gfa3 Φεβρουάριος 3, 2006 #41 Φεβρουάριος 3, 2006 Παρε τον 4200 η περισσοτερη cache δεν προκειται να σου κανει τη διαφορα.Οσο για κουτι διεθεσε παραπανω χρηματα που μενουν απο τη cpu και παρε αυτο και θα με θυμηθεις.Toolless ευρυχωρο οχι ψηλο αλλα πλατυ κι εχει και παραθυρο σαν αξεσουαρ αλλα το κυριοτερο ειναι οι εξυπνοι χωροι για να κρυψεις καλωδια.Τα παντα αφαιρουνται με το χερι ειναι πραγματικα πολυ καλο κουτι.Μακρια απο Thermaltake μεγαλες μουφες!
haris1984 Φεβρουάριος 3, 2006 #42 Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από gfa3 Παρε τον 4200 η περισσοτερη cache δεν προκειται να σου κανει τη διαφορα.Οσο για κουτι διεθεσε παραπανω χρηματα που μενουν απο τη cpu και παρε αυτο και θα με θυμηθεις.Toolless ευρυχωρο οχι ψηλο αλλα πλατυ κι εχει και παραθυρο σαν αξεσουαρ αλλα το κυριοτερο ειναι οι εξυπνοι χωροι για να κρυψεις καλωδια.Τα παντα αφαιρουνται με το χερι ειναι πραγματικα πολυ καλο κουτι.Μακρια απο Thermaltake μεγαλες μουφες! αχχχχ αυτο το ακασα....μεταξυ αυτου και του στακερ ημουν...αλλα προτιμησα τον χωρο...παντως μην κοψεις λεφτα απο το hardware για να παρεις ενα τοσο ακριβο κουτι...θα σου προτεινα το heroichi το μεγαλο...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη διαφορα απο το μικρο...απλα το βρισκω λιγο πιο ομορφο...βεβαια παιζει και η λυση του τεραστιου chieftec....σκεψου το...
cabalai Φεβρουάριος 10, 2006 #43 Φεβρουάριος 10, 2006 εγω προτεινω stacker το μαυρο ομως γιατι ολα τα αλλα ειναι ασχημα το εχω και προτεινεται με τα χερια κατω ειναι τεραστιο και φωναζει για watercooling αλλωστε πρεπει να ξερεις οτι οποιο cpu παρεις παει πανευκολα στα 2.6 σταθεροτατα εγω εχω τον 4400 με το 1mb κυριως για τα games
angelos Φεβρουάριος 10, 2006 #44 Φεβρουάριος 10, 2006 spyvozεχω στην κατοχη μου το thermaltake 5000(παλιο case)ειμαι ευχαριστημενος αρκετα για δυο λογους1ον ειναι,κατα βαση,ολο απο αλουμινιο και ετσι μεταφερεται η θερμοκρασια στο περιβαλλον αντιθετα με τον soprano που ειναι πλαστικουρα!2ον εχει καλη ροη του αερα λογο των ανεμιστηρων που διαθετει!και κυριως δυο που ''χτυπανε'' στην μιτρικη και στνη καρτα γραφικων!αν θεσ να ριξεις μια ματια για περισσοτερες πληροφοριες οριστεhttp://www.thermaltake.com/product/chassis/midtower/damier/v6000plus.asp
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.