Jump to content

Νέα ΝΕC 20" Widescreen με AS-IPS πάνελ.

Πριονέτο

Recommended Posts

παιδια ευχαριστως να σας ελεγα εντυπωσεις

αλλα δεν εχω καταλληλο μετρο συγκρισης...

σε σχεση παντως με την 19αρα CRT imagequest που ειχα πριν

απλα καμια σχεση....

στο COD2 @ 1680x1050, 4AA & A/F & textures high παει μια χαρα

(αληθεια το BF2 πως παιζει σε wide? και με αναλυση πανω απο 1400?)

η γυαλαδα δεν ενοχλει καθολου (στο υποφωτισμενο δωματιο μου τουλαχιστον)

και τα σχετικα μικροσκοπικα fonts της native αναλυσης

(για τα δικα μου δεδομενα καθοτι γκαβουλιακας)

διορθωνονταιι ευκολα με την μπαρα ζουμ του νεου bluetooth MX5000 desktop set

τελος

θα ηθελα να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου το αξιολατρευτο κουριερ :inlove:

τη Nec

καθως και τη Eurobank Αμφιθεας

για την συνδρομη τους στην αγορα αυτη

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Δεν διαφωνώ, η δική μου τοποθέτηση είχε να κάνει με το τι πρόλαβα να κοιτάξω στο monitor.

Γρήγορα αρνητικά:

a) τα κομβία, ειδικά το μικρό τύπου joystick στριμωγμένο στα 2 πλατιά, συχνά επιλέγεις άλλο από αυτό που ήθελες.

B) glossy sucks σε φωτισμένο δωμάτιο.. παρασκευή βράδυ που την έβαλα ήταν μια χαρά, μόλις άρχισε να ξημερώνει άρχισα να βλέπω την φάτσα μου(όχι δεν τρόμαξα :p) και μετά το σαλόνι μέσα στην οθόνη.

c) το advanced dv mode, αν ανοιγοκλείνεις συνέχεια παράθυρα(word, msn, media player) η αυξομείωση του brightness και contrast είναι κουραστική.

Θετικά μόλις βρω τον χρόνο να την ρυθμίσω στα μέτρα μου(ένα γρήγορο nfsmw που έβαλα, το κόκκινο ήταν καρακορεσμένο). Επειδή ακριβώς θέλει χρόνο να την φέρεις στα μέτρα σου, δεν μπορώ να γράψω κάτι θετικό.

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

διορθωνονταιι ευκολα με την μπαρα ζουμ του νεου bluetooth MX5000 desktop set

Πρόσεχε μην βγεις εκτός mouse pad και δεν έχεις εμβέλεια (καλύτερα πάρε ένα usb extension cable και κόλλα με σελοτειπ την μία άκρη πάνω στο ποντίκι). Δεν με ακούς μου φαίνεται....:p

Αρχική απάντηση από RootX

Δεν διαφωνώ, η δική μου τοποθέτηση είχε να κάνει με το τι πρόλαβα να κοιτάξω στο monitor.

Το ξέρω:

Αρχική απάντηση από spc

(δεν το λέω για εσένα, εσύ τουλάχιστον έγραψες και αυτό το ''τουλάχιστον'').

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 19:40]

Πρόσεχε μην βγεις εκτός mouse pad και δεν έχεις εμβέλεια (καλύτερα πάρε ένα usb extension cable και κόλλα με σελοτειπ την μία άκρη πάνω στο ποντίκι). Δεν με ακούς μου φαίνεται....:p

παραδοξως το σημα ειναι μια χαρα

το BT dongle βρισκει και το mpx220 κιολας...

:p

παιζει και να τα διορθωσαν?

τι να πω...

Αρχική απάντηση από georgesod

Mήπως το συγκεκριμένο courier διαθέτει καμιά δίμετρη ξανθιά και ρίχνετε ευχαριστίες όλοι; :D

Κοίτα να δεις φίλε μου που τελικά 25 πόντοι (σε ύψος :p) μπορεί να με φέρουν τόσο κοντά στην ευτυχία.:p

την πηρα και εγω!

Οταν δε ειναι μερα ολα καλα , αλλα τη μερα το παραθυρο απο πισω μου με κανει να νομιζω οτι εχω καθρεπτη μπροστα μου.

Και εκει που δε ακουγα καθολου το ανεμιστηρακι της χ850 χτ τωρα το ακουω σχεδον συνεχεια.

Ολοι εσεις με τις 20ρες+++ wide πως την παλευετε στα sites. Πανω απο τους 30-40 ποντους δε βλεπω και πολλα οταν γραφω-διαβαζω text και δε εχω προβλημα με τα ματια μου.

Αν μπορειτε πειτε μου τις ρυθμισεις που της εχετε κανει. Δεν εχω καταφερει να κανω τα γραμματα να φαινονται μαυρα

βλεπω και ενα dead pixel, πολυ ενοχλητικο.

Το παρακάτω profile το χρησιμοποιώ μετά από calibration με αυτό.

Αποσυμπίεσέ το, δεξί κλικ και install και πες μας εντυπώσεις.

Στην οθόνη έχω brightness 75%, contrast 40%, advanced dv mode off και dv mode standard.

huey 20wgx2 61100538gb.zip

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 18:57]

Το παρακάτω profile το χρησιμοποιώ μετά από calibration με αυτό.

Αποσυμπίεσέ το, δεξί κλικ και install και πες μας εντυπώσεις.

Στην οθόνη έχω brightness 75%, contrast 40%, advanced dv mode off και dv mode standard.

Kάπου είχα δει ότι έχεις μια dell 24 άρα. Δεν σε ικανοποίησε;

20άρα τετράγωνη :) μια χαρά ήταν, απλά είπα να δοκιμάσω την τύχη μου σε wide :)

δε καταλαβα πως θα το κανω install. με 75% bright και 40% con δε μπορω με τπτ !

βεβαια δε εχω κανει install το αρχειο και ισως φταει αυτο.

Το προβλημα το εχω κυριος σε sites οπως thelab και insomnia, Γκρυ - ασπρο backround

Αν το αποσυμπιέσεις και κάνεις δεξί κλικ πάνω του, δεν σου έχει επιλογή install?

Τι να σου πω και ένα απλό txt αν το μετονομάσω σε icc και κάνω δεξί κλικ, μου έχει επιλογή install profile.

τωρα που το εκανα .icc εμφανιστηκε το install. Οπως βλεπω οταν ανοιγω - κλεινω τον mozilla πρεπει να αλλαζουν και αυτοματα τα values που εχω δωσει.

edit : σιγουρα αυτο ειναι. εκανα τα παραθυρο min - max σε window mode και αλλαξαν τα values.

edit2 : της εκανα reset και εφτιαξε

Θετικο τωρα μια χαρα.

αλλα μου το ξανακανε και δε μπορω να καταλαβω το λογο.

ειχα αρχησει σε ενα σημειο να απογοητευομαι :tomato:

παντος ειναι πολυ χρωματιστη :inlove:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.