Jump to content

overclocking απο μόνο του;

Futuristic

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Όταν τρέχω το F.E.A.R. και κάνω exit από το παιχνίδι, βλέπω ότι η κάρτα έχει γίνει overclocked απο 500 Mhz στα 520 και στον πυρήνα και στην μνήμη. Μετά από λίγη ώρα επανέρχεται στην κανονική ταχύτητα.

Έχω την ASUS Χ800XT 256. Έχω catalyst 6.1 και το σύστημα είναι το πρώτο της υπογραφής. Επίσης έχω εγκατεστημένα το atitool, to rivatuner, το msi corecenter, και το ntune, αλλά κανένα από αυτά δεν τρέχε ούτε στο startup ούτε όταν τρέχω το game. Επίσης από το bios έχω ενεργοποιημένο την επιλογή seargeant για το αυτόματο overclockinh της cpu.

Τι μπορεί να προκαλεί το αυτόματο clockaρισμα της κάρτας γραφικών??

(Και ένα άσχετο: στείλτε μου ένα pm για το αν υπάρχει κάποιο site που να δίνει τις καλύτερες ρυθμίσεις και πληροφορίες για tweaking για το FEAR).

Ευχαριστώ.

Νομίζω το overdrive από το control panel προσφέρει τέτοια δυνατότητα, μήπως το έχεις ενεργοποιημένο ?

δεν υπάρχει πουθενά επιλογή για overdrive στο control panel και μάλιστα σε καμία από τις ati κάρτες που έχω (9600, 9800, Χ800). Πού υπάρχει αυτή η επιλογή συνήθως;;;

To overdrive είναι για κάρτες μόνο της ΑΤΙ και όχι 3rd party.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το τί συμβαίνει;

To overdrive είναι για κάρτες μόνο της ΑΤΙ και όχι 3rd party.

--------------------------------------------------------------------------

Στην ASUS X800XT ΡΕ που εχω υπάρχει αυτη η επιλογή αλλα μονο για core ....

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το τί συμβαίνει;

---------------------------------------------------------------

φτίαξε ενα profile με το atitool βαλε core κ memory 500 αποθήκευσαι και αφου τρεξεις κανα game δες αν γινεται παλι 520

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.