Jump to content

Ποιος inkjet εκτυπωτης εχει το μικροτερο κοστος εκτυπωσης?

Recommended Posts

Εχω εναν canon S520 και μαλλον τα εφτυσε η κεφαλη. Ετσι ειπε ο τεχνικος τουλαχιστον.

Ρωτησα ποσο κανει η κεφαλη και μου ειπανε το εξοφρενικο ποσο των 180Ε +ΦΠΑ :nuke:

Μπορειτε να μου προτεινετε εναν εκτυπωτη που να εχει τοσο φθηνα αναλοσιμα οσο ο S520?

Μιλαμε για 7Ε το ενα (4 ανεξαρτητα) σε μη Canon και 10-12Ε το γνησιο!

Η χρηση ειναι αποκληστικα σε plain paper και δεν με αφορουν οι φωτογραφειες.

Αρχική απάντηση από nickthegreek

Όλοι οι καινούριοι canon pixma έχουν πολύ φτηνά αναλώσιμα. Πάνω απο 10 ευρώ το μελανάκι το γνήσιο δεν θα βρεις.

Το ότι έχει 10 το μελάνι δε λέει κάτι... Πόσες σελίδες εκτυπώνει? Το ζητούμενο είναι κόστος/σελίδα, και όχι κόστος κτήσης του μελανιού, σωστά? :)

Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 09:54]

Απο τη στιγμη που ζητω οικονομια και λιγο ταχυτητα ποιον προτεινεις?

Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον συγκεκριμένο http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.407201

ΕDIT Βλέποντας ένα συγκριτικό του PCWORLD πιο φτηνή σελίδα βγάζει ο HP Εκτυπωτής Deskjet 6840 Color (0,26 ευρώ ανα σελίδα)

http://www.pixmania.com/gr/gr/68418/art/hp/deskjet-6840-color.html?srcid=1354

Ο canon έχει 0,42 ευρώ ανα σελίδα αλλα έχει καλύτερη ποιότητα στην εκτύπωση και ειναι και πιο γρήγορος.

Προεκυψε προβλημα!

Θελω οπωσδηποτε LPT port.. που δεν εχουν.

Τελικα η αγορα αναβαλεται... Αποφασιστηκε να εκτυπωνονται ολα στο xerox 6100 που διαθετει το γραφειο! :D

ευχαριστω για την βοηθεια σας!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.