Jpp Μάρτιος 17, 2006 #121 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 εντελvς τυχαια τωρα δε μου τα κανει αλλα ειναι η πρωτη φορα που αφησα το adm off μετα απο το reset. Οσο περναει η ωρα μου φαινεται οτι εχω το καλυτερο monitor που υπαρχει, ασχετα αν εχω δουλεψει σε 4-5 tft ολες και ολες. Εσεις εχετε κανενα καμενο pixel; εμενα ειναι 1 inactive or black δε ξερω να τα ξεχωρισω. note: οχι παλι το seven στο star!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 17, 2006 #122 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από haris1984 [Χθες, στις 23:55] στειλε και καμια φωτο των ηχείων αγαπητε μου φραγμουλη ερχεται και εκεινο των ηχειων.και δεν θα ειναι μονο φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Μάρτιος 19, 2006 #123 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Μα δε σας πειραζει η glossy επιφανεια; Το παραθυρο πισω μου ειναι κλειστο απο τοτε που πηρα την οθονη Αναγκαστικα ανεβασα αρκετα το brightness αλλα και παλι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radpilot Μάρτιος 26, 2006 #124 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 566 ευρώ μόλις τώρα. (αναζήτηση στο skroutz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 26, 2006 #125 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 απο γαλλια χωρις να περιλαμβανονται τα μεταφορικα......100ευρω πιο κατω απο οτι την πηρα πριν 10 μερες απο Ελλαδα.δεν τα μετανιωσα τα +100 (οχι οτι τα εχω δωσει ακομα) παντως η οθονη ειναι τρομερη.......για την καθυστερηση του ριβιου να βριζετε τον Ζαρρα που δεν ερχεται απο το σπιτι μου με την σουπερ ντουπερ φωτογραφικη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 27, 2006 #126 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Κανε το review και βαλε φωτο μετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 27, 2006 #127 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 11:05] Κανε το review και βαλε φωτο μετα... δεν παιζει τετοιο πραμα.μιση δουλεια θα κανω?ολα μαζι ολοκληρωμενα και καθαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 27, 2006 #128 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 20:33] δεν παιζει τετοιο πραμα.μιση δουλεια θα κανω?ολα μαζι ολοκληρωμενα και καθαρα. με αλλα λογια: " μαλλον θα χω παρει την 24αρα μεχρι να δειτε εσεις review" πλακα κανω Γιωργη καλα τα λες, review οθονης χωρις pics ειναι μιση δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 27, 2006 #129 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 δεν ξερω κατα ποσο θα σας φανει αντικειμενικο το παρακατω μου σχολιο για την οθονη αλλα......... ''εβαλα χθες και ειδα το Solaris μεσω WinDVD με επιλεγμενο το best quality αντι του cinematic mode....με λιγα λογια χρησιμοποιησα και την δυναμη του Χ2 για να μην υπαρχει αυτο το motion blur οπως στο σινεμα που βλεπεις σπασιματα στην εικονα......ενα θα σας πω........ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ και ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ghosting ή σπασιματος.η κινηση ηταν τοσο φυσιικη σαν να ''εμπαινε'' η ταινια μεσα στο δωματιο'' ελπιζω πολυ συντομα σε ριβιου,ΖΑΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μουβ γιορ ας ρεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 27, 2006 #130 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 ’ντε ρα! Ψάχνω για wide Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 27, 2006 #131 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma δεν ξερω κατα ποσο θα σας φανει αντικειμενικο το παρακατω μου σχολιο για την οθονη αλλα......... ''εβαλα χθες και ειδα το Solaris μεσω WinDVD με επιλεγμενο το best quality αντι του cinematic mode....με λιγα λογια χρησιμοποιησα και την δυναμη του Χ2 για να μην υπαρχει αυτο το motion blur οπως στο σινεμα που βλεπεις σπασιματα στην εικονα......ενα θα σας πω........ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ και ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ghosting ή σπασιματος.η κινηση ηταν τοσο φυσιικη σαν να ''εμπαινε'' η ταινια μεσα στο δωματιο'' ελπιζω πολυ συντομα σε ριβιου,ΖΑΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μουβ γιορ ας ρεεεεεεεεεεε tarkowsky? Κουλτούρα να φύγουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
radpilot Μάϊος 6, 2006 #132 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Εκείνο το review που λέγατε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούνιος 8, 2006 #133 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 review τπτ ετσι?δλδ τι θα γινει ρε γιωργακη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 8, 2006 #134 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 υπομονη παιδια.κανω οτι μπορω.πιστεψτε με το θελω περισσοτερο απο ολους σας να τελειωσουν τα review.εχω καποιες τεχνικες δυσκολιες................γιατι δεν θελω να σας δωσω ενα review σαν ολα τα αλλα. προσπαθω δηλαδη να ετοιμασω επαγγελματικο εξοπλισμο μετρησεων ωστε να μην μιλαμε ΜΟΝΟ ''με το ματι'' ή ''κατα την δικη μου αποψη''..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radpilot Ιούνιος 8, 2006 #135 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 :clap: :clap: :clap: Τέλεια, τέλεια! Αν και έχω πολύ υπομονή γι'αυτό το user review είμαι πραγματικά ανυπόμονος :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 8, 2006 #136 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma υπομονη παιδια.κανω οτι μπορω.πιστεψτε με το θελω περισσοτερο απο ολους σας να τελειωσουν τα review.εχω καποιες τεχνικες δυσκολιες................γιατι δεν θελω να σας δωσω ενα review σαν ολα τα αλλα. προσπαθω δηλαδη να ετοιμασω επαγγελματικο εξοπλισμο μετρησεων ωστε να μην μιλαμε ΜΟΝΟ ''με το ματι'' ή ''κατα την δικη μου αποψη''..... ... που σημαινει οτι προσπαθει να πεισει τον spc και το 38-45 να την δουνε για να πουν την δικη τους γνωμη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 9, 2006 #137 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Έλα βρε Φραγμούλη. Αν δεν προλαβαίνεις ρίχνε το review σε ''τμήματα'' (το είπα ευγενικά, ε; ) (Σοβαρά τώρα, όσοι περιμένετε review από τον Θέμη είστε γελασμένοι...Μπήκε το καλοκαιράκι βρε και έχει άλλες ''προτεραιότητες'' το παιδί ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούνιος 9, 2006 #138 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 χλωμο ε?? τοτε μια ερωτηση μονο....glossy or not? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 9, 2006 #139 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από blade_panτοτε μια ερωτηση μονο....glossy or not? it's up to u.Το glossy δίνει ωραίο μαύρο και εντυπωσιακά χρώματα αλλά θέλει προσοχή στο φωτισμό του χώρου (μην έχεις αντανακλάσεις). Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούνιος 9, 2006 #140 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 δλδ αν εχω πισω παραθυρο την πατησα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.