haris1984 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2006 εχω 2 wd 160αρηδες...πριν απο λιγο καιρο μου ειχε κρασαρει το raid... τεσπα να μην τα πολυλογω το ξεστησα δουλευω τωρα τους 2 δισκους μονους τους... ο ενας για λειτουργικο και ο αλλος για αποθηκη... σημερα απο περιεργεια ετρεξα το diagnostic tool της wd... στον πρωτο δισκο μου περναει κανονικα το short test, βρισκει bad sectors στο extended test και μου βγαζει ενα μυνημα να πατησω για να διορθωθουν.το κανω λοιπον. κανω ρεσταρτ το πισι, τεσταρω παλι, και παλι μου βρισκει bad sectors... σειρα του δευτερου σκληρου τωρα...ξεκιναω τα τεστ, και το πρωτο τεστακι δεν το περναει καν ενω στο extended test κανει τα ιδια με τον πανω. να μην τα πολυλογω...εγινε φορματ(κανονικο οχι γρηγορο) στους δισκους αφου εκανα backup τα αρχεια μου και μετα το φορματ παλι τα ιδια... τωρα τι να κανω? υπαρχει καποιος τροπος να σιγουρευτω 100% οτι εχουν προβλημα πριν τους επιστρεψω?
totally_wired Ιανουάριος 30, 2006 #2 Ιανουάριος 30, 2006 Εγώ θα τους επέστρεφα και με 1% σιγουρίας του προβλήματος
haris1984 Ιανουάριος 30, 2006 Author #3 Ιανουάριος 30, 2006 θα τρεξω το spinrite...αλλα μου γραφει απο κατω 5 ωρες περιπου για καθε σκληρο...θα το αφησω το βραδυ να δω τι θα κανει και μετα αν υπαρχει προβλημα αυριο εχει επιστροφη...η εγγυηση καλυπτει τα bad sectors ε?δεν εχει ξανατυχει γι αυτο ρωταω...θενξ γκαιζ
haris1984 Φεβρουάριος 1, 2006 Author #4 Φεβρουάριος 1, 2006 ο ενας αντικατασταθηκε...δεν ειχαν ιδιο ομως και εβαλα κατι παραπανω και πηρα εναν 250αρη...τον αλλον μολις κανω το backup μου θα τον ξεφορτωθω κι αυτον...για να μην ανοιγω αλλο θεμα λεει να παρω εναν raptor 36αρη για λειτουργικο?αυτο με τα revs που ελεγε ο nos dio ισχυει και γι αυτους?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.