Jump to content

146 και Μνημες..?

tomhel

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Hello guys .

Επειδή πρόκειται να αλλαχτεί λίαν σύντομος ο 3200+ με έναν 146 και ως ετούτου το htt θα εκτοξευτεί , επιβάλετε η αλλαγή και της ram , από 2*512 value Corsair ( G.T.P ) σε κάτι πιο overlookable που να μην χρειαστεί να φάει του κόσμου τους διαιρετές για να δουλέψει κοντά στα 300ΗΤΤ

Το κακό της υπόθεσης είναι ότι πρέπει να αγοραστεί από ε-shop , όποτε οι επιλογές είναι περιορισμένες

Έχω μπανίσει τις GEIL ULTRA X ( BH-5 )

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554969

ενώ ψήνομαι και για 2*1 gb τις value Gskil οι οποιες όμως δεν ξέρω εάν θα κάτσουν φρόνημα σε υψηλό ΗΤΤ( από τα λεγομενα του ea6gka είναι micron )

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554640

Για ριχτέ καμία ιδέα ρε παιδία..

δές λίγο τις corsair value των 1gb stick, τι chip και pcb έχουν στο eshop

αν είναι uccc chips και BP PCB είναι πολύ καλές...

οι περισσότεροι έχουν με αυτές με 2.7-2.8v ~280 3-4-4-8 πολύ καλό για 2*1gb

αν δεν τις βρείς χτύπα τις geil ultrax...θα χρειαστείς όμως μια dfi και σίγουρα μεγάλους διαιρέτες...:(

Αρχική απάντηση από FLO

Για εμενα κοιτα και τη λυση των TCCD.

Tccd στο e-shop..??

Nα υποθεσω πως εννοεις τις 512 της samsung ( αφου απο ozc δεν βλεπω να εχει το μαγαζι ) , αλλα εχουν tccd τσιπακια...???

Αρχική απάντηση από DuKe

δές λίγο τις corsair value των 1gb stick, τι chip και pcb έχουν στο eshop

αν είναι uccc chips και BP PCB είναι πολύ καλές...

οι περισσότεροι έχουν με αυτές με 2.7-2.8v ~280 3-4-4-8 πολύ καλό για 2*1gb

αν δεν τις βρείς χτύπα τις geil ultrax...θα χρειαστείς όμως μια dfi και σίγουρα μεγάλους διαιρέτες...:(

dfi εχουμεν , μνημες δεν εχουμεν.....

Λες να παρω τηλ. στο e-shop μπας και μου πουνε τπτ για τις corsair (pcb-chip )..??

ενδεχεται οι ultra X να ειναι και tccd (εκτος αν εψαξες και s/n) ....

στα benches 8α εισαι λιγο πιο πισω με tccd απο οτι με ΒΗ θα εχεις καλυτερο buffered bandwith (οτι και αν σημαινει αυτο) +σιγουρα θα βρεις ενα τροπο να τις δουλεψεις χωρις να χασεις ενω με BH ενδεχεται να πεσεις σε καποιο "κακο" παραθυρακι οπου η θα κοψεις λιγο απο επεξεργαστη ωστε να δουλευουν οι μνημες στα μεγιστα(με μια συγκεκριμενη ταση που θα εχεις επιλεξει) η θα κοψεις μνημες...

με τα tccd λιγο δυσκολο να σου κατσει τετοια περιπτωση....

προσφατα αλλαγη απο 1-1 στα 3100(3-4-3-5 κλπ) σε 180/200 (2,5-3-3-5 κλπ)εδωσε επιδοσεις δεν εκοψε....(winrar ,aquamark(cpu score) ,sisoft unbuff και κλασσικα π)

το δες το 3100 της μπανανιτσας μου εεε?

Αρχική απάντηση από ΝTG

το δες το 3100 της μπανανιτσας μου εεε?

:blink: Που ειναι η μπανανα.....οεο......:blink:Που ειναι η μπανανα.....οεο.....

(καλα βρε παιδι μου , μιση κουβεντα ειπαμε και το εδεσες......:whistling )

tomhel ρώτησες τελικά για τα corsairia??

οι ultrax μόνο utt bh5 πλέον

τα tccd μπαίνανε πριν κανα χρόνο

Αρχική απάντηση από DuKe

tomhel ρώτησες τελικά για τα corsairia??

Αμα σηκωνανε και το τηλ. τι καλα που θα ητανε...

