα, οπότε δεν τίθεται θέμα δυναμικότητας.Το πρόβλημα είναι όταν πέσει το ρεύμα.EDITΑν και βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, ίσως υπάρχει πρόβλημα γενικά γιατί αν το ups είναι σε full load όταν ανάψει και κάνει το self test (aka δώσει ρεύμα για λίγο από τις μπαταρίες), αν δεν είναι επαρκές, θα κλείσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Φεβρουάριος 2, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Ακριβως όπως τα λεει ο s pi satορας. Σε ένα κινέζικο που εχω για την οθόνη όταν την ανοίγω πολλές φορές κάνει ένα μπιπ επειδή στιγμιαία το γονατίζει, σε καμία περίπτωση όμως δεν τραβάει η οθόνη πάνω απο την ισχύ του ups οπότε οκ μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 2, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Εγώ έχω βάλει σε ένα ups που έχει ο πατέρας μου το PC του, την οθόνη, το τηλ. κέντρο, το netmod, το router και το switch και είχα μια απορία γιατί δεν δουλεύει... :hehe: Βασικά έλεγα "τι κατανάλωση να έχουν αυτά" αλλά απ'ό,τι φαίνεται μάλλον τρώνε αρκετά ή το UPS είναι πολύ μικρό... (ούτε που έχω δει τι είναι... :tomato: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 2, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Εγώ έχω βάλει σε ένα ups που έχει ο πατέρας μου το PC του, την οθόνη, το τηλ. κέντρο, το netmod, το router και το switch και είχα μια απορία γιατί δεν δουλεύει... :hehe: Βασικά έλεγα "τι κατανάλωση να έχουν αυτά" αλλά απ'ό,τι φαίνεται μάλλον τρώνε αρκετά ή το UPS είναι πολύ μικρό... (ούτε που έχω δει τι είναι... :tomato: ) Αυτό δεν λέει και πολλά καθώς τα κέντρο, netmod, router και switch δεν τραβάνε και τίποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Φεβρουάριος 2, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Σορυ ρε παιδιά αλλά βγάζει μάτι το επαρκί.Έκανα την παρατήρηση καλοπροαίρετα, με την ελπίδα οτι αυτός που έκανε το λάθος θα το αποφύγει στο μέλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 3, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από morpheus [Σήμερα, στις 02:07] Σορυ ρε παιδιά αλλά βγάζει μάτι το επαρκί.Έκανα την παρατήρηση καλοπροαίρετα, με την ελπίδα οτι αυτός που έκανε το λάθος θα το αποφύγει στο μέλλον. Το βλέπω και με τρομάζει κάθε φορά. Μου θυμίζει είτε βρακί είτε μπρίκι. ’ντε να το διορθώσουμε.Είναι επαρκές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 3, 2006 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από morpheus [Σήμερα, στις 02:07] Σορυ ρε παιδιά αλλά βγάζει μάτι το επαρκί.Έκανα την παρατήρηση καλοπροαίρετα, με την ελπίδα οτι αυτός που έκανε το λάθος θα το αποφύγει στο μέλλον. ...ναι...βρε...πλακα κανουμε ..μην το παιρνεις προσωπικα....:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 3, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 αυτο το Mustek που με πρωτεινετε ειναι καλο?για να το εχω υποψην Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 3, 2006 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Τι ρωτάς τώρα; Λες να σου προτείνουν σκάρτο ή και να σου προτείνουν σκάρτο να σου το πούν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.