Jump to content

Νέα ΝΕC 20" Widescreen με AS-IPS πάνελ.

Πριονέτο

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:35]

δλδ εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να την φέρουμε στα μέτρα της 3ης photo.

Αρχική απάντηση από Πριονέτο [Σήμερα, στις 10:47]

Μόνο με hardware calibrator.Κοίτα ΕΔΩ και ΕΔΩ

προτεινω να παρουμε 1 τετοιο ομαδικα καμια 20ρια ατομα απο δω μεσα

(14 ευρω εκαστος)

και να το γυρναμε απο σπιτι σε σπιτι ωστε να καλιμπραρουμε ολες τις οθονιτσες μας:p

Αρχική απάντηση από Helly [Σήμερα, στις 01:45]

Σωστος ο νεος ...:T:

μεταξυ σοβαρου και αστειου το πα.....τωρα αμα σας αρεσει σαν ιδεα να το τσιμπησουμε ενα τετοιο μαραφετι:D

Σήμερα μίλησα με quest.

Μου είπαν πως η οθόνη θα έρθει στις 17/03 με τιμή 649euro + φπα (περίπου 770 τελική) και είπα τιιιιιιιιιιιιιιιί ;;;;; :( :( :(

Μίλησα με τον product manager και μου είπε πως μπορεί να έρθει λιγο φτηνότερα αλλά αυτή είναι η τιμή που τους έδωσε η NEC. Tου εξήγησα ότι η οθόνη στη Γερμανία έχει από

550 έως 640 τελική, ενώ στην Αγγλία 600 ευρώ. Τότε ξύπνησα και θυμήθηκα ότι ζώ στην Ελλάδα. Απατεώνες!

Θα στείλω email στην NEC...

Αρχική απάντηση από radpilot

Σήμερα μίλησα με quest.

Μου είπαν πως η οθόνη θα έρθει στις 17/03 με τιμή 649euro + φπα (περίπου 770 τελική) και είπα τιιιιιιιιιιιιιιιί ;;;;; :( :( :(

Μίλησα με τον product manager και μου είπε πως μπορεί να έρθει λιγο φτηνότερα αλλά αυτή είναι η τιμή που τους έδωσε η NEC. Tου εξήγησα ότι η οθόνη στη Γερμανία έχει από

550 έως 640 τελική, ενώ στην Αγγλία 600 ευρώ. Τότε ξύπνησα και θυμήθηκα ότι ζώ στην Ελλάδα. Απατεώνες!

Ε να μη βγαλουν κατι τα παιδια?

Πλησιαζει Πασχα,εξοδα κτλ :D

Σήμερα μίλησα με quest.

Αν διάβαζες πιο πάνω, θα έβλεπες ότι η τιμή δεν είναι 750 αλλά χαμηλότερη.

Ας κάνουμε λίγο κράτη με αυτή την λογική ''Όλοι στην Ελλάδα είναι απατεώνες''. Αν ήταν έτσι δεν θα έκλειναν η εταιρίες του χώρου η μία μετά την άλλη....

Το post με την τιμή το έχω δεί και μην προτρέχεις. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να είχες δεί στο post μου ότι μίλησα σήμερα με την InfoQuest ( ο ίδιος ο product manager μου ανέφερε 649euro+φπα, τώρα αν έκανε λάθος αυτό είναι άλλο θέμα ). Το θέμα δεν είναι αν είναι όλοι απατεώνες (που και φυσικά δεν είναι), αλλά ποιά πρέπει να είναι η τιμή της οθόνης στην Ελλάδα.

Το post με την τιμή το έχω δεί και μην προτρέχεις. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να είχες δεί στο post μου ότι μίλησα σήμερα με την InfoQuest ( ο ίδιος ο product manager μου ανέφερε 649euro+φπα, τώρα αν έκανε λάθος αυτό είναι άλλο θέμα ). Το θέμα δεν είναι αν είναι όλοι απατεώνες (που και φυσικά δεν είναι), αλλά ποιά πρέπει να είναι η τιμή της οθόνης στην Ελλάδα.

Δεν προτρέχω. Εσύ τι λες, την τιμή να την έβγαλα από το μυαλό μου;

Αυτό που δεν κατάλαβες είναι ότι εσύ άκουσες την προτεινόμενη από την αντιπροσωπεία τιμή λιανικής ή οποία είναι πάντα υψηλότερη από την πραγματική της αγοράς.

Έστειλα email στην NEC:

"Dear Sir / Madam,

I am very dissatisfied with NEC's distributor (Infoquest S.A.) in Greece.

This concerns the price they quoted me for Nec's new wide LCD monitor

20WGX2.

