Zul Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 HI!!!!λοιπον ψαχνω φωτο με zoom>10χ να τραβαει καλο video και μεχρι 450 euro εχω βρει μερικες αλλα εχω μπερδευτει1)minolta Z62)panasonic lumix DMC-FZ-53)kodak P8504)kodak Z6505)sony DSC-H16)canon S2 ISκαμια γνωμη αλλα θελω για οποια μου πειτε τα +,- της.αμα ξερετε και καμια αλλη πειτε μουΑ! αξιζει να περιμενω την panasonic FZ-7??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 γιατι μπερδευτηκες???Με σειρα προταιρεοτητας...6 και μετα 2!τωρα για + και - ας πουμε οτι ειναι οτι καλυτερο μπορεις να αγορασεις σε αυτην την κατηγορια!!Ελπιζω να σε καλυψα!!ΠΑντως ειμαι αντικειμενικοτατος μιας και δεν εχω ουτε τη μια ουτε την αλλη αλλα τη βγαζω με μια Ζ3(κονικα-μινολτα)δες και www.dcresources.com αριστερα καπου εχει all reviews δες τα μοντελα που σε ενδιαφερουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Φεβρουάριος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 και εγώ πρώτη από αυτές την powershot S2 IS θα έλεγα.Η panasonic βγάζει 320-240 max ανάλυση για βίντεο, υστερεί σε σχέση με τις άλλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Φεβρουάριος 2, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 βασικα αξιζει η διαφορα σχεδον 80 ευρω της sony με την canon?απο επιδοσεις ειναι σχεδον ιδιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Ζul βασικα αξιζει η διαφορα σχεδον 80 ευρω της sony με την canon?απο επιδοσεις ειναι σχεδον ιδιες Μείνε μακριά από SONY..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 2, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Η ψηφος μου παει στην panasonic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Φεβρουάριος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 ρε Zul τι να σου πω, εγώ μια Sony w-15 έχω ικανοποιημένος είμαι, τις κοιτάω από το www.imaging-resource.com (την Sony και την Cannon ) και νομίζω η Cannon γενικά υπερτερεί. καλύτερο φακό έχει (F2.7), καλύτερο stabilization, καλύτερη φωτογραφία ριπής, πιο ελαφριά, καλύτερο macro (σόρυ όχι makro ) , έχει iso 50, καλύτερη αυτονομία αλλά έχει μικρότερη οθόνη, χωρίς επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, με περιορισμό στο video 1gb per clip και όπως λες είναι πιο ακριβή (80 ευρώ όμως) έχει επίσης πιο φθηνά SD για αποθήκευση αντί για mem.stick. νομίζω πως είναι καλύτερη από την Sony και αξίζει να τα δώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Φεβρουάριος 2, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 spc γιατι μακρια απο την sony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Φεβρουάριος 11, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 τελικα αποφασισα να περιμενω για την FZ-7,σε λγοτερο απο μηνα θα κυκλοφορισει,το μονο μου κολλημα ειναι για την ποιοτητα της panasonic,εχω κακη εμπειρια απο τηλεφωνα της,ενα κινητο και 2 ασυρματα που μετα τον χρονο ολα μου δημιουργισαν προβλημα.Για τις φωτογραφικες ισχυει κατι αντιστοιχο,παρουσιαζουν προβληματα αξιοπιστιας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.