Jump to content

Seat Ibiza Vs Opel Corsa

jpcupra

Recommended Posts

το πως μην το ψαχνεται.εκανα μαμακια και αυτο ειναι σιγουρο.εκανα δηλωση στο παλικαρι και ολα καλα και ωραια...και να πω οτι επαθε τιποτα!!!!70-80 η δικια του ζημια στον αριστερο του θολο υστερα απο την μαμακισμενη οπισθεν που εκανα,ενω 340-380 η δικια μου.αλλαγη προφυλακτηρα κοινως.το θεμα ειναι οτι τοσα λεφτα δεν τα δινω και σκεφτηκα το εξης:1)παω στον φαναρτζη μου,μου το ψιλομονταρει με το θερμοπιστολο οσο γινεται,γιατι για να ερθει στα ισια του ουτε με σφαιρες.2)μου κοβει ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ(σ.σ θα καταλάβετε σε λιγο την χρηση κεφαλαιων)100ε και του πληρωνω το ΦΠΑ(19ε).μετα απο κανα 2 βδομαδες βρισκω καποιο φιλαρακι να μου κανει δηλωση οτι και καλα με τρακαρε.πηγαινω παλι στον φαναρτζη και αλλαζει τα "φωτα" στον προφυλακτηρα που προηγουμενως ειχα φτιαξει και τον φερνει σε διαφορετικη μορφη απο το προηγουμενο τρακαρισμα(εχουν κρατησει φωτος οι ασφαλειες.) και εαν ερθει η ασφαλιστικη και μου πει οτι ειχα τρακαρει τους δειχνω το τιμολογιο(που και καλα ελεγε οτι το αυτοκινητο ειχε φτιαχτει)και ολα κομπλε.σωστα?επειτα μου κοβει τιμολογιο για αλλαγη του προφ. και του πληρωνω παλι το ΦΠΑ(350*19%=66.5) και πηγαινω στην ασφαλιστικη και περνω τα λεφτακια που υποτιθεται οτι εχω πληρωσει και βγαινω και κερδισμενος(350-(66.5+19)=264.5).ετσι δεν ειναι? κανω καπου λαθος?μπορει να γινει 'η ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας???:alien: :alien: :alien: :blink: :blink: :blink:

καθε συμβουλη και καλος-φθηνος φαναρτζης ευπροσδεκτος..... :hehe:

ειχαμε τον Darksaga με το ΕΛΤΑ,λεω δεν τρακαρω και εγω να εχει σασπενς?

παρτε και μια φωτο......

06020111278jf.th.jpg

νομιζω παει και στους 2 που συμμετειχαν στο "τρακαρισμα",δεν 8α φανει λιγο περιεργο ο προφυλακτηρας του ενος να ειναι χαλια και ο αλλος να μην εχει δηλωσει ζημιες?

τεσπα,στη θεση σου δεν θα το διακυνδινευα,ασε που θα παρει καιρο,γιατι δεν κοιτας για μεταχειρισμενο ή μαιμου προφυλακτηρα?θα σου ερθει αρκετα φθηνοτερα

βρηκα εναν ασημι στα 150 ευρω αλλα μονο η εργασια για βαψιμο και τοποθετηση ειναι στα 130.οποτε παιζω στα 280.δεν αξιζει.ξαναλεω το οτι το opelακι δεν επαθε σχεδον τιποτα!!ο κολλητος μου εχει κατι γρατσουνιες στο δεξι φτερο, ε του σπαω και λιγο το φαναρι και ολα κομπλε.ε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.