Knorcedger Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 Η πρώτη μου προσπάθεια για να φτιάξω μια desktop εφαρμογή με το flash. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πολυεργαλείο που κάνει πολλες μικροδουλειες.Εμφανίζει τους τηλεφωνικους κωδικους των ελληνικων πόλεων.Την χώρα στην οποία ανήκει κάθε domainΜετατρεπει ιντσες, πόδια, γιάρδες, μίλια σε μέτρα, pounds σε κιλά, και fahrenheit σε βαθμους κελσίου.Βρίσκει τι μέρα ήταν μια συγκεκριμενη ημερομηνία.Προβλέπει τον καιρό για τις επόμενες 2 μέρες.Σύντομα θα προστεθουνΔιεθνεις τηλεφωνικοι κωδικοίΚομπιουτερακι (λειτουργει, αλλα έχει μερικα bugs και το εχω απενεργοποιήσει προσωρινα)Οι ώρες σε όλες τι πόλεις του κόσμου.ΕορτολόγιοAddress bookΚαι ότι άλλο μου έρθει στο μυαλό ή μου προτεινετεDownload myToolΤο site του myTool μπορείτε να το βρείτε εδώΕλπίζω πως θα είναι χρήσιμο σε κάποιον/α Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Φεβρουάριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 ειναι αρκετα καλό, συνέχισε την προσπάθεια και αν θες μπορείς να βάλεις όλες τις μετατροπες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Φεβρουάριος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Πολυ ομορφο και απλο. Δουλεψε το λιγο ακομα και προσθεσε και τις υπολοιπες λειτουργιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.