Προσπαθω πανω απο μιση ωρα στο 211 5000500 αλλα στου κουφου την πορτα....

( οχι πως περιμενω να μου πουνε , αλλα λεμε τωρα...)

Τεσπα , θα προσπαθησω και αργοτερα....

Αρχική απάντηση από tomhel

Αμα σηκωνανε και το τηλ. τι καλα που θα ητανε...

Προσπαθω πανω απο μιση ωρα στο 211 5000500 αλλα στου κουφου την πορτα....

( οχι πως περιμενω να μου πουνε , αλλα λεμε τωρα...)

Τεσπα , θα προσπαθησω και αργοτερα....

Nαι έλεος τελοσπάντως στο eshop και εγώ έχω πάρει άπειρες φορές σήμερα αλλά τίποτα.

Τις έχει ωστόσο και αυτός εδώ:

http://www.pc-store.gr/details.asp?cat=3&subcat=20&item=501

Υποψιν οτι το pcstore οσο και το eshop, εχουν ultrax με pn 1746 και οχι 1324 ποθ ειναι bh5. δεν εχω βρει στο web κατι που να λεει γιαυτο το πν, οποιος βρει ας διαφωτισει.:T:

Αρχική απάντηση από fotme

Υποψιν οτι το pcstore οσο και το eshop, εχουν ultrax με pn 1746 και οχι 1324 ποθ ειναι bh5. δεν εχω βρει στο web κατι που να λεει γιαυτο το πν, οποιος βρει ας διαφωτισει.:T:

Oπα...

Δηλαδη εαν δεν ειναι pn 1234 (ΒΗ5) , και ειναι κατι αλλο ( πχ 1746 ) σε τι τσιπακια μπορει να πεσω...??..Ενδεχετε να μην ειναι ουτε και tccd...??

Κατι μου λεει οτι πρεπει να την κανω για e-shop μερια ....

Επισεις για την περιπτωση των gskil του 1gb ( micron ) δεν εχει πει κανεις τπτ....

Αρχική απάντηση από fotme

Σωστος , Σωστος , Σωστος.........

Μολις τις αγορασα , και μαντεψτε.....pn1746 = Tccd .....

Για να δουμε τι θα δουμε.....

Αρχική απάντηση από ΝTG

για να δουμε τι θα δεις.....!!

Περιμενουμε νεα....

tccd στα 163?.....not bad!!

150 στο PCSTORE....Αλλα ειναι tccd ...??? Τα πρωτα δειγματα δεν ειναι ενθαρρυντικα....

Στα 220 με 2,2,2,5 ξεσκιζετε στα λαθη , ενω με 2,3,2,5 ναι μεν βγαζει το #8 για 10 λουπες errorfree , κολαει στα win ( με 2.7v) και βιος 6.23

Ειμαι στο ψαξιμο να δω που θα πανε....( Παλι καλα που τα πρωτα δειγματα του 146 cacje ειναι ικανοποιητικα - 3ghz με 1,56v:T:....)

Η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε....Αυτες δεν ειναι tccd...!!!

Eαν ηταν τουλαχιστο θα ποσταραν 1:1 στα 270 με 3.4.4.11 και 2v8.....

Aυτες με 2v8 δεν πανε ουτε 250.....

Μαλλον ειναι bh5....

Θα τις πλακωσω στο ρευμα να δουμε τι θα βγει....

Καρατσεκαριστικε.....δεν εχουν καμοια σχεση με Τccd....( και εμεινα με την χαρα...:( )

Κατα ενα μεγαλο ποσοστο εχουν Bh-x αφου τους αρεσει το ρευματακι ( απο 3v1 και βαλε , περνουν τα πανω τους , με σφιχτα timmings 2,5.3.2.5)

Τουλαχιστο δεν με απογοητευσε το πτερονι.....

Οχι , ειναι ο cacje ( Το νεο stepping που λεγαμε...)..

Τον cab2e δεν τον εχω βαλει ακομα πανω , αλλα δεν νομιζω να παει καλυτερα...

Αλλη μια παλι στα 2940 ( μαλλον εδω θα τον δουλευω καθημερινα ) με δανεικες μνημες ( ατιμες tccd ) 1:1 , παντα 1,52v και temp 32 idle / 45 fload.....

<a  href=%7Boption%7Dhttp://img58.imageshack.us/img58/2866/bench29409xb.th.gif' alt='bench29409xb.th.gif'>

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.