Jump to content

Αντιπροσωπία Gecube στην Ελλάδα

ergotelis

Recommended Posts

Δείτε τι μου απάντησαν.’ρα για τη κάρτα που θέλω RMA πρέπει να πάει πίσω Γερμανία από κει που τη πήρα?

Καλησπέρα σας.

Το πλαίσιο είναι εισαγωγέας σε προϊόντα της GeCube, δεν είναι αντιπρόσωπος της. Άρα δεν μπορούμε να καλύψουμε την κάρτα γραφικών σας σε περίπτωση βλάβης.

Επίσης αν θέλετε μπορείτε να μας καλέσετε στο 800-11-12345 χωρίς χρέωση και από κινητό στο 210-289500.

Ευχαριστώ που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Αρχική απάντηση από ergotelis

Δείτε τι μου απάντησαν.’ρα για τη κάρτα που θέλω RMA πρέπει να πάει πίσω Γερμανία από κει που τη πήρα?

Καλησπέρα σας.

Το πλαίσιο είναι εισαγωγέας σε προϊόντα της GeCube, δεν είναι αντιπρόσωπος της. Άρα δεν μπορούμε να καλύψουμε την κάρτα γραφικών σας σε περίπτωση βλάβης.

Επίσης αν θέλετε μπορείτε να μας καλέσετε στο 800-11-12345 χωρίς χρέωση και από κινητό στο 210-289500.

Ευχαριστώ που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Δηλαδή με λίγα λόγια δε σου λένε τι να την κάνεις; Να την πας πίσω, πες χάλασε, ζήτα άλλη.

Δε ξέρω αν το πρόσεξες λέω την πήρα από Γερμανία....

Αλήθεια,ποια τότε η διαφορά αντιπροσώπου-εισαγωγέα?

Δηλαδή ο εισαγωγέας δεν έχει το ρόλο του αντιπροσώπου?

Kαι το πλαίσιο τι κάνει αν τους πας χαλασμένη?Δηλαδή δεν τα κανονίζει από Ελλάδα αλλά τις στέλνει πίσω στη GEcube? Ε τότε δεν είναι αντιπρόσωπος?

Να πάρω λέτε τηλέφωνο σε κανά ΙΝΚΑ να δούμε τι παίζει?

Εκτός και έχει κανείς καμιά απόδειξη με x800xl gecube :p:P:P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.