Jpp Μάρτιος 8, 2006 #81 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 απλα επειδη δε το ξερω σαν eshop οπως δε ηξερα πολλα πριν τον σκρουτζ ρωτωντας αν ειναι αξιοπιστο εννοω αν θα σου στειλει τα πραγματα που εχεις πληρωσει επειδη κανει και 700ευρω και δε μπορεις να παιζεις με αυτα τα πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάρτιος 8, 2006 #82 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 Δεν έχω κάνει online αγορές από το συγκεκριμένο. Μόνο από το κατάστημα. Ζήτα αντικαταβολή, αν φοβάσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Μάρτιος 8, 2006 #83 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 αν δουλευει σωστα οφλινε θα δουλευει καλα και ονλινε. Η αντικαταβολη δε σε αξασφαλιζει γιατι δε ξερεις τι θα εχει μεσα η kinder εκπληξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Μάρτιος 13, 2006 #84 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Ισως θα ειμαι εγω ο πρωτος nec κατοχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 13, 2006 #85 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Jpp Ισως θα ειμαι εγω ο πρωτος nec κατοχος. Θα είσαι τουλάχιστον ο 4ος (στο lab τουλάχιστον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 13, 2006 #86 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Jpp [Σήμερα, στις 15:48] Ισως θα ειμαι εγω ο πρωτος nec κατοχος. Δεν νομίζω.... :D Link! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 13, 2006 #87 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Και ουτε μια αποψη?Ντροπη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 13, 2006 #88 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Και ουτε μια αποψη?Ντροπη! Τα παράπονά σου σε αυτούς που: 1. Κάνουν διακοπές 2. Τρώνε γλυκά 3. Modάρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 13, 2006 #89 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από spc Τα παράπονά σου σε αυτούς που: 1. Κάνουν διακοπές 2. Τρώνε γλυκά 3. Modάρουν Δεν ειναι δικαιολογιες αυτες.Για κατι τετοιους λογους αγοραζουν μερικοι βαρβατα πληκτρολογια και 2πυρηνους:Για να κανουν/γραφουν παραλληλα με βασικες εργασιες (1. Κάνουν διακοπές 2. Τρώνε γλυκά 3. Modάρουν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Μάρτιος 13, 2006 #90 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 εστω θα ειμαι ο πρωτος απο ηρακλειο κρητης που θα την παρει :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 13, 2006 #91 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Jpp εστω θα ειμαι ο πρωτος απο ηρακλειο κρητης που θα την παρει :devil: looool - θα σε απογοητεύσω αλλά ούτε αυτό ισχύει (σήμερα πήτε μία ''σα κατ'') Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 13, 2006 #92 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Και ουτε μια αποψη?Ντροπη! Αν είχες το Σουκου που είχα εγώ, το τελευταίο πράγμα που θα σε ενδιέφερε θα ήταν να γράψεις την άποψή σου για την νέα σου οθόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Μάρτιος 13, 2006 #93 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 το θετικο ειναι οτι αν δε ειναι καλη δε θα κλαιω μονος μου :hehe:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 13, 2006 #94 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Αν είχες το Σουκου που είχα εγώ, το τελευταίο πράγμα που θα σε ενδιέφερε θα ήταν να γράψεις την άποψή σου για την νέα σου οθόνη Τώρα τελευταία αρχίζω και υποψιάζομαι ότι ο 38.45 κάνει login με το nick σου.... Έλεος! Είχες ένα Σ/Κ με: 1. Γεννέθλια 2. Την πρώτη NEC στην Ελλάδα στα χέρια σου 3. Ένα δωμάτιο γεμάτο παιχνίδια υψηλής τεχνολογίας να παίζεις 4. Ένα σκύλο να σε φυλάει από εισβολές αγνώστων (και γνωστών) 5. Μία πρόθυμη και συνάμα διακριτική γυναίκα (για την υπομονή της δεν χρειάζεται να πω κάτι) 6. Ένα πανέμορφο και πανέξυπνο (και πάντα πρόθυμο...) courier να σου πηγαινοφέρνει spare parts Τι άλλο θες από τη ζωή σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 13, 2006 #95 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Δίσκο που να έπαιζε και μητρική που να έπαιζε με usb keyboard/mouse, god damn it:mad: Όσο για το courier Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 13, 2006 #96 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Περιμένω και αυτό από μέρα σε μέρα, να δούμε αν βοηθάει τελικά σε κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 13, 2006 #97 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Πες τίποτα ρε φάνη, περιμένει κόσμος. Σε σχέση με την προηγούμενη που είχες τι λέει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 13, 2006 #98 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Σωτήρη, από την παρασκευή έχω κοιμηθεί σύνολο 15 ώρες, δεν έχω πειράξει τίποτα ακόμα, ότι και να πω θα είναι άκυρο... δεν έχει καμμένο pixel τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 13, 2006 #99 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Σωτήρη, από την παρασκευή έχω κοιμηθεί σύνολο 15 ώρες, δεν έχω πειράξει τίποτα ακόμα, ότι και να πω θα είναι άκυρο... δεν έχει καμμένο pixel τουλάχιστον. Καλά. Θέλω σύγκριση side by side με την dell. Έχεις μέχρι την παρασκευή Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 13, 2006 #100 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από RootX... δεν έχει καμμένο pixel τουλάχιστον Έλεος ποια με αυτά τα καμένα (δεν το λέω για εσένα, εσύ τουλάχιστον έγραψες και αυτό το ''τουλάχιστον'').Έχουμε καταντήσει να προτιμάμε χειρότερα (από λίγο έως πολύ) monitor μόνο και μόνο για να μην βλέπουμε μία καμένη κουκίδα σε μέγεθος μύτης καρφίτσας (που και αυτό για γέλια είναι δλδ γιατί αν δεν είχε γίνει ολόκληρος ντόρος με τα καμένα pixel οι μισοί δεν θα έπαιρναν χαμπάρι όχι 1 αλλά ούτε και 10 από δαύτα).Βλέπω κάθε μέρα τόσους να προτιμάνε monitor με μέτριο έως απαράδεκτο μαύρο, μόνο και μόνο για τον ψυχολογικό λόγο της πιθανότητας(!) του καμένου pixel (η οποία σημειώτεον είναι πλέον ελάχιστη στις σοβαρές εταιρίες).Και σε όσους άλλαξα τη γνώμη και προτίμησαν πχ την Samsung 930BF έναντι της (ακριβότερης κιόλας!) LG 1780Q, μάλλον δεν τους έπεσε και άσχημα....Έχουμε καταντήσει να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.