Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ σχετικα με ΙSO

FRuLiS13_acg

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολα τα member του Forum. Eλπιζω καποιος "χριστιανος" να βρεθει και να με βοηθησει! Το προβλημα μου ειναι το εξης, κατεβασα ενα αρχειο το οποιο υποτιθεται πως θα ηταν σε μορφη ISO, το αποτελεσμα ομως ηταν το ακρος αντιθετο! Ειχε περιπου 30 μικρα αρχεια σε μορφη ISO των 15ΜΒ περιπου το καθενα. Πολλοι που θα το διαβασουν μπορει να πουν "Σιγα ρε μεγαλε το περιεργο!!!" Το θεμα ειναι οτι δυστηχως εγω δεν ξερω να τα κανω ενα αρχειο μαζεμενο για να το γραψω. Το φαινομενο με πολλα μικρα αρχεια το συναντω τακτικα αλλα σε αρχεα RAR. Εχει κανεις ιδεα πως θα καταφερω να τα εννωσω σε 1??? Εχω Nero 7 & Ultra ISO 7, αλλα και τα δυο προγραμματα δεν με βοηθησαν να φτιαξω το CD που θελω γιατι τα βλεπουν ξεχωριστα. Μαλιστα το NERO δεν αναγνωριζει καθολου την ταυτοτητα των αρχειων. (Ειναι κατεβασμα torrent)

Συνήθως τα torrents είναι σπασμένα σε πολλά rar-άκια ίσου μεγέθους! Κάνοντας unzip το πρώτο αποσυμπιέζεται και το iso ολόκληρο. Αυτό το κάνουν για κατεβαίνει πιο γρίγορα το αρχείο (μεγαλύτερη πιθανότητα ναχουν πολλοί χρήστες 1 rar-άκι από το να τοχουν ολάκερο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.