ergotelis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 Καλησπέρα παιδιά,ανοίγω αυτό το τόπικ γιατί φαίνεται να την έχουν πατήσει αρκετοί με τη ceramique,είναι μεν καλή πάστα,αλλά χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή για την αφαίρεση της ψύκτρας από τον επεξεργαστή,γιατί έχει κολλήσει πάρα πολύ γερά!Εμένα με κάνει και τρέμω κάθε φορά που πρέπει να το κάνω αυτό μη τυχόν πάρει μαζί της η ψύκτρα κανά cpu!Υπάρχει γενικά καμιά καλή λύση ξέρετε?Εγώ προσωπικά σκέφτομαι να βάζω καλύτερα την arctic silver 5!Πάντως εγώ πριν βγάλω το μπλοκ το πηγαίνω πάνω κάτω στο cpu,ώστε κάπως να ξεκολλήσει η ψύκτρα,και μετα από κανά μισάωρο τέτοιας διαδικασίας,το μπλόκ αφαιρείται πιο εύκολα.Είναι γενικά πάντως πολύ κουραστικό και επίφοβο.Έχει να προτείνει κανείς κάτι άλλο?Οι άλλες πάστες δημιουργούν τέτοια προβλήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Τη στρίβεις.... Σα να πας να την ξεβιδώσεις. Βγαίνει σε 1' Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 εγω βαζω μια no-name και δεν εχω κανενα προβλημα,παντος καλο πρωτου αφαιρεσειςτην παστα ξεκουμποσε πρωτα την ψυκτρα πανω απο το frame αστο για 1 ωρα και μετα μετακοινησε σιγια-σιγα,θα βγει με ευκολια μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 2, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις θα το δούμε στην επόμενη αφαίρεση!Πάντως η αφαίρεση του μπλοκ λόγω των σωλήνων κάνει πιο δύσκολο το στρήψιμο αλλά κάτι θα κάνουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Φεβρουάριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Εγώ έχω συνηθίσει πλέον να τα παίρνω και τα 2 μαζί στο χέρι Οντως οι σωλήνες το κάνουν πρακτικά αδύνατο να περιστραφεί το μπλοκ αρκετά . Την επόμενη φορά πάντως θα δοκιμάσω την συμβουλή ενός φίλου από δω μέσα ο οποίος πρότεινε την αφαίρεση της ψύκτρας αμέσως μετά το κλείσιμο του υπολογιστή , όσο δηλαδή είναι ζεστή η πάστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 2, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Nαι αλλά με νερό δεν είναι πολύ ζεστό το cpu άντε να πάει 37 με Oc και πολύ ζόρυ.’ρα ξεσυνδέουμε πρώτα τα ανεμιστήρια από τα ψυγεία και τρέχουμε κανά ζόρικο πρόγραμματάκι :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Φεβρουάριος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Πιστολάκι για μαλλιά έχει η γυναίκα; Είναι το πιο κατάλληλο. Ζεσταίνεις την ψύκτρα, μαλακώνει η πάστα και βγαίνει χωρίς ζόρια και χωρίς κίνδυνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Φεβρουάριος 2, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 λούστην με ultrex και θα δεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 2, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis Nαι αλλά με νερό δεν είναι πολύ ζεστό το cpu άντε να πάει 37 με Oc και πολύ ζόρυ.’ρα ξεσυνδέουμε πρώτα τα ανεμιστήρια από τα ψυγεία και τρέχουμε κανά ζόρικο πρόγραμματάκι :P Απλά κλείσε την αντλία για λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 17, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount λούστην με ultrex και θα δεις! Εγω λεω να λουσει το μπλοκ πρωτα με βενζινη και μετα να βαλει απο πανω ενα σπιρτο και θα δεις για ποτε θα ξεκολησει. Σοβαρα τωρα, το κλεισιμο της αντλιας το βλεπω ως την καλυτερη λυσηΟσο για τις αλλες παστες αν κρινω απο την δικη μου και αυτες των γνωστων μου δεν παρουσιαζουν τετοια προβληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Φεβρουάριος 17, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Τρέξε ένα S&M και συγκεκριμένα το CPU (FPU) Test και αφού ζεσταθεί για τα καλάο επεξεργαστής, τότε κλείσε το PC και βγάλε την ψύκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.