Jump to content

ψηφιακη με μεγαλο zoom

Recommended Posts

HI!!!!

λοιπον ψαχνω φωτο με zoom>10χ να τραβαει καλο video και μεχρι 450 euro εχω βρει μερικες αλλα εχω μπερδευτει

1)minolta Z6

2)panasonic lumix DMC-FZ-5

3)kodak P850

4)kodak Z650

5)sony DSC-H1

6)canon S2 IS

καμια γνωμη αλλα θελω για οποια μου πειτε τα +,- της.

αμα ξερετε και καμια αλλη πειτε μου

Α! αξιζει να περιμενω την panasonic FZ-7???

γιατι μπερδευτηκες???

Με σειρα προταιρεοτητας...6 και μετα 2!

τωρα για + και - ας πουμε οτι ειναι οτι καλυτερο μπορεις να αγορασεις σε αυτην την κατηγορια!!

Ελπιζω να σε καλυψα!!

ΠΑντως ειμαι αντικειμενικοτατος μιας και δεν εχω ουτε τη μια ουτε την αλλη αλλα τη βγαζω με μια Ζ3(κονικα-μινολτα)

δες και www.dcresources.com αριστερα καπου εχει all reviews δες τα μοντελα που σε ενδιαφερουν!

ρε Zul τι να σου πω, εγώ μια Sony w-15 έχω ικανοποιημένος είμαι, τις κοιτάω από το www.imaging-resource.com

(την Sony και την Cannon )

και νομίζω η Cannon γενικά υπερτερεί.

καλύτερο φακό έχει (F2.7), καλύτερο stabilization, καλύτερη φωτογραφία ριπής, πιο ελαφριά, καλύτερο macro (σόρυ όχι makro :p) , έχει iso 50, καλύτερη αυτονομία

αλλά έχει μικρότερη οθόνη, χωρίς επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, με περιορισμό στο video 1gb per clip και όπως λες είναι πιο ακριβή (80 ευρώ όμως)

έχει επίσης πιο φθηνά SD για αποθήκευση αντί για mem.stick.

νομίζω πως είναι καλύτερη από την Sony και αξίζει να τα δώσεις.

:T:

• 2 weeks later...

τελικα αποφασισα να περιμενω για την FZ-7,σε λγοτερο απο μηνα θα κυκλοφορισει,το μονο μου κολλημα ειναι για την ποιοτητα της panasonic,εχω κακη εμπειρια απο τηλεφωνα της,ενα κινητο και 2 ασυρματα που μετα τον χρονο ολα μου δημιουργισαν προβλημα.

Για τις φωτογραφικες ισχυει κατι αντιστοιχο,παρουσιαζουν προβληματα αξιοπιστιας?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.