Jump to content

προβλημα με ιντερνετ explorer 7 beta 2

morfeas-dsl-

Recommended Posts

Καλησπερα.Βλεπω πως εγινε διαθεσιμος ο ie7 για κατεβασμα απο ολους.

Αποφασιζω να τον κατεβασω ετσι σκεφτομενος οτι ειτε τον χρησιμοποιω ειτε οχι γιατι να μην εχω τον καινουριο?

Βρισκω αμεσως το λινκ και σε λιγο τα 11mb ειχαν κατεβει. Κανω κανονικα εγκατασταση και απο τοτε οχι μονο δεν εχω ιντερνετ explorer αλλα δεν μπορω να τον απεγκαταστησω κιολας.

Παταω ανοιγμα λεει η ταδε βιβλιοθηκη λειπει. Παταω απεγκατασταση του beta 2 και λεει δεν μπορειτε να κανετε απεγκατασταση απο αλλον λογαριασμο!!!

Ελεος ενα λογαριασμο εχω μονο.

ΠΡΟΣΟΧΗ οσοι θελατε να τον βαλετε λοιπον...

τα ιδια λεει και απο εκει.

Να τον ξαναπερασω δε γινεται. Να τον βγαλω δεν γινεται. Να χρησιμοποιησω τον παλιο δεν γινεται. Να βαλω παλιοτερη εκδοση δεν γινεται, ε αμαν πια.

μιλαμε για γενικευμενο bug και απορω πως δεν εχει βγει κατι επισημα. Το εχω βρει ηδη σε δυο φορουμ και ψαχνω μονο μιση ωρα.

Παρτε γευση του τι αντιμετωπιζω http://www.neowin.net/forum/lofiversion/index.php/t423389.html

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

δεν αφηνω ποτε το restore στο on. Την ειχα πατησει πολλες φορες με ιους που ξαναεμφανιζονταν απο το windows restore :<

Που πας ξυπολητος στα αγγούρια ; (Firefox rulez)

:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.