koulis13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2006 Καλησπέρα.Θα αγοράσω λειτουργικό σύστημα και θέλω τα φώτα σας.Είμαι μεταξύ Win XP Pro και Win XP Media Center Edition.Θα ήθελα να μου τονίσετε τις διαφορές τους.Τα MC είναι ίδια με τα ΧΡ Pro με τη διαφορά οτι έχουν επιπλέον τις Media Center εφαρμογές ή είναι δυο εντελώς διαφορετικά λειτουργικά;Thnx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Ιανουάριος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Τα MCE είναι winXP pro με SP2, δηλαδή μπορείς κανονικότατα να κάνεις τη δουλειά σου. Πριν όμως αγοράσεις οτιδήποτε κάνε έναν έλεγχο αν η κάρτα γραφικών σου είναι συμβατή με τα MCE (πολύ πιθανό, όλες οι τελευταίες κάρτες τα υποστηρίζουν). Θα χρειαστεί να βάλεις ειδικούς drivers για MCE στην κάρτα γραφικών καθώς και να αγοράσεις έναν αποκωδικοποιητή από την NVIDIA για να παίζουν τα MCE.Αντε καλά ψώνια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 31, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Πως θα τα αγοράσεις τα media center ωρέ παλικάρι? δεν πωλούνται, προεγκατεστημένα έρχονται.Tα MCE είναι βασισμένα στα xp. Τσέκαρε τι επιπλέον έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 31, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Εγώ απ'ότι βλέπω από τις προμηθευτικές μου, μάλλον αγοράζονται και ξεχωριστά...Θα ρωτήξω αύριο και θα σας πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιανουάριος 31, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly Εγώ απ'ότι βλέπω από τις προμηθευτικές μου, μάλλον αγοράζονται και ξεχωριστά...Θα ρωτήξω αύριο και θα σας πω Και εγω τα εχω δει σε oem συσκευασια...Τη γνωστη με το σακκουλακι και ενα quick start guide... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Ιανουάριος 31, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 και εγω θυμαμαι οτι τα media center δεν θα ηταν διαθεσιμα για πωληση σκετα αλλα μονο προεγκατεστημενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Ιανουάριος 31, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Και το e-shop τα πουλαει ξεχωριστα..DSP εκδοση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Φεβρουάριος 1, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Απο το E-Shop θα κάνω την αγορά. Απο εκέι είδα οτι υπάρχει διαθέσιμη η MC έκδοση.Απλά το concern μου είναι άν όντως τα MC είναι Win XP Pro με SP2 με τα επιπλέον του MC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 1, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Εγω νομιζα οτι ηταν XP Home δυνατοτητων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.