Jump to content

Eσπασα το κεφάλι μου με την DFI ULTRA D NF3 939 ...

Dagalidis

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Dagalidis

Untervolting Part2...

Ψάχνοντας να βρώ τα όρια του Undervolt έκανα το εξής....

Εβαλα 1.25 Vcore από το BIOS και 240Χ10 = 2400 MHZ

Eαν λάβουμε υπόψιν ότι είμαι με αέρα του κ@λου και ότι η CPU έχει default 2GHz & 1.35 Vcore τότε πραγματικά πρέπει να αποτελεί ρεκόρ τουλάχιστον για διπύρηνο να έχει Overclock 400 Μηζ και να δουλεύει 0.1 Volt κάτω... :worship: :worship:

Πρέπει να δώσω την CPU σε κάποιον που έχει SUBZERO σύστημα να δούμε που θα την φτάσει....

Αυτή είναι η μέγιστη θερμοκρασία που βγάζει με κλειστό Case @ 26C θερμοκρασία δωματίου.

Τα σχόλια δικά σας.... :D

Είσαι σίγουρος οτι το Μ/Β κανει undervolting κ οχι overvolting

την ultra-d δεν εχεις? για πάρε ενα πολύμερο κ μέτρα

Οταν μέτρησα με πολύμετρο βρήκα κάποια απόκλινση από τις ενδείξεις του Smartguardian...

Πχ. με 1.4 (ΒΙΟΣ) που είχα μετρήσει βρήκα 1.388 με ένα FLUKE πολύμετρο και το Smartguardian έλεγε 1.41 - 1.39 .

Ετσι λοιπόν θεωρώ ότι είμαι λίγο ποιό κάτω από αυτά που λέει το smartguardian..

Οσο για τους 49C είναι άσχημο αλλά και πάλι δεν ξέρω αν είναι και πραγματικά ή καμμιά μαμακία επιπλέον της DFI...

συνέχιζε έτσι Dagalidis ;) ;) ;) βρες κανάν γνωστό σιγά σιγά για υπό το μηδέν κόλπα.....μαρέσουν οι undervoltage μεθόδοι σου :D:D:D πάρε κανά νεράκι για να τρέχεις ψηλάααααα και κάθε μέρα :D AAAAA!με την Xp120 τι έγινε?

Αρχική απάντηση από jax7480

Ρε συ Dag, το SNM βαλε το στο long ή στο loop και οχι στο average. Τεσταροντας τον επεξεργαστη για 15 λεπτα βλεπεις αν ειναι σταθερος?

Exactement, εγώ έχω βαρεθεί να το βλέπω το long, κάνει και 70 λεπτά γμτ...

Loop σε FPU κάνω που βγάζει τα μάτια της CPU..

Πάντα εκεί κολούσε αν είχε αστάθεια.

Οσο για την διάρκεια περίπου μία ώρα τα κρατάω για να πάρω μιά ένδειξη σταθερότητας.

Τα βαριά - βαριά τεστ γίνονται πάντα αργά το βράδυ. :D

• 3 weeks later...

Eίχα ένα ΒΕΤΑ C19 και έβαλα το τελευταίο οriginal 711..

Εκείνο που παρατήρησα είναι ότι είναι πολύ ποιό γρήγορο ειδικά στις μνήμες αλλά ταυτόχρονα μου έχει περιορίσει λιγάκι το μέγιστο overclock το οποίο είναι λογικό αφού ζορίζει περισσότερο τον IMC...

Δείχνει επείσης να είναι ποιό σταθερό σε μεγάλο FSB άνω των 300 ΜΗΖ...

Θα δούμε τι θα κάνουμε στο τέλος αν και δεν περιμένω τίποτα φοβερό μιας και ο αέρας (XP120) με περιορίζει λόγο θερμοκρασιών...

Τεσπά.... αφού τρέχουν οι ΑDATA που έχω σε καλλά timmings όλα βαίνουν καλώς...

Μπαααα.... είχα δοκιμάσει και δεν πήρα σχεδόν τίποτα παραπάνω, αντε το πολύ 2-3 FSΒ πάνω...

Βέβαια ακόμη δεν έχω καταλλήξει κάπου.

Ψάχνω τρόπο να βάλω το Trccd από 4 σε 3 που θα μου δώσει ένα καλό Boost :D

Mακάρι να μπορέσω να πάρω 2.5-3-3-3-5 1Τ και θα κάνουμε γλέντια.... :T:

Λοιπόν αποφάσισα να βάλω το ΕΧΟS και πάλι σε δράση χρησιμοποιώντας εξωτερική αντλία και βάζοντας αντάπτορα από 1/2 σε 1/3 της ίντσας έτσι ώστε να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο κύκλωμα του EXOS (ψυγείο - Block) .... :D

Aυτή είναι καλή ?????

LINK

post-153-1416072455,3012_thumb.jpg

εγω σημερα προσπαθουσα με 2.5-3-3-6 μνημες στα 180(διεραιτη) 1 προς 1 χ11 με ανεβασε στα

2873 με αερα και μια ηταν σταθερο και με αφηνε να τεσταρο 3dmark2006 και μια οχι:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.