unknown Ιανουάριος 31, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 ρε παιδια αφου το ψυγειο ειναι διπλο και δεχεται120αρηδες ανεμιστηρες,μετρησα την αποσταση απο τα κουμπωματα των pci μεχρι εκει που ειναι τα drives.ανετα χωρανε 2ανεμιστηρες(120mm)και περισσευουν 1-2 αντε 2,5cm....με λιγο στριμωγμα σουλουπωμα να ειναι και λιγο πλαγιαστο το ψυγειο δεν θα χωρεσει?στο υψος αν φυγει η τελ pci εχω χωρο καπου 4cm...τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 31, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από unknown ρε παιδια αφου το ψυγειο ειναι διπλο και δεχεται120αρηδες ανεμιστηρες,μετρησα την αποσταση απο τα κουμπωματα των pci μεχρι εκει που ειναι τα drives.ανετα χωρανε 2ανεμιστηρες(120mm)και περισσευουν 1-2 αντε 2,5cm....με λιγο στριμωγμα σουλουπωμα να ειναι και λιγο πλαγιαστο το ψυγειο δεν θα χωρεσει?στο υψος αν φυγει η τελ pci εχω χωρο καπου 4cm...τι λετε? θα γινει αυτο που λες αλλα απο που θα τραβαει αερα????θα πρεπει να ανοιξεις τρυπες στον πατο......η καλητερι λυση ειναι να μπει απο πανο και να περνανε μεσα οι σολινες και η αντλια να ειναι στον πατο.....καπος ετσι ειναι και το δικο μου αλλα το θεμα ειναι οτι ο αερας που θα περναει απο το ψυγειο θα εχει την θερμοκρασια απο το εσωτερικο του κουτιου....αρα λιγο υψιλοτερες θερμοκρασιες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 31, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 ξεχασα να πω οτι το κουτι ειναι σε επιπλο και ισα ισα που ακουμπαει στο ξυλο...50εκατ υψος ειναι .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Ιανουάριος 31, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 για μεσα μονο μια λυση υπαρχει.Το βαζεις πλαγια,κοβεις το πλαινο,κοβεις και το επιπλο.Μην το κανεις ειναι μεγαλη πατατα.Βαλ το απο πανω και θα εισαι αρχοντας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 31, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 οχι!αμα το βαλω πλαγια χωραει!το μετρησα και η αποσταση απο τα κουμπωματα των pci slots μεχρι το πλαινο ειναι 4cm παλι!βαζω τους ανεμιστηρες να τραβανε(απο την μεσα μερια) και ειμαι οκ.! αλλα θα εχω φατσα φορα το ψυγειο...το σιγουρο ειναι παντως οτι ολα θα ειναι εντος κουτιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 31, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 edit:http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/soprano_index.aspδεξια δεξια 2η φοτο..βλεπετε εχει αρκετο χωρο απο τις pci.κατα τ'αλλα υπαρχει πιο λέπτο ψυγειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Ιανουάριος 31, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 ετσι θελεις να το βαλεις ?και οι ανεμιστηρες τον αερα που θα τραβανε που θα τον πηγαινουν?Θα κοψεις το πλαινο.Αν μπορεις κανε ενα σχεδιο,με αυτο που θελεις να κανεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 31, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 here Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 31, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 31, 2006 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 κατι που μου ηρθε τωρα...αυτη η λαμαρινα που ειναι για τουσ δισκουσ μπορει να φυγει χωρισ να κοπει??δεν μου χρειαζεται σε τιποτε εκτος της δισκετας...(ο δισκος ειναι σε cooldrive....)ΑΝ φυγει βαζω ψυγειο και αντλια εκει και τελειωνει η υποθεση..!!την δισκετα θα την στερεωσω με καμια πατεντα...σχετικο λινκ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=20768 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 31, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 δησκολο το κοβω να βγαινει χωρις κοψιμο......