jpavly Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2006 Είμαι λίγο :OT: αλλά τώρα έφαγα τη flashιά! Τον καιρό που παρακολοθούσα κι έγραφα στα newsgroups, πριν γραφτώ στο Λαμπη, είχαμε εκεί ένα παληκάρι Πατρινό τον TheFreak. Απίστευτες γνώσεις το παληκάρι. Αναρωτιέμαι αν είναι και Λαμπίτης. Είναι κανείς γνωστός? :OT: αλλά είναι μια ώρα δύσκολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Ο SLN είναι νομίζω. Φήμες λένε ότι TheFreak τον βάφτισαν νεανίδες της περιοχής, αφού είδαν το υπερμεγέθες πέλος του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 30, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Ο SLN είναι νομίζω. Φήμες λένε ότι TheFreak τον βάφτισαν νεανίδες της περιοχής, αφού είδαν το υπερμεγέθες πέλος του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 30, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από ChosenΟ SLN είναι νομίζω. Φήμες λένε ότι TheFreak τον βάφτισαν νεανίδες της περιοχής, αφού είδαν το υπερμεγέθες πέλος του... :rofl: που είσαι ρε SLN!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 30, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 10:15] :rofl: που είσαι ρε SLN!!! οεο.... Ο unsto ειναι... Και φοβερες γνωσεις και freak-ishly large πε(λ)ος σε σχεση με το υπολοιπο σωμα του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 30, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 30, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Όλοι οι Πελοπίδες εδώ μου μαζευτήκατε :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.