Kostas_Asoee Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2006 Επειδή αυτές τις μέρες θα πάρω την καινούργια motherboard και λόγω ύπαρξης 6800GT για AGP, οι λύσεις που μπορώ να βρω είναι περιορισμένες.. Έχω ψιλο-καταλήξει σε δύο μοντέλα τα οποία έχουν καλή και παρόμοια τιμή και θέλω την γνώμη σας περί αυτού! (ps.. καίγομαι!! ) Gigabyte GA-K8NSC-939 MSI K8N Neo-2 FX Retail Και οι δύο έχουν το ίδιο τσιπάκι (nforce3 250). Επίσης η Gigabyte πρέπει να έχει τον ίδιο raid controller με την παλιά μου μητρική (GA-K8NS-Ultra), κάτι που ακόμα δεν έχω διευκρυνήσει για καμία από τις δύο προαναφερθείσες κάρτες. (απλώς μου φαίνεται λογικό - κατεβάζω τώρα τα manual της K8NSC και της Neo-2 FX για να βεβαιωθώ) So??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Η GA-K8NS-Ultra χάλασε? ή απλά θέλεις να αλλάξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas_Asoee Φεβρουάριος 1, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Χάλασε. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα της όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Η Gigabyte GA-K8NSC-939 είναι μια GA-K8NS-Ultra χωρίς τον 2ο Sata controller (sil) και έρχεται μόνο με το lan της nv (δεν έχει το 100αρι...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas_Asoee Φεβρουάριος 1, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Επίσης, η GA-K8NSC έχει nforce3 250 (ό,τι και η Neo-2 FX), ενώ η GA-K8NS-Ultra, έχει nforce3 ultra. Ποιά η διαφορά?? Δηλαδή έχει 10άρι lan?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 1, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Έχει μόνο το Nvidia lan (gigabit)To ίδιο πράμα είναι τα nforce3 250 - ultra...Αν δεν κάνεις O/C πάρε αυτή με τον καλύτερο εξοπλισμό.EDIT: πήγες για rma την προηγούμενη, δεν έχουν, και σου είπαν να διαλέξεις μια από αυτές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas_Asoee Φεβρουάριος 1, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Όχι, μου κόψανε πιστωτικό..Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο από αυτές τις δύο??PS: Επίσης ένα άλλο θέμα που με απασχολεί, σχετικά με το ποιά motherboard θα επιλέξω, είναι το να μην έχω πρόβλημα με τα δεδομένα που είχα στο raid στην παλιά mobo - μιλάμε για 300 gb!Σχετικό link:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23626 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 1, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Ελπίζω να σου έκοψαν πιστωτικό στην τιμή που έγραφε η απόδειξη, γιατί βλέπω να κοιτάς φτηνότερες m/b από αυτήν που είχες.*Δες στο άλλο θέμα για το raid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas_Asoee Φεβρουάριος 1, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Όχι εντάξει, μου κόψαν πιστωτικό στην τιμή που την είχα αγοράσει. Απλά επειδή χάλασε και ο επεξεργαστής ( ) θέλω, αν γίνεται να γλιτώσω κάποια λεφτά από εκεί ωστέ να μην καταχρεωθώ. Πάντως αν είναι να υπάρχει κάτι αρκετά καλύτερο σε 939-AGP, δεν έχω πρόβλημα να διαθέσω παραπάνω λεφτά. Αλλά δεν έχω βρει κάτι, εσύ ξέρεις καμία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 1, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Για δες: MSI K8N NEO2 PLATINUMhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523472 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas_Asoee Φεβρουάριος 1, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Πολύ καλή περίπτωση η συγκεκριμένη.. Το μόνο που μου μένει λοιπόν, είναι να ξεκαθαρίσω το θέμα του raid για τις δύο MSI, γιατί ανάμεσά τους θα επιλέξω.. Προφανώς, έχουν και αυτές raid controller της nvidia, σωστά?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 1, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Ναι τον controller του nf3 έχουν και αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas_Asoee Φεβρουάριος 1, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Ωραία, ξεκαθάρισα πολλά πράγματα σήμερα! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.