Jump to content



Eρώτηση περί υγροποίησης


obijuan1983

Recommended Posts

Θέλω να ρωτήσω τους γνώστες αν πρεπει να έχουμε υπόψη μας το κίνδυνο υγροποίησης σε υδρόψυξη.

Ερώτηση:

Αν απο ένα μπλοκ περνάει νερό 20 βαθμών, ο επεξεργαστής έχει θερμοκρασία 25 πχ βαθμους και το εσωτερικό του κουτιού 30 βαθμούς υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί υγροποίηση;:unsure:

Link to comment
Share on other sites

Με συγχωρείς αλλά περιβάλλον στην υποτιθέμενη κατάσταση δεν είναι το εσωτερικό του κουτιού το οπόίο έχει 30 βαθμους;’ρα το νερό είναι χαμηλότερα απο το 'περιβάλλον'.Κάνω λάθος;

Link to comment
Share on other sites

Μιλάμε πάντα για το εξωτερικό περιβάλλον αυτό είναι που φέρει ένα ποσοστό υγρασίας το ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία του μέσα στο κουτί δεν σημαίνει κάτι εκτός αυτού η υγροποίηση εμφανίζεται συνήθως κάτω από τους 5 βαθμούς Κέλσιου.

Και μη φέρεις σαν παράδειγμα το παγωμένο ποτήρι το καλοκαίρι γιατί είναι ακραίο... για τις συνθήκες τις υδροψυξης

Link to comment
Share on other sites

Thanks Kaynd η απάντηση σου με κάλυψε πλήρως!:cool:

Οπότε εννοείς οτι το εσωτερικό του κουτιού δεν έχει υψηλά επίπεδα υγρασίας τα οποία είναι δυνατόν να προκαλέσουν υγροποίηση,καθώς και ότι για να έχω κάποιο πρόβλημα το νερό πρέπει να πάει στους <5 βαθμους, έτσι;

Οκ ησύχασα και πάω να συνεχίσω διάβασμα καρδιολογίας γιατί έχουμε και εξεταστική( και έχει σχέση με το θέμα υδρόψυξη μιας και συνέχεια μιλάει για ροές και παροχή!)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 02:38]

( και έχει σχέση με το θέμα υδρόψυξη μιας και συνέχεια μιλάει για ροές και παροχή!)

Αχα να τι σκέφτεσαι όταν διαβάζεις :p

"Η υδροψυξη βλάπτει την συγκέντρωση":tomato:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από kaynd [Σήμερα, στις 03:00]

Αχα να τι σκέφτεσαι όταν διαβάζεις :p

"Η υδροψυξη βλάπτει την συγκέντρωση":tomato:

Ε λίγο!! Μας έχει πάρει τα μυαλά το θέμα!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.