Jump to content

Gigabyte GA-K8NSC-939 vs. MSI K8N Neo-2 FX Retail

Kostas_Asoee

Recommended Posts

Επειδή αυτές τις μέρες θα πάρω την καινούργια motherboard και λόγω ύπαρξης 6800GT για AGP, οι λύσεις που μπορώ να βρω είναι περιορισμένες.. Έχω ψιλο-καταλήξει σε δύο μοντέλα τα οποία έχουν καλή και παρόμοια τιμή και θέλω την γνώμη σας περί αυτού!

(ps.. καίγομαι!! :tomato: )

Gigabyte GA-K8NSC-939

MSI K8N Neo-2 FX Retail

Και οι δύο έχουν το ίδιο τσιπάκι (nforce3 250). Επίσης η Gigabyte πρέπει να έχει τον ίδιο raid controller με την παλιά μου μητρική (GA-K8NS-Ultra), κάτι που ακόμα δεν έχω διευκρυνήσει για καμία από τις δύο προαναφερθείσες κάρτες. (απλώς μου φαίνεται λογικό - κατεβάζω τώρα τα manual της K8NSC και της Neo-2 FX για να βεβαιωθώ)

So???

Έχει μόνο το Nvidia lan (gigabit)

To ίδιο πράμα είναι τα nforce3 250 - ultra...

Αν δεν κάνεις O/C πάρε αυτή με τον καλύτερο εξοπλισμό.

EDIT: πήγες για rma την προηγούμενη, δεν έχουν, και σου είπαν να διαλέξεις μια από αυτές?

Όχι, μου κόψανε πιστωτικό..

Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο από αυτές τις δύο??

PS: Επίσης ένα άλλο θέμα που με απασχολεί, σχετικά με το ποιά motherboard θα επιλέξω, είναι το να μην έχω πρόβλημα με τα δεδομένα που είχα στο raid στην παλιά mobo - μιλάμε για 300 gb!

Σχετικό link:

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23626

Όχι εντάξει, μου κόψαν πιστωτικό στην τιμή που την είχα αγοράσει. Απλά επειδή χάλασε και ο επεξεργαστής ( :confused: ) θέλω, αν γίνεται να γλιτώσω κάποια λεφτά από εκεί ωστέ να μην καταχρεωθώ. Πάντως αν είναι να υπάρχει κάτι αρκετά καλύτερο σε 939-AGP, δεν έχω πρόβλημα να διαθέσω παραπάνω λεφτά. Αλλά δεν έχω βρει κάτι, εσύ ξέρεις καμία?

Πολύ καλή περίπτωση η συγκεκριμένη.. :T:

Το μόνο που μου μένει λοιπόν, είναι να ξεκαθαρίσω το θέμα του raid για τις δύο MSI, γιατί ανάμεσά τους θα επιλέξω.. Προφανώς, έχουν και αυτές raid controller της nvidia, σωστά?!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.