αν θες δοκιμασε να το βαλεις στον πατο η μονη λυση........με τρυπες νατραβαει αερα απο κατο ακι θα εισαι οκ.... σε αυτο το κουτακι δεν παιζει τιποτα αλλα εκτος αν βαλεις 2 ψυγεια1 μονο 12αρι πισω και ενα 8αρι η 12αρι πανο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 31, 2006 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 εστω χωρις να φυγει να μπει καθετα εκει μεσα και η αντλια στον πατο..ετσι θα χτυπανε τρεις 120αρηδες το ψυγειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 31, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από unknown εστω χωρις να φυγει να μπει καθετα εκει μεσα και η αντλια στον πατο..ετσι θα χτυπανε τρεις 120αρηδες το ψυγειο... δεν ξερω ρε mate πορια θα το δεις...... κατσε και μελετισετο προσεκτικα το τι θες να κανεις και πως οστε μετα να μην βλασθιμας για την προωρη αποφαση.....ετσι την ειχα πατισει ακι εγω αλλα την βρικα την λυση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 31, 2006 Author #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 το λινκ που εδωσα το ειδες?σε ενα σημειο λειπει η οροφη...αφου δεν κοπηκε και δεν εχει βιδες υπαρχει κανα εργαλειο που να κανει τετοια δουλεια?γιατι αντι για βιδες ειναι κατι στρογγυλα που κουμπωνουν και απο τις 2μεριες τησ λαμαρινας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 31, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από unknown το λινκ που εδωσα το ειδες?σε ενα σημειο λειπει η οροφη...αφου δεν κοπηκε και δεν εχει βιδες υπαρχει κανα εργαλειο που να κανει τετοια δουλεια?γιατι αντι για βιδες ειναι κατι στρογγυλα που κουμπωνουν και απο τις 2μεριες τησ λαμαρινας... το κουτακι το εχω μπροστα μου για εξηγισε μου τι λες ακριβως....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 31, 2006 Author #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 τα κυκλωμενα..αυτο και τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 31, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 αυτα ονομαζοντε πριτσινια....για να τα βγαλεις θα χριαστις τρυπανακι και για να τα ξαναβαλεις ιδικο εργαλιο που λεγετε πριτσιναδορος και μετα πριτσινια στο μεγεθος που θεςακομα δεν εχω καταλαβει τι θες να κανεις........αν μπορεις δοσε καμια pic η εξιγισετο απλα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 31, 2006 Author #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 εχω καταληξει σε αυτο...στο υψος πως θα βγει και πως θα στερεωθει το ψυγειο δεν ξερω αλλα θα βρω ακρη..η φωτο ειναι καπως ακυρη αλλα φαινεται η γενικη ιδεα..στο γαλαζιο ειναι τα φανακια που φυσανε μεσα στο radiator και το χ το μπαζο που θα παρει δρομο...επισης θα υπαρχει ενας ανεμιστηρας στο πλαινο που θα βγαζει το ζεστο αερα.. η αντλια θα ειναι μπροστα απο το ψυγειο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Φεβρουάριος 1, 2006 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Εγώ προτείνω να ανοίξεις δυο τρύπες 120mm διάμετρο στον πάτο να ακουμπήσεις το ψηγείο και να βιδώσεις τους ανεμιστήρες από κάτω. φυσικά με κάποιο τρόπο θα πρέπει να σηκώσεις λίγο το κουτι για να έχει αέρα απο κάτω και φυσικά να βάλεις φιλτράκια για την σκόνη.Αν το βάλεις εκεί που λές θα πρέπει να χαλάσεις την πρόσοψη του κουτιού. Εκτός αν είσαι ο κοπρίτης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Φεβρουάριος 1, 2006 Author #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 δεκτον αλλα πρεπει να δω αν και πως θα χωρεσει το κουτι στο επιπλο..αυτο πιο πανω θα δουλεψει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.