moutsa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2006 Γεια σας παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω την radeon 9800 xt θα ηθελα να μου πειτε αν σηκωνει καλο overclocking και πως μπορω να το κανω.thanks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιανουάριος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Ριξε μια ματια ΕΔΩ σχετικα με το πως μπορεις να κανεις oc στην καρτα σου. Αν σηκωνει θα μας το πεις εσυ σε λιγες μερες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 31, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 αν σηκωνει θα δει διαφορα???για 2-3καρε δεν αξιζει τον κοπο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Ιανουάριος 31, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Παιδια με το RivaTuner δεν το ξαναρισκαρω ειχα προσπαθισει παλιοτερα με την 9500 pro και κατι δεν εκανα σωστα και κατερευσαν τα windows δεν ξερω και πολλα πραγματα. Ξερετε αν υπαρχει ποιο ευκολος τροπος χωρις να χρειαζεται τετοιες γνωσεις? Αν βαλω τους omega drivers ετσι απλα χωρις να κανω ρυθμισεις και τα σχετικα θα υπαρξει διαφορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Φεβρουάριος 1, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Δοκιμασε με το ΑTiTool... Θα το βρεις Εδω ... Οι omega drivers δεν εχουν σχεση με oc και δεν θα σου προσφερουν οτι μπορει να σου προσφερει ενα καλο oc... (Και δεν μιλαμε για 2-3 FPS...) Παρ'ολα αυτα επιμενω να διαβασεις καλα τον Οδηγο Vga Overclocking. Αν δεν εχεις τις απαραιτητες γνωσεις, θα τις αποκτησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Φεβρουάριος 7, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Ποια benchmarks προτεινετε για τις μετρησεις? το λεω αυτο γιατι δεν εχω dsl να τα κατεβασω απο το pc μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Φεβρουάριος 7, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 aquamark-3dmark03-05-06..αστο μια νυχτα ανοιχτο να κατεβαζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Φεβρουάριος 7, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Μπορείς και με το atitool όπως και με το rivatuner, ο κίνδυνος να κλάψεις την κάρτα υπάρχει πάντα γι'αυτό τα βήματα πρέπει να είναι μικρά και σταθερά, πληροφοριακά οι radeon 9800XT ανεβαίνουν χωρίς προβλήματα 445/410 με την προυπόθεση οτι έχεις φροντίσει για την καλή ψύξη (δεν αρκεί η μαμα ψυκτρα).Μιλάμε πάντα για το πυρήνα r360 τον οποίο εγώ έχω ανεβάσει μέχρι 465/440 οριακά στην καλύτερη περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Φεβρουάριος 8, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 πληροφοριακά οι radeon 9800XT ανεβαίνουν χωρίς προβλήματα 445/410 με την προυπόθεση οτι έχεις φροντίσει για την καλή ψύξη (δεν αρκεί η μαμα ψυκτρα). Εβαλα δοκιμαστικα 445/410 με το RivaTuner αλλα ειχε artifacts μηπως χρειαζεται να κανω και τιποτα αλλες ρυθμησεις? Οσο για την ψυκτρα που λες ερικξα μια ματια και μου φαινεται καλη. προσπαθισα να την βγαλω για να την καθαρισω και δεν βγαινει νομιζω οτι ειναι κολλημενη επανω στην καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Φεβρουάριος 8, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Δεν είνια ακριβώς κολλημένη, η θερμοαγώγιμη πάστα σε δυσκολέυει στο να την βγάλεις. Αν στρεσάρεις για κάποια ώρα την κάρτα ώστε να ανεβάσει θερμοκρασία και καπάκι κλέισεις PC και βγάλεις την κάρτα, θα δεις ότι "ξεκολλάει" εύκολα.Με προσοχή πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Φεβρουάριος 8, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Ακριβώς όπως σου είπε ο φίλος, θα πρέπει να ζεσταθεί η πάστα και σιγά-σιγά θα κουνάς την φύκτρα αριστερά-δεξιά μέχρι να ξεκολλήσει, προσοχή όχι να την τραβάς προς τα πάνω.