jpavly Ιανουάριος 30, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Δοκίμασε με το F5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιανουάριος 30, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Παιδια το προβλημα λυθηκε :D Πολλα ευχαρηστω τους FrOsT, Nickstamat, saxon_747 και jpavly για την πραγματικα πολυτιμη βοηθεια σας και πραγματικα με σωσατε απο ενα σιγουρο format!!! @Frost Oταν ελεγες να παρω το full δεν μου πηγενε καθολου το μυαλο να το......αγωρασω :devil: case closed :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 30, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Anytime! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 10, 2006 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Your computer is infected!Παραθέτω το μήνυμα που βγάζουν τα XP στο συγκεκριμμένο για να μπορούν να το βρίσκουν όσοι ψάχνουν.Όχι πως το πατάει κανείς το ρημάδι το κουμπί στις μέρες μας, αλλά λέμε τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Φεβρουάριος 19, 2006 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Solid Snake [30-01-2006 10:45] Σημερα καθως ειχα ανοιχτο το pc ενα απο αυτα τα σκατομπαλονακια των windows εμφανιστηκε....ηταν (και ειναι ) αυτο: Εκανα κλικ στο "Χ" για να το κλεισω και με εβγαλε σε μια σελιδα με ονομα "spystrike 2.5".... Εκανα οτι ειπε ο jpavly σε αυτο το thread, αλλα τιποτα....Εχεις κανεις καμια ιδεα για το πως θα σταματησει αυτη η χαζομαρα να εμφανιζεται? Καθε βοηθεια ειναι δεκτη, και ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας Μου παρουσιάστηκε ακριβώς το ίδιο για δεύτερη φορά. Την πρώτη το ξέκανα. Τώρα όμως έχω κάνει τα πάντα αλλά το μαμημένο δεν φεύγει με τίποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Φεβρουάριος 19, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 Διαβασε ολο το thread, και θα βρεις λυση!Αλλα αν δεν τα καταφερεις στειλε ενα pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 19, 2006 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 εγω την λυση την βρικα μεσα σε 2 ωριτσες.......... ..::FORMAT::.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Φεβρουάριος 19, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 μλκια εκανες......Αν διαβαζες ολο το thread θα το γλυτονες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 19, 2006 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Solid Snake μλκια εκανες......Αν διαβαζες ολο το thread θα το γλυτονες.... το διαβασα οχι μια αλλα 10 φορεςδιαβασα και αλλα αλλα τιποτα..... ο ιος σαν ιος ειχε βγει αλλα ειχε καταστρεψη τον internet explorer....ακομα και αν τον απεγγατεστισα και εβαλα καινουριο το ιδιο εκανε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Φεβρουάριος 19, 2006 Author #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr το διαβασα οχι μια αλλα 10 φορεςδιαβασα και αλλα αλλα τιποτα..... Μαλλον δεν το καταλαβες καλα.....Αν ειχαμε τον ιδιο spyware τοτε υπαρχει λυσηΑρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 13:48] ο ιος σαν ιος ειχε βγει αλλα ειχε καταστρεψη τον internet explorer.... Δοκιμασες να βαλεις Firefox?Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 13:48] ακομα και αν τον απεγγατεστισα και εβαλα καινουριο το ιδιο εκανε ... Με uninstal δεν καταφερνεις τπτ...απλα ξανακανει instal απο μονο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Φεβρουάριος 19, 2006 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 Λοιπόν SOLID ευχαριστώ.Με αυτό που μου είπες το έβγαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Φεβρουάριος 19, 2006 Author #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Vagelis2000 Λοιπόν SOLID ευχαριστώ. Με αυτό που μου είπες το έβγαλα. No problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 19, 2006 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 ο firefox επαιζε ρε συαλλα η μανα μου ηθελα explorer.... δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Φεβρουάριος 19, 2006 Author #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_grαλλα η μανα μου ηθελε explorer.... H Melinda Gates ειναι??? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 19, 2006 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Solid Snake H Melinda Gates ειναι??? :hehe: οχι ρε συ αλλα για προσπαθισε σε εναν 45χρονο να του αλαξεις τον τροπο που δουλευει... θα του παρει αρκετο κερο μεχρι να συνιθιση.... ακομα και με firefox ανοιγε 5-6 παραθιρα.....:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.