Nkiller Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2006 Εχω σοβαρο προβλημα. Οταν σερφαρα στο νετ ξαφνικα μου εμφανιζεται ενα εικονοδιο κατω δεξια το οποιο ηταν κατι για τοπικο δικτυο. Τωρα προσπαθω να κανω συνδεσει στο νετ και στο παραθυρο για να κανω συνδεσει εμφανιζεται μονο η κληση και ενας αριθμος που δεν τον γνωριζω που ειναι 00681501340 το username και το password εφυγαν.Παω στο φακελο συνδεσεις δικτθου και βλεπω και αλλο ενα εικονιδιο τοπικη συνδεση η ιντερνετ υψηλη ταχυτητας.Παω στις ιδιοτητες και λεειΣυνδεσει με χρηση:Προσαρμογεας Microsoft loopback.Επισης υπαρχει και η επιλογη ενεργ. και απενεργ.Παταω κατασταση και μου λεει:Διευθυνση IP 10.254.254.254Μασκα Subnet 255.255.255.252τι ειναι ολα αυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιανουάριος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 dialer? Μην ξαναμπεις internet μέχρι να κάνεις format! Κάνει dial-up κάποιος άλλος απτο pc σου υποθέτω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.