nec Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2006 Μιας και δεν ειχα και πολυ δουλεια σημερα, εγραψα ενα search plugin για τον καλο μας skroutz! Give a try & judge!http://mycroft.mozdev.org/download.html?name=skroutz&submitform=Search(νομιζω οτι ειναι το καταλληλοτερο section ? αν οχι pls move!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 φιλε μου το skroutz δινει ηδη plugin για τον firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 30, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 ...το οποίο δεν έχω καταφέρει να κάνω να δουλέψει... Ωραίο το δικό σου! Αυτό ευτυχώς παίζει μια χαρά. ΥΓ: Τώρα πρόσεξα οτι ο Skroutz πιάνει και καταστήματα άλλων χώρων εκτώς της πληροφορικής. Nice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nec Ιανουάριος 30, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 ναι ε? χμ..το ειδα...τεσπα, απο το mydev γινεται και πιο ευκολα install ,loledit: καλα τοσο lazy ειναι που ουτε τον κοπο να το ανεβασουν στο mydev δεν μπορεσαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 30, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis ...το οποίο δεν έχω καταφέρει να κάνω να δουλέψει... Ωραίο το δικό σου! Αυτό ευτυχώς παίζει μια χαρά. ΥΓ: Τώρα πρόσεξα οτι ο Skroutz πιάνει και καταστήματα άλλων χώρων εκτώς της πληροφορικής. Nice! απλα βαζεις τα δυο αρχεια εκει που εχει και τις μηχανες αναζητησης ο firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 30, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 πες με γκασμα αλλα δεν μπορω να τα βαλω.. Εχω βαλει το google translator αλλα δεν εχει ελληνικα, καπου λεει για proxy http://www.google.com/translate?langpair=en|en&u=www.forbiddensite.com με αλλαγη απο en|en σε en|el, alla den paizei kati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 30, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 extract σε C:\Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 30, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Ρε γκασμάδες γιατί δεν αφηνέτε τον firefox να σας τα κάνει από μέσα. Είναι idiot proof ©. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 30, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Επειδή το plugin που δίνει ο skroutz το δίνει συμπιεσμένο να το κατεβάσεις και αν το ανοίξεις με ff πχ δεν κάνει τπτ... Γι'αυτό άλλη φορά μη λες τόσο εύκολα βαριές κουβέντες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 30, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 :baby: :sorry: :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nec Ιανουάριος 30, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Α, το plugin του skroutz δεν κανει σωστα parse τα ελληνικα (αν δεν παινεψεις το σπιτι σου :p) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.