Jump to content

Νέα ΝΕC 20" Widescreen με AS-IPS πάνελ.

Πριονέτο

Recommended Posts

εντελvς τυχαια τωρα δε μου τα κανει αλλα ειναι η πρωτη φορα που αφησα το adm off :) μετα απο το reset.

Οσο περναει η ωρα μου φαινεται οτι εχω το καλυτερο monitor που υπαρχει, ασχετα αν εχω δουλεψει σε 4-5 tft ολες και ολες. Εσεις εχετε κανενα καμενο pixel; εμενα ειναι 1 inactive or black δε ξερω να τα ξεχωρισω.

note: οχι παλι το seven στο star!!!!

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

απο γαλλια χωρις να περιλαμβανονται τα μεταφορικα......100ευρω πιο κατω απο οτι την πηρα πριν 10 μερες απο Ελλαδα.δεν τα μετανιωσα τα +100

(οχι οτι τα εχω δωσει ακομα) :hehe:

παντως η οθονη ειναι τρομερη.......για την καθυστερηση του ριβιου να βριζετε τον Ζαρρα που δεν ερχεται απο το σπιτι μου με την σουπερ ντουπερ φωτογραφικη του.:p

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 20:33]

δεν παιζει τετοιο πραμα.μιση δουλεια θα κανω?ολα μαζι ολοκληρωμενα και καθαρα.:)

με αλλα λογια:

" μαλλον θα χω παρει την 24αρα μεχρι να δειτε εσεις review"

:p

πλακα κανω Γιωργη

καλα τα λες,

review οθονης χωρις pics ειναι μιση δουλεια

δεν ξερω κατα ποσο θα σας φανει αντικειμενικο το παρακατω μου σχολιο για την οθονη αλλα.........

''εβαλα χθες και ειδα το Solaris μεσω WinDVD με επιλεγμενο το best quality αντι του cinematic mode....με λιγα λογια χρησιμοποιησα και την δυναμη του Χ2 για να μην υπαρχει αυτο το motion blur οπως στο σινεμα που βλεπεις σπασιματα στην εικονα......ενα θα σας πω........ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ και ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ghosting ή σπασιματος.η κινηση ηταν τοσο φυσιικη σαν να ''εμπαινε'' η ταινια μεσα στο δωματιο''

ελπιζω πολυ συντομα σε ριβιου,ΖΑΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μουβ γιορ ας ρεεεεεεεεεεε:D

Αρχική απάντηση από greekfragma

δεν ξερω κατα ποσο θα σας φανει αντικειμενικο το παρακατω μου σχολιο για την οθονη αλλα.........

''εβαλα χθες και ειδα το Solaris μεσω WinDVD με επιλεγμενο το best quality αντι του cinematic mode....με λιγα λογια χρησιμοποιησα και την δυναμη του Χ2 για να μην υπαρχει αυτο το motion blur οπως στο σινεμα που βλεπεις σπασιματα στην εικονα......ενα θα σας πω........ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ και ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ghosting ή σπασιματος.η κινηση ηταν τοσο φυσιικη σαν να ''εμπαινε'' η ταινια μεσα στο δωματιο''

ελπιζω πολυ συντομα σε ριβιου,ΖΑΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μουβ γιορ ας ρεεεεεεεεεεε:D

tarkowsky? Κουλτούρα να φύγουμε

• 1 month later...
  • 1 month later...

υπομονη παιδια.κανω οτι μπορω.πιστεψτε με το θελω περισσοτερο απο ολους σας να τελειωσουν τα review.εχω καποιες τεχνικες δυσκολιες................γιατι δεν θελω να σας δωσω ενα review σαν ολα τα αλλα.

προσπαθω δηλαδη να ετοιμασω επαγγελματικο εξοπλισμο μετρησεων ωστε να μην μιλαμε ΜΟΝΟ ''με το ματι'' ή ''κατα την δικη μου αποψη''.....:)

Αρχική απάντηση από greekfragma

υπομονη παιδια.κανω οτι μπορω.πιστεψτε με το θελω περισσοτερο απο ολους σας να τελειωσουν τα review.εχω καποιες τεχνικες δυσκολιες................γιατι δεν θελω να σας δωσω ενα review σαν ολα τα αλλα.

προσπαθω δηλαδη να ετοιμασω επαγγελματικο εξοπλισμο μετρησεων ωστε να μην μιλαμε ΜΟΝΟ ''με το ματι'' ή ''κατα την δικη μου αποψη''.....:)

...

που σημαινει οτι προσπαθει να πεισει τον spc και το 38-45 να την δουνε για να πουν την δικη τους γνωμη....:hehe:

Έλα βρε Φραγμούλη.

Αν δεν προλαβαίνεις ρίχνε το review σε ''τμήματα'' (το είπα ευγενικά, ε; :p)

(Σοβαρά τώρα, όσοι περιμένετε review από τον Θέμη είστε γελασμένοι...Μπήκε το καλοκαιράκι βρε και έχει άλλες ''προτεραιότητες'' το παιδί :p).

Αρχική απάντηση από blade_pan

τοτε μια ερωτηση μονο....glossy or not?

it's up to u.

Το glossy δίνει ωραίο μαύρο και εντυπωσιακά χρώματα αλλά θέλει προσοχή στο φωτισμό του χώρου (μην έχεις αντανακλάσεις).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.