Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2006 Με αφορμή http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=16676&highlight=Tshirt αυτό. Το σκεφτόμουν σήμερα στο σχολειο με τα παιδια. Γιατί δεν βγαζουν μπλουζακια Thelab κι οποιος θελει μπορεί να αγοράζει (κατα την ταπεινή μου γνώμη θα έχουν μεγάλη ζήτηση). Ετσι θα κανουμε διαφημιση το website σε τεχνολογικές εκθέσης που διοργανώνονται στην χώρα μας (βλ Infosystem). Επίσης, στα Internet Cafe, θα φάει στην περιεργια πολυ κόσμο το λογότυπο Τhelab.gr που θα ειναι ειναι τυπωμενο πανω στο μπλουζάκι, κι ετσι θα το επισκευτεί. Φυσικα, από μέλη είμαστε πάρα πολύ καλα για ελληνικό forum. Αλλά πιστεύω πώς ένα T-Shirt πρέπει να γινει released επιτελους. Οσο αναφορά το τι θα γράφει επάνω, νομίζω πωςτο λογότυπο του Thelab.gr ίναι μια χαρα αν και κάτι επιπλέον δεν θα ήταν κακο (όπως να υπάρχει μια επιλογή αναμεσα σε 5 καλύτερες ατακες των μελών / εδώ να παρουν θεση τα παιδια του Marketing - εγω δεν γνωριζω απο τετοια). Τα συμπεράσματα δικά σας. Πάντως, νομίζω πως πολλοί θα είναι αυτοί που θα κυκλοφορούν με τα LabShirts σε περίπτωση που βγουν, και φυσικα πάρα πολυ θα τα αγοράσουν. Δεν αξίζει ρε ενα Heatspreader για το κόρμι σας ; Μόνο τις μνήμες τους σκέφτονται μερικοί. Εξάλλου, το φοράς ένα μπλουζάκι του Thelab σου προσδίσει ... tech look. O/ced style! Και να μην βγάλετε ρε, εγώ θα παω να τυπώσω το δικό μου "δελαμποφανελάκι" !!! ΥΣ: Τόσα και τόσα forum έχουν, εμείς γιατί όχι ;:banging: ΥΣ2: Εκτός από τα banners στο vbulletin, μπορουμε να βαλουμε και banners στο T-Shirt. Πχ κανα Thermaltake case Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Να'ξερες τι θέμα άνοιξες τώρα...άάάάάμα αποφασιστεί το moto πρώτα κάτι θα γίνει.Εγώ πάντως παραμένω να προτιμώ το "Default is not an option", αλλά ακούω και νεότερες προτάσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 31, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 1. To θέμα έχει ξανασυζητηθεί και απορίφθηκε. Τώρα αν υπάρχουν νεότερα δεν ξέρω... 2. Προσωπικά πολύ θα μου άρεσε να έχω ένα τέτοιο T-shirt... 3. Επίσης προσωπικά δεν πρόκειται να φορέσω μπλουζάκι που να έχει πέρα απο το logo του Lab κάποιο banner... Έλεος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 31, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Εγω παλι η μονη μπλουζα που θα αγοραζα ειναι με μπροστινη φωτο τον SLN να γελαει κι απο πισω τον spc να μ@@ει..φιλικα παντα:daisy:! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 31, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 Εγω παλι η μονη μπλουζα που θα αγοραζα ειναι με μπροστινη φωτο τον SLN να γελαει κι απο πισω τον spc να μ@@ει..φιλικα παντα:daisy:! Σεμνάαααααα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιανουάριος 31, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Εγω παντος θα αγοραζα 2~3.Φτανει να μην εχει καποιο banner και να ειναι καλης ποιοτητας το Τ-shirt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 31, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Το default is not an option είναι πολύ ωραίο και εγώ σίγουρα θα αγόραζα 2-3.’ντε να γίνει κάτι αυτή τη φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 31, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Μπορει ο καθενας να παρει σιδεροπανα, να εκτυπωσει οτι του καπνισει (μεχρι κ τον SLN) και να κανει το κομμάτι του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 31, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Χαίρομαι που ανταποκρίνεστε. Ναι όντως κι εγω δεν γουστάρω να εχω Fan της checkmate στις μασχάλες Πάντως, μπορεί να γίνει ένας διαγωνισμός των μελών του Thelab.gr που ξερουν να χρησιμοποιουν προγραμματα σχεδιάσης και επεξεργασίας εικόνας (πχ Photoshop, Corel κλπ) να φτιάξουν ένα άλλο Logo του Thelab κ από εκεί και πέρα το καλύτερο και το ομορφότερο να μπει στην μπλούζα. Αξίζει να γίνει κάτι γιατι το θέλει πολυς κόσμος. Τουλάχιστον ας κανουμε κατι εμεις οι Σαλονικοις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 31, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Αυτο σου κανει?Τι ξεθαψα παλι εε? edit:Στη μεγαλη αναλυση γινεται και νυχτικια για τους ενδιαφερομενους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 31, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 μαρέσει η ιδέα κ εμένα......να φτιάξουν κάποια παιδία που ξέρουν κ θέλουν μερικά Logos και να δούμε πιο είναι το πιο ωραίο να τυπώσουμε !!!!και στο κάτω κάτω να το πάρουμε το λογότυπο κ να τυπώσουμε για την πάρτυ μαΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 31, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 Αυτο σου κανει?Τι ξεθαψα παλι εε? edit:Στη μεγαλη αναλυση γινεται και νυχτικια για τους ενδιαφερομενους.. Τα γραμματα κατω μου θυμιζουν: Το υποργείο υγείας προδειδοποιεί, το Thelab Βλεπτει σοβαρα την υγεία ... του pc σας. Μου κανει μια χαρα. Θα ετοιμασω κι εγω κανα δυο με το ΣΚ. Αντε νυχτα τωρα και ονειρα γλυκα παιδες..:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Φεβρουάριος 1, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Αμα γινει κατι, ειμαι και εγω μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 1, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 1, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [31-01-2006 19:48] Με αφορμή http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=16676&highlight=Tshirt αυτό.... εκει μεσα βρισκεται και η απαντηση, γιατι δεν εχει γινει τοσο καιρο μια τετοια κινηση. οχι μονο για μπλουζακια, αλλα και για διαφορα άλλα ειδη στα οποια μπορεις να τυπωσεις (κουπες, ποτηρια κλπ κλπ): δεν εχει βρεθει ευρωπαικο online, στο οποιο να μπορει να αγορασει καθενας οτι θελει, οταν θελει και οταν μπορει. βρεθηκαν καποια στην αγγλια, αλλα οπως ειναι γνωστο, οι αγγλοι ραβουν με χρυσες κλωστες κι οι ταχυδρομοι τους φορανε χρυσα παπουτσια. αν βρεθει ομως κατι (κι εδω ειναι που χρειαζονται τα ψαχτηρια), να ειστε βεβαιοι πως η κινηση θα γινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.