Jump to content

Hitachi T7K250 + 7K80 σε σατα1 mobo

firefox

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω μια abit av8 η οποια παρέχει 2 σατα 1 ports και σε raid. σήμερα ειναι να αγοράσω τους 2 σατα2 σκληρούς τις επικεφαλίδας με σκοπό να αντικαταστήσουν τους IDE μου.μελλοντικά θέλω να παο σε mobo σατα2 και raid 0 αγοράζοντας άλλο ένα 7k80.me αυτά στο μυαλό και προκειμενου να μην γίνει καμια στραβή και ψάχνομαι θέλω να ρωτήσω τα εξής.

η μητρική abit υποστηρίζει σατα1.

1)να αφήσω τους δίσκους σε σατα1 mode οπως ειναι και να κάνω τις απαραίτητες μεταφορές δεδομένων και στήσιμο windows η

2) να τους μετατρέψω σε σατα2 και μετά μεταφορά δεδομένων (για να είμαι έτοιμος και για την κάποτε μετάβαση σε σατα2 mobo). κάπου διάβασα όμως ότι επειδή η mobo μου είναι σατα 1 ίσος δεν βλέπει τους σατα2 -αν τους μετατρέψω σε σατα2 mode. πέρα από το ότι το σατα 2 είναι backwards compatible με το σατα1.

3) επίσης τι γίνεται με απώλεια δεδομένων αν αφήσω τους hitachi σε σατα1 τώρα πάνω στην abit και μετά όταν παω σε σατα2 mobo να κάνω την μετατροπή επιτόπου με το utility?

τι προτείνεται?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.