morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2006 Καλησπερα.Βλεπω πως εγινε διαθεσιμος ο ie7 για κατεβασμα απο ολους.Αποφασιζω να τον κατεβασω ετσι σκεφτομενος οτι ειτε τον χρησιμοποιω ειτε οχι γιατι να μην εχω τον καινουριο?Βρισκω αμεσως το λινκ και σε λιγο τα 11mb ειχαν κατεβει. Κανω κανονικα εγκατασταση και απο τοτε οχι μονο δεν εχω ιντερνετ explorer αλλα δεν μπορω να τον απεγκαταστησω κιολας.Παταω ανοιγμα λεει η ταδε βιβλιοθηκη λειπει. Παταω απεγκατασταση του beta 2 και λεει δεν μπορειτε να κανετε απεγκατασταση απο αλλον λογαριασμο!!!Ελεος ενα λογαριασμο εχω μονο.ΠΡΟΣΟΧΗ οσοι θελατε να τον βαλετε λοιπον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Γιατι δεν μπαινεις απο safe mode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 1, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 τα ιδια λεει και απο εκει.Να τον ξαναπερασω δε γινεται. Να τον βγαλω δεν γινεται. Να χρησιμοποιησω τον παλιο δεν γινεται. Να βαλω παλιοτερη εκδοση δεν γινεται, ε αμαν πια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 1, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 μιλαμε για γενικευμενο bug και απορω πως δεν εχει βγει κατι επισημα. Το εχω βρει ηδη σε δυο φορουμ και ψαχνω μονο μιση ωρα.Παρτε γευση του τι αντιμετωπιζω http://www.neowin.net/forum/lofiversion/index.php/t423389.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 1, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Δοκίμασες restore point; O explorer είναι τόσο δεμένος με το λειτουργικό που δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο αυτό που σου συμβαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 1, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 δεν αφηνω ποτε το restore στο on. Την ειχα πατησει πολλες φορες με ιους που ξαναεμφανιζονταν απο το windows restore :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- δεν αφηνω ποτε το restore στο on. Την ειχα πατησει πολλες φορες με ιους που ξαναεμφανιζονταν απο το windows restore :< Που πας ξυπολητος στα αγγούρια ; (Firefox rulez):flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 4, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Δόκτωρ Πανέα, άμα δεν έχεις να πεις κάτι εποικοδομητικό στην επίλυση του προβλήματος του παλικαριού, ίσως να είναι καλύτερα να μην απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.