Jump to content

Προβλήματα αφαίρεσης cpu-ψύκτρας-ceramique

ergotelis

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,ανοίγω αυτό το τόπικ γιατί φαίνεται να την έχουν πατήσει αρκετοί με τη ceramique,είναι μεν καλή πάστα,αλλά χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή για την αφαίρεση της ψύκτρας από τον επεξεργαστή,γιατί έχει κολλήσει πάρα πολύ γερά!Εμένα με κάνει και τρέμω κάθε φορά που πρέπει να το κάνω αυτό μη τυχόν πάρει μαζί της η ψύκτρα κανά cpu!Υπάρχει γενικά καμιά καλή λύση ξέρετε?Εγώ προσωπικά σκέφτομαι να βάζω καλύτερα την arctic silver 5!

Πάντως εγώ πριν βγάλω το μπλοκ το πηγαίνω πάνω κάτω στο cpu,ώστε κάπως να ξεκολλήσει η ψύκτρα,και μετα από κανά μισάωρο τέτοιας διαδικασίας,το μπλόκ αφαιρείται πιο εύκολα.Είναι γενικά πάντως πολύ κουραστικό και επίφοβο.Έχει να προτείνει κανείς κάτι άλλο?

Οι άλλες πάστες δημιουργούν τέτοια προβλήματα?

εγω βαζω μια no-name και δεν εχω κανενα προβλημα,παντος καλο πρωτου αφαιρεσειςτην παστα ξεκουμποσε πρωτα την ψυκτρα πανω απο το frame αστο για 1 ωρα και μετα μετακοινησε σιγια-σιγα,θα βγει με ευκολια μετα

Εγώ έχω συνηθίσει πλέον να τα παίρνω και τα 2 μαζί στο χέρι

Οντως οι σωλήνες το κάνουν πρακτικά αδύνατο να περιστραφεί το μπλοκ αρκετά . Την επόμενη φορά πάντως θα δοκιμάσω την συμβουλή ενός φίλου από δω μέσα ο οποίος πρότεινε την αφαίρεση της ψύκτρας αμέσως μετά το κλείσιμο του υπολογιστή , όσο δηλαδή είναι ζεστή η πάστα

Nαι αλλά με νερό δεν είναι πολύ ζεστό το cpu άντε να πάει 37 με Oc και πολύ ζόρυ.’ρα ξεσυνδέουμε πρώτα τα ανεμιστήρια από τα ψυγεία και τρέχουμε κανά ζόρικο πρόγραμματάκι :p:P

Αρχική απάντηση από ergotelis

Nαι αλλά με νερό δεν είναι πολύ ζεστό το cpu άντε να πάει 37 με Oc και πολύ ζόρυ.’ρα ξεσυνδέουμε πρώτα τα ανεμιστήρια από τα ψυγεία και τρέχουμε κανά ζόρικο πρόγραμματάκι :p:P

Απλά κλείσε την αντλία για λίγο

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από darkCount

λούστην με ultrex και θα δεις!

Εγω λεω να λουσει το μπλοκ πρωτα με βενζινη και μετα να βαλει απο πανω ενα σπιρτο και θα δεις για ποτε θα ξεκολησει.

Σοβαρα τωρα, το κλεισιμο της αντλιας το βλεπω ως την καλυτερη λυση

Οσο για τις αλλες παστες αν κρινω απο την δικη μου και αυτες των γνωστων μου δεν παρουσιαζουν τετοια προβληματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.