Jump to content

συντομα νερουλας...

unknown

Recommended Posts

ρε παιδια αφου το ψυγειο ειναι διπλο και δεχεται120αρηδες ανεμιστηρες,μετρησα την αποσταση απο τα κουμπωματα των pci μεχρι εκει που ειναι τα drives.ανετα χωρανε 2ανεμιστηρες(120mm)και περισσευουν 1-2 αντε 2,5cm....με λιγο στριμωγμα σουλουπωμα να ειναι και λιγο πλαγιαστο το ψυγειο δεν θα χωρεσει?στο υψος αν φυγει η τελ pci εχω χωρο καπου 4cm...τι λετε?

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unknown

ρε παιδια αφου το ψυγειο ειναι διπλο και δεχεται120αρηδες ανεμιστηρες,μετρησα την αποσταση απο τα κουμπωματα των pci μεχρι εκει που ειναι τα drives.ανετα χωρανε 2ανεμιστηρες(120mm)και περισσευουν 1-2 αντε 2,5cm....με λιγο στριμωγμα σουλουπωμα να ειναι και λιγο πλαγιαστο το ψυγειο δεν θα χωρεσει?στο υψος αν φυγει η τελ pci εχω χωρο καπου 4cm...τι λετε?

θα γινει αυτο που λες αλλα απο που θα τραβαει αερα????

θα πρεπει να ανοιξεις τρυπες στον πατο......

η καλητερι λυση ειναι να μπει απο πανο και να περνανε μεσα οι σολινες και η αντλια να ειναι στον πατο.....

καπος ετσι ειναι και το δικο μου αλλα το θεμα ειναι οτι ο αερας που θα περναει απο το ψυγειο θα εχει την θερμοκρασια απο το εσωτερικο του κουτιου....

αρα λιγο υψιλοτερες θερμοκρασιες....

για μεσα μονο μια λυση υπαρχει.Το βαζεις πλαγια,κοβεις το πλαινο,κοβεις και το επιπλο.Μην το κανεις ειναι μεγαλη πατατα.Βαλ το απο πανω και θα εισαι αρχοντας!

οχι!αμα το βαλω πλαγια χωραει!το μετρησα και η αποσταση απο τα κουμπωματα των pci slots μεχρι το πλαινο ειναι 4cm παλι!βαζω τους ανεμιστηρες να τραβανε(απο την μεσα μερια) και ειμαι οκ.!

αλλα θα εχω φατσα φορα το ψυγειο...το σιγουρο ειναι παντως οτι ολα θα ειναι εντος κουτιου.:D

ετσι θελεις να το βαλεις ?και οι ανεμιστηρες τον αερα που θα τραβανε που θα τον πηγαινουν?Θα κοψεις το πλαινο.Αν μπορεις κανε ενα σχεδιο,με αυτο που θελεις να κανεις!

post-3439-1416072403,8482_thumb.jpg

κατι που μου ηρθε τωρα...αυτη η λαμαρινα που ειναι για τουσ δισκουσ μπορει να φυγει χωρισ να κοπει??δεν μου χρειαζεται σε τιποτε εκτος της δισκετας...(ο δισκος ειναι σε cooldrive....)ΑΝ φυγει βαζω ψυγειο και αντλια εκει και τελειωνει η υποθεση..!!την δισκετα θα την στερεωσω με καμια πατεντα...

σχετικο λινκ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=20768

δησκολο το κοβω να βγαινει χωρις κοψιμο......

αν θες δοκιμασε να το βαλεις στον πατο η μονη λυση........

με τρυπες νατραβαει αερα απο κατο ακι θα εισαι οκ.... σε αυτο το κουτακι δεν παιζει τιποτα αλλα εκτος αν βαλεις 2 ψυγεια

1 μονο 12αρι πισω και ενα 8αρι η 12αρι πανο......

εστω χωρις να φυγει να μπει καθετα εκει μεσα και η αντλια στον πατο..ετσι θα χτυπανε τρεις 120αρηδες το ψυγειο...

δεν ξερω ρε mate πορια θα το δεις...... κατσε και μελετισετο προσεκτικα το τι θες να κανεις και πως οστε μετα να μην βλασθιμας για την προωρη αποφαση.....

ετσι την ειχα πατισει ακι εγω αλλα την βρικα την λυση.....

το λινκ που εδωσα το ειδες?σε ενα σημειο λειπει η οροφη...αφου δεν κοπηκε και δεν εχει βιδες υπαρχει κανα εργαλειο που να κανει τετοια δουλεια?γιατι αντι για βιδες ειναι κατι στρογγυλα που κουμπωνουν και απο τις 2μεριες τησ λαμαρινας...

το λινκ που εδωσα το ειδες?σε ενα σημειο λειπει η οροφη...αφου δεν κοπηκε και δεν εχει βιδες υπαρχει κανα εργαλειο που να κανει τετοια δουλεια?γιατι αντι για βιδες ειναι κατι στρογγυλα που κουμπωνουν και απο τις 2μεριες τησ λαμαρινας...

το κουτακι το εχω μπροστα μου για εξηγισε μου τι λες ακριβως.......

αυτα ονομαζοντε πριτσινια....

για να τα βγαλεις θα χριαστις τρυπανακι και για να τα ξαναβαλεις ιδικο εργαλιο που λεγετε πριτσιναδορος και μετα πριτσινια στο μεγεθος που θες

ακομα δεν εχω καταλαβει τι θες να κανεις........

αν μπορεις δοσε καμια pic η εξιγισετο απλα.......

εχω καταληξει σε αυτο...στο υψος πως θα βγει και πως θα στερεωθει το ψυγειο δεν ξερω αλλα θα βρω ακρη..η φωτο ειναι καπως ακυρη αλλα φαινεται η γενικη ιδεα..στο γαλαζιο ειναι τα φανακια που φυσανε μεσα στο radiator και το χ το μπαζο που θα παρει δρομο...επισης θα υπαρχει ενας ανεμιστηρας στο πλαινο που θα βγαζει το ζεστο αερα..

η αντλια θα ειναι μπροστα απο το ψυγειο..

post-3618-1416072403,9661_thumb.jpg

Εγώ προτείνω να ανοίξεις δυο τρύπες 120mm διάμετρο στον πάτο να ακουμπήσεις το ψηγείο και να βιδώσεις τους ανεμιστήρες από κάτω. φυσικά με κάποιο τρόπο θα πρέπει να σηκώσεις λίγο το κουτι για να έχει αέρα απο κάτω και φυσικά να βάλεις φιλτράκια για την σκόνη.

Αν το βάλεις εκεί που λές θα πρέπει να χαλάσεις την πρόσοψη του κουτιού. Εκτός αν είσαι ο κοπρίτης....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.