Jump to content

Βοηθείστε με να βρώ 2Χ1GB DDR500 μνήμες.

Πριονέτο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είχα βάλει εδώ και καιρό στο μάτι τις 2Χ1GB DDR500 της Gskill αλλά εδώ και ένα μήνα απο Ok-tech μου λένε σε 15 μέρες και σήμερα μου είπαν άλλες 15 μέρες οπότε βαρέθηκα.

Πού μπορώ να βρώ 2Χ1GB DDR500 μνήμες σε λογική τιμή κατα πρώτον από ελλάδα και κατα δεύτερον από εξωτερικό.Θα ήθελα τις γνώμες σας επίσης για το pc-memory-upgrade.

Με απασχολεί αρκετά και η υποστήριξη.

Χμμ εγω παλι μια φορα αγορασα απο αυτους και μου εκαναν 2μηνες για RMA..:confused:

Ειχα προβληματα γιατι χαθηκε το πακετο κατα την αποστολη(μετα απο 1 μηνα αυτο),αλλα τελικα μου εστειλαν αλλο!Απο τιμες παντως ειναι πολυ καλο..

deadlock7, τα μεταφορικά για το RMA τα πλήρωσες εσύ;Με το απλά σου τα έστειλαν ή DHL και πόσες μέρες έκαναν να έρθουν;

crmaris, ευχαριστώ για το λινκ αλλά δεν έχω πιστωτική.Το σκέφτομαι για καμμιά Visa electron και θα ήθελα συμβουλές αν μπορείς.

Δηλαδή μαγαζί από ελλάδα να το ξεχάσω;:o

Τα μεταφορικα τα πληρωσα εγω(νομιζω 4ευρω εδωσα στα ελτα..δεν ειναι πολλα).Το θεμα ειναι οτι εκαναν πολυ καιρο να μου τις στειλουν(κοντα 1 μηνα οπως εγραψα) και στα mail μου απαντουσαν παντα πως ζητουν συγνωμη,αλλα εχουν πολυ δουλεια και θα προσπαθησουν να τις κοιταξουν στο τελος της εβδομαδας(..στανταρ!).Μετα μου τις εστειλαν με ελτα οπου ποτε δεν εφτασαν σε 'μενα!Τελικα μετα απο πιεση μου εστειλαν αλλο Kit με DHL και ηρθε σε 2 μερες..(αφου ειχαν περασει ηδη 2 μηνες αναμονη περιπου)

Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 14:20]

Τα μεταφορικα τα πληρωσα εγω(νομιζω 4ευρω εδωσα στα ελτα..δεν ειναι πολλα).Το θεμα ειναι οτι εκαναν πολυ καιρο να μου τις στειλουν(κοντα 1 μηνα οπως εγραψα) και στα mail μου απαντουσαν παντα πως ζητουν συγνωμη,αλλα εχουν πολυ δουλεια και θα προσπαθησουν να τις κοιταξουν στο τελος της εβδομαδας(..στανταρ!).Μετα μου τις εστειλαν με ελτα οπου ποτε δεν εφτασαν σε 'μενα!Τελικα μετα απο πιεση μου εστειλαν αλλο Kit με DHL και ηρθε σε 2 μερες..(αφου ειχαν περασει ηδη 2 μηνες αναμονη περιπου)

Σου ειπα ομως οτι εμενα αυτο με πειραξε,γιατι λεω 1 μηνα απο τοτε που μου εστειλαν Mail πως ειχαν φτασει εκει.Τεσπα,ισως απλα να σταθηκα εγω ατυχος εκεινη τη φορα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.