Volrath Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2006 Εδώ και ένα χρόνο δουλεύω τις Ballistix 2-2-2-5 (2x512) μαμά 400MHz στα 2.65v χωρίς πρόβλημα. Αν και η Crucial έλεγε 2.8v είναι η κανονική τιμή για αυτές τις μνήμες δεν είχα κανένα πρόβλημα στα 2.65 . Πριν λίγο καιρό όμως άρχισαν τα corrupt αρχεία οπότε τη καταλαβα την δουλειά. Αφού έτρεξα διάφορα προγράμματα είδα ότι η μνήμη στα 400 έβγαζε λάθη!!!. Δοκίμασα όλα τα timmings/voltages στα 400 το αποτέλεσμα ομως το ίδιο.Στα 333 δεν έχει κανένα προβλημα. Ούτε το bios update στη μητρική (MSI K8N - nForce3 250Gb) διόρθωσε το πρόβλημα. Καμιά ιδέα;
saxon_747 Φεβρουάριος 1, 2006 #2 Φεβρουάριος 1, 2006 Δοκιμασε τις μνημες μια-μια να δεις τι παιζει. Μπορει το προβληα να το εχει η μια.
DuKe Φεβρουάριος 1, 2006 #3 Φεβρουάριος 1, 2006 μήπως έχεις ανεβάσει την cpu σου και ζορίζεται ο mem controller?χαλάρωσε τον λίγο τον mem controller μήπως στρώσει η δουλειά
deadlock7 Φεβρουάριος 1, 2006 #5 Φεβρουάριος 1, 2006 Αααχ αυτες οι Ballistix.Για rma σε βλεπω..πολλοι εχουν προβληματα μ'αυτες τις μνημες δυστυχως!Αν στα default τρως λαθη μην το σκεφτεσαι καν..EDIT:Φυσικα στα default ειναι και το 2.8ν..
Volrath Φεβρουάριος 1, 2006 Author #6 Φεβρουάριος 1, 2006 Δοκίμασα - πάλι - τα timings/voltage settings και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Τόσο το memtest όσο και της microsoft το πρόγραμμα βγάζουν λάθη στις μνήμες. Όχι - δεν ειναι καθόλου ο/c το πισι. Το περίεργο είναι δε ότι το bios στις defeault ρυθμίσεις του βλέπει τις μνήμες 333. Δείτε φωτό και πείτε καμιά ιδεά ρε παίδες. Όσο για rma ήταν παραγγελία απο την ίδια την crucial στην αγγλία στο όνομα φίλου - οπότο καταλαβαίνετε ειναι λίγο...δύσκολο.
SLN Φεβρουάριος 1, 2006 #9 Φεβρουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Volrath [Σήμερα, στις 19:54] Όσο για rma ήταν παραγγελία απο την ίδια την crucial στην αγγλία στο όνομα φίλου - οπότο καταλαβαίνετε ειναι λίγο...δύσκολο. Κανενα προβλημα φιλε... Ακου τον "παλιο" :rip: Απο τις πιο ξηγημενες εταιριες σε θεματα RMA. Ουτε αποδειξη θα σου ζητησουνε, ουτε "μα", "μου". Τους στελνεις ενα mail, τους εξηγεις το προβλημα σου, τους λες αν θες π.χ. "μου τις εστειλε ο φιλος μου απο Αγγλια", σου στελνουν RMA number... και σε μια βδομαδα εχεις νεες.
deadlock7 Φεβρουάριος 1, 2006 #10 Φεβρουάριος 1, 2006 Αυτο ελειπε βρε Σολωνα.Να εχει "καψει" τοσο κοσμο και να μην τους τα αλλαζε.Θα ειχε παει για φουντο..
Volrath Φεβρουάριος 1, 2006 Author #11 Φεβρουάριος 1, 2006 Έστειλα mail τώρα στην crucial. ’ντε να δούμε...Εύχομαι να μην αλλάξαν τακτική στο θέμα του rma - (γιατί είμαι τρελά γκαντέμης σε τέτοια θέματα). Τουλάχιστον έχω ακόμα τα κουτιά με το order#...
SLN Φεβρουάριος 1, 2006 #12 Φεβρουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 20:53] Αυτο ελειπε βρε Σολωνα.Να εχει "καψει" τοσο κοσμο και να μην τους τα αλλαζε.Θα ειχε παει για φουντο.. Aπο οσο ξερω τα 1GB στικ εχουν προβλημα και οχι ΟΛΑ τα micron...
deadlock7 Φεβρουάριος 1, 2006 #13 Φεβρουάριος 1, 2006 Mπα δυστυχως και τα 512MB sticks εχουν προβλημα,αλλα οχι σε τετοιο βαθμο οσο τα 1gb που εγινε πανικος.Οντως δεν ολα τα Micron.Οι πρωτες παρτιδες φαινεται να πηγαινουν καλα(φυσικα δεν θελουν πανω απο 2.8ν,γιατι μπορει να τα παρεις στο χερι),αλλα σιγουρα δεν φταινε μονο τα τσιπακια..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.