Jump to content

Νέα ΝΕC 20" Widescreen με AS-IPS πάνελ.

Πριονέτο

Recommended Posts

απλα επειδη δε το ξερω σαν eshop οπως δε ηξερα πολλα πριν τον σκρουτζ ρωτωντας αν ειναι αξιοπιστο εννοω αν θα σου στειλει τα πραγματα που εχεις πληρωσει :innocent: επειδη κανει και 700ευρω και δε μπορεις να παιζεις με αυτα τα πραγματα.

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc

Τα παράπονά σου σε αυτούς που:

1. Κάνουν διακοπές

2. Τρώνε γλυκά

3. Modάρουν

:p

Δεν ειναι δικαιολογιες αυτες.Για κατι τετοιους λογους αγοραζουν μερικοι βαρβατα πληκτρολογια και 2πυρηνους:Για να κανουν/γραφουν παραλληλα με βασικες εργασιες (1. Κάνουν διακοπές

2. Τρώνε γλυκά

3. Modάρουν) ;)

Αρχική απάντηση από Vadergr

Και ουτε μια αποψη?Ντροπη! ;)

Αν είχες το Σουκου που είχα εγώ, το τελευταίο πράγμα που θα σε ενδιέφερε θα ήταν να γράψεις την άποψή σου για την νέα σου οθόνη :nothing:

Αρχική απάντηση από RootX

Αν είχες το Σουκου που είχα εγώ, το τελευταίο πράγμα που θα σε ενδιέφερε θα ήταν να γράψεις την άποψή σου για την νέα σου οθόνη :nothing:

Τώρα τελευταία αρχίζω και υποψιάζομαι ότι ο 38.45 κάνει login με το nick σου....:p

Έλεος!

Είχες ένα Σ/Κ με:

1. Γεννέθλια

2. Την πρώτη NEC στην Ελλάδα στα χέρια σου

3. Ένα δωμάτιο γεμάτο παιχνίδια υψηλής τεχνολογίας να παίζεις

4. Ένα σκύλο να σε φυλάει από εισβολές αγνώστων (και γνωστών)

5. Μία πρόθυμη και συνάμα διακριτική γυναίκα (για την υπομονή της δεν χρειάζεται να πω κάτι)

6. Ένα πανέμορφο και πανέξυπνο (και πάντα πρόθυμο...) courier να σου πηγαινοφέρνει spare parts

Τι άλλο θες από τη ζωή σου;

:p

Σωτήρη, από την παρασκευή έχω κοιμηθεί σύνολο 15 ώρες, δεν έχω πειράξει τίποτα ακόμα, ότι και να πω θα είναι άκυρο... δεν έχει καμμένο pixel τουλάχιστον.

Καλά.

Θέλω σύγκριση side by side με την dell.

Έχεις μέχρι την παρασκευή :hehe::p

... δεν έχει καμμένο pixel τουλάχιστον

Έλεος ποια με αυτά τα καμένα (δεν το λέω για εσένα, εσύ τουλάχιστον έγραψες και αυτό το ''τουλάχιστον'').

Έχουμε καταντήσει να προτιμάμε χειρότερα (από λίγο έως πολύ) monitor μόνο και μόνο για να μην βλέπουμε μία καμένη κουκίδα σε μέγεθος μύτης καρφίτσας (που και αυτό για γέλια είναι δλδ γιατί αν δεν είχε γίνει ολόκληρος ντόρος με τα καμένα pixel οι μισοί δεν θα έπαιρναν χαμπάρι όχι 1 αλλά ούτε και 10 από δαύτα).

Βλέπω κάθε μέρα τόσους να προτιμάνε monitor με μέτριο έως απαράδεκτο μαύρο, μόνο και μόνο για τον ψυχολογικό λόγο της πιθανότητας(!) του καμένου pixel (η οποία σημειώτεον είναι πλέον ελάχιστη στις σοβαρές εταιρίες).

Και σε όσους άλλαξα τη γνώμη και προτίμησαν πχ την Samsung 930BF έναντι της (ακριβότερης κιόλας!) LG 1780Q, μάλλον δεν τους έπεσε και άσχημα....

Έχουμε καταντήσει να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.