They said that it would cost 649euros plus tax i.e. around 770 euros final

price. They also told me that this is NEC's price policy.

Now in Germany an average price for this monitor is 596 euros incl.VAT (

www.computeruniverse.net ) and in UK 600 euros incl. VAT (

www.overclockers.co.uk ). I can't believe in this price difference for a

country that belongs in the European Union.

I will wait for a clarification for this matter before I send an email to

the appropriate agency in the EU.

Sincerely,

..."

Μου απάντησαν αμέσως. Η διαφορά λένε (Έλληνας ο sales manager) οφείλεται στον

κανούργιο φόρο του 14% για monitor μεγαλύτερα των 20" ο οποίος ισχύει απο το Μάρτιο.

"Dear Mr...,

I do not think that Infoquest did something wrong with their pricing.

In fact, this model is very new (first units arrived this month Europe).

Practically, there is no available units in Greece yet.

Pls consider also that from this month all DVI monitors bigger than 20"

have import taxes of 14%.

Infoquest offer counted with the above 14% taxes. In Case of Germany /UK

the units are imported

before this regulation with zero import taxes.

I hope that explanation made clear whole situation.

Best Regards

Georg Roussos

Georg Roussos

Sales Manager, SE-Europe & MEA "

Του απάντησα ως εξής :

"Lets do some simple math.The difference of 770 euros (InfoQuest price) to the 600 euros (average price in UK and Germany) is approximately 28%.

Iam aware of this new tax but this doesn't explain this huge difference.

Could you please give me the NEC's suggested retail price for Greece ?

Sincerely,

... "

Εν αναμονή της επίσημης και σωστής τιμής.

Σημ. η τιμή των 690ευρώ έχει διαφορά 14% από τα 600 (μέση τιμή στην Αγγλία και Γερμανία). Πολύ πιθανό η τιμή που μου έδωσαν σήμερα να ήταν λάθος με αποτέλεσμα όλη αυτή την παρεξήγηση με τον φίλο spc.

Ε,καλα το παραξηλωσες!Η suggested retail price στο εξωτερικο θα ειναι και αυτη μεγαλυτερη απο 590 και 600ε...

Απο την στιγμη που σου ξεκαθαρισε την κατασταση ο spc τσαμπα ετρεξες.Και αδικα αλλα και δεν θα αλλαζες κατι.

Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση.

Απλώς πιστεύω ότι δεν έχεις κατανοήσει πως δουλεύουν οι μεγάλες εταιρίες, εξ ου και οι απορίες σου.

Φιλικά

Για να δούμε λοιπόν πως θα διαμορφωθεί η τιμή της αγοράς. Πάντως τα 690ευρώ είναι αρκετά περισσότερα από τα 550-600ευρώ που έχει η οθόνη στη Γερμανία.

Υπομονή λοιπόν. :)

:innocent: :innocent: :innocent:

υπαρχει κανενα αξιοπιστο μαγαζι στην ελλαδα που να την εχει; με ενδιαφερει να την αγορασω αλλα δε μονο κατι γραμι σοπ βλεπω στο σκρουτζ.

Στο review της στο behardware λεει σαν αρνητικα:

The downsides are a strong twinkling in videos and disturbing mirror effect. If you are one of those who detect all reflections in your TV and focus on it, you can forget about the 20WGX².

εσεις που την εχετε , εχετε παρατηρησει τιποτα για το twinkling ; για το mirror effect το ειδα και στο review σε μια φωτο.

Αρχική απάντηση από Jpp

υπαρχει κανενα αξιοπιστο μαγαζι στην ελλαδα που να την εχει; με ενδιαφερει να την αγορασω αλλα δε μονο κατι γραμι σοπ βλεπω στο σκρουτζ.

Δεν νομίζω ότι η "Γραμμή" δεν είναι αξιόπιστο μαγαζί... :blink:

Αρχική απάντηση από Jpp

εσεις που την εχετε , εχετε παρατηρησει τιποτα για το twinkling ; για το mirror effect το ειδα και στο review σε μια φωτο.

Αν την είχε κανείς από εδώ μέσα, να είσαι σίγουρος πως θα το είχες πάρει πρέφα. ;)

Αρχική απάντηση από Jpp

Εχεις παρει τιποτα απο γραμμη;

Παλιότερα ... έναν εκτυπωτή και έναν σκληρό δίσκο. Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι πολλά χρόνια. Τι εννοείς εσύ αν είναι αξιόπιστο;

Αρχική απάντηση από Jpp

Νομιζα οτι την ειχε ο greekfragma.

Την έχει παραγγείλει. Αναμένουμε. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.