pReHiStoRik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2006 Όποιος έχει την μητρική A8V-E Deluxe θέλω να ρωτήσω αν μέσα στην συσκευασία υπήρχε και η κεραία για το wireless ή πρέπει να την αγοράσουμε ξεχωριστά? ευχαριστώ
Volrath Φεβρουάριος 1, 2006 #2 Φεβρουάριος 1, 2006 Δες http://www.au-ja.org/review-asusa8ve-3.phtml. Στο test του site δείχνει οτι την έχει στη συσκευασία
saxon_747 Φεβρουάριος 1, 2006 #3 Φεβρουάριος 1, 2006 Την κεραια αν θυμαμαι καλα την εχει μονο η WiFi edition.
Kokolikos Φεβρουάριος 1, 2006 #4 Φεβρουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από saxon_747 Την κεραια αν θυμαμαι καλα την εχει μονο η WiFi edition. Ακριβώς :P:P:P
Kokolikos Φεβρουάριος 1, 2006 #5 Φεβρουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Kokolikos Ακριβώς :P:P:P Βασικά επειδή είμαστε στην Ελλάδα υπάρχουν πάντα πολλές εναλακτικές σε πακέτα.Με λίγα λόγια το ένα έχει μόνο τα βασικά(motherboard και καλώδια), το άλλο πακέτο τα βασικά συν κάτι έξτρα , και το supreme πακέτο που τα έχει όλλα μέσα (μέχρι και μπατονέτες για τα αυτία σου lol ).Η βασική διαφορα είναι πάντα το τί παίρνεις και η τιμή........
pReHiStoRik Φεβρουάριος 1, 2006 Author #6 Φεβρουάριος 1, 2006 Βασικά ρε παίδες αφού είναι Deluxe η έκδοση και υποστηρίζει και WIFI...το θέμα είναι να μου φαγανε την κεραιούλα ή οχι!Ωραία και ας υποθέσουμε ότι δεν την είχε μπορώ να βρώ μια τέτοια κεραία?...αν ναι πού?
Kokolikos Φεβρουάριος 1, 2006 #7 Φεβρουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από pReHiStoRik Βασικά ρε παίδες αφού είναι Deluxe η έκδοση και υποστηρίζει και WIFI...το θέμα είναι να μου φαγανε την κεραιούλα ή οχι! Ωραία και ας υποθέσουμε ότι δεν την είχε μπορώ να βρώ μια τέτοια κεραία?...αν ναι πού? Λογικά μπορείς ψάξε σε μαγαζία που μπορείς να κάνεις παραγγελιές εξαρτήματα μητρικών.Αλλίως μπές στο site της Asus και ψάξε dealers στην ελλάδα η καταστήματα που πουλάνε εξαρτήματα μητρικών.Μπορείς άνετα να το βρείς απο site σε αγγλία και σε 5 μέρες να το'χεις σπίτι. ;) ;)
JimmyFox Φεβρουάριος 1, 2006 #8 Φεβρουάριος 1, 2006 Mπες στο site της Asus και δες τον εξοπλισμό του συγκεκριμένου μοντέλου.
sa1901 Φεβρουάριος 1, 2006 #9 Φεβρουάριος 1, 2006 Η δική μου μητρική (ASUS A8V DELUXE) ήταν διαθέσιμη στην Ελλάδα σε 2 εκδόσεις. Με ή χώρις wi-fi.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522400http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522397Ίσως το ίδιο να συνέβαινε και με την δική σου και εσύ να πήρες την απλή έκδοση.
pReHiStoRik Φεβρουάριος 2, 2006 Author #10 Φεβρουάριος 2, 2006 το θέμα δεν είναι άν έχει wi fi όχι...έχει wi fi! θέμα είναι αν η κεραία του είναι στα συνοδευτικά ή όχι...τέλος πάντων...μην σας ζαλίζω...ένα άλλο που ήθελα να ρώτήσω είναι πώς μπορώ να χρησημοποιήσω την επιλογή "instant music" και καλά λέει ότι μπορείς να ακούσεις μουσική χωρίς να τρέξεις windows!...αλλά παρότι έχω ενεργοποιήσει την επιλογή απο το BIOS...δεν ξέρω πώς γίνεται από εκεί και πέρα ) τα φώτα σας θέλω... :devil: :turn: :OT: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.