η μαμά ψύξη δεν λέει πολλά, εγώ συνήθως τις έχω δουλέψει με το arctic silencer με ικανοποιητικά αποτελέσματα, επίσης δεν είναι απαραίτητο να ανέβεις εκεί που έχω γράψει, δεν ανεβαίνουν όλες οι κάρτες το ίδιο, το παράδειγμα που ανέφερα είναι σε μια ASUS 9800 PRO η οποία έγινε xt μετά απο φλασάρισμα και συνέχισε να ανεβαίνει χωρίς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Φεβρουάριος 8, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Αν αλαξω ψυκτρα θα ανεβουν οι επιδοσεις η θα πανε τζαμπα τα ευρω? Και κατι αλλο ξερετε να μου πειτε αν γινεται φλασάρισμα αυτη η καρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Φεβρουάριος 8, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Εμένα πάντως με την αλλαγή της ψύξης ανέβηκαν και οι τρεις παραπάνω, η asus βέβαια ανέβαινε ...ανέβαινε και τελειωμό δεν είχε που λένε.Φλασάρισμα η ΧΤ για να γίνει τι? δεν βλέπω τι άλλο θα μπορούσε να γίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Φεβρουάριος 17, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Λοιπον παιδια εχουμε και λεμε στο 3dmark05 εβγαλε score 3191 χωρις να πειραξω τα ρολογια και με αναλυση 1024χ768. Με πειραγμενα ρολογια κα σε αναλυση 1024χ768 εβγαλε 3352 με κατι ελαφρα artifacts. Αν βαλω ψυκτρα τι λετε θα πιασει γυρο στα 3600 ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 17, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από moutsa Λοιπον παιδια εχουμε και λεμε στο 3dmark05 εβγαλε score 3191 χωρις να πειραξω τα ρολογια και με αναλυση 1024χ768. Με πειραγμενα ρολογια κα σε αναλυση 1024χ768 εβγαλε 3352 με κατι ελαφρα artifacts. Αν βαλω ψυκτρα τι λετε θα πιασει γυρο στα 3600 ????? δεν ειναι να λεμε..ειναι να δοκιμασεις ... αμα ειναι απο τα λεγομενα ¨καλο κομματι ¨η καρτα σου μαλλον μπορειν να ανεβασει κ τοσα.. αρκει ωρα να δοκιμασεις εσυ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kombatant Φεβρουάριος 17, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Κατ' εμέ μια χαρά αύξηση έχεις ήδη, δες με το artifact tester απλά του ΑΤΙ Tray tools μέχρι πόσο πάει η κάρτα max overclock. Παρεπιπτόντως η κάρτα είναι ήδη στα μέγιστά της από πλευράς pipelines και χαρακτηριστικών, οπότε δε "ξεκλειδώνει" κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Φεβρουάριος 17, 2006 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Φίλε μου μην αλλάζεις ούτε ψύχτρα ούτε τίποτα...για αυτή την κάρτα δεν αξίζει να δοσεις λεφτά για ψύξη. Απλά βάλε απο το riva 440/390 και άστην εκεί. Δεν θα έχεις κάνα τρελό κέρδος άλλα θα παίζεις τα καινουρία games. Πληροφοριάκα που δοκίμασα την δικιά μου 9800xt στο quake4 και στο cod2(directx7 με 2xaa) σε 1024χ768 σε medium έπαιζαν άψογα και σε high τα ψιλοκατάφερνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Φεβρουάριος 17, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Απλά βάλε απο το riva 440/390 και άστην εκεί Σε αυτες τις τιμες μου πεταει artifacts εσενα σου βγαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Φεβρουάριος 18, 2006 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2006 ...δεν ειναι πολύ ψηλά, μαλλον οι μνήμες δεν τραβάνε. Ασε την gpu στα 440 και βάλε την μνήμη στα 380... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Φεβρουάριος 21, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 Δεν το βλεπω να σηκωνει περισσοτερο απο 425/405 και ετσι οπως ειναι δεν με χαλαει εχω δει μια μικρη διαφορα πχ στο call of duty 2 με αναλυση 1024χ768 δεν παει σαν χελωνα. Το θεμα ειναι θα παιζει τα καινουρια παιχνιδια (tomb raider resident evil4 devil may cry 3 κτλ) η να παρω μια καινουρια παλι σε agp.ΑΞΙΖΕΙ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.