pontium Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2006 Γεια χαρά σε όλους, Μετά απο μια σύνδεση δυο υπολογιστών σε σχολικό δίκτυο ο προφέσορας έκανε το εξής κουλό.Ενώ λειτουργούσε ο δικός του (υπολογιστής) εντάξει όπως και ο άλλος που τα είχα συνδέσει με internet απο το δίκτυο,έβαλε κωδικό στον δικό του για το internet και τώρα σε όποια ιστοσελίδα και να μπει εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα. Επισημάνω ότι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ πως το έκανε και ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ,ο υπολγιστής έχει ΧΡ SP2. Το μόνο που θέλω είναι να μην εμφανιστεί ξανά.Πως μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτό το ρημάδι?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων:flower:
pontium Φεβρουάριος 1, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 1, 2006 Θέλω να μην εμφανίσει το μήνυμα ποτέ ξανά.Ο κωδικός είναι ήδη γνωστός.Εγω απλός ρωτάω που πήγε και το έβαλε αυτό ωστε να το απενεργοποιήσω.
Wizard! Φεβρουάριος 1, 2006 #4 Φεβρουάριος 1, 2006 Δεν κατάλαβα... Θες να είναι κλειδωμένο, αλλά να μη βλέπει το μήνυμα ο χρήστης? Του στυλ να μην ξέρει ότι είναι κλειδωμένο? Αν δε σου βγάζει το παραθυράκι, δε θα μπορείς ούτε εσύ να δεις τα "απαγορευμένα" sites...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.