Jump to content

Εγκατάσταση ''Standard VGA Driver'' (ATI X1900XT Driver Installation)

spc

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spc

Ναι, με Χ1900ΧΤ αυτά.

Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής:

Οι 6.1 δεν μπαίνουν με καμία Παναγία (ούτε μέσω του κανονικού setup, ούτε χειροκίνητα (update driver κλπ)).

Τους 5.13 (από net το διευκρινίζω αυτό υπάρχει λόγος όπως θα δείτε παρακάτω) δεν δοκίμασα να τους βάλω καθώς θεώρησα ότι δεν είναι δυνατόν να μην παίζουν οι 6.1.

Το κουφό είναι ότι ακριβώς το ίδιο error βγάζει όταν πας να εγκαταστήσεις του cdιου που ήρθε με την κάρτα (5.13 σύμφωνα με την ετικέτα του cd) (inf not found try selecting standard vga driver (αυτό που ρωτάω από την αρχή και δεν το έχω καταφέρει αν και δεν ξέρω αν αυτό είναι το πρόβλημα) before installing).

To ακόμα ποιο κουφό είναι ότι χειροκίνητα μπαίνουν οι drivers του cdιου (χωρίς cc κλπ βέβαια)! (3dmark06: ~5.200 αν θυμάμαι καλά).

Γενικά δεν είχα και πολύ χρόνο εχθές να ασχοληθώ, θα του ξαναρίξω μία ματιά το βράδυ.

@2cpu-bill: Αυτές τις μαμακίες κάνει η ΑΤΙ και στέλνει πελάτες στην nvidia

σε χασαμε και σενα(αρε ATI):p

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 11:43]

Περικαλώ;

Είναι η νέα τακτική. Σαfώς ανώτερη από τις δόσεις και με απεριόριστες αναβαθμίσεις:hehe::p

Αρχική απάντηση από astrolabos

Είναι η νέα τακτική. Σαfώς ανώτερη από τις δόσεις και με απεριόριστες αναβαθμίσεις:hehe::p

lol - Και που ξέρεις εσύ πως και αν τα κουτσοβολεύουν τα εξώγαμά μου; :p

Τεσπά, επί του θέματος: Επειδή τώρα μου έμεινε το απωθημένο, ξέρει τελικά κανείς τρόπο εγκατάστασης του standard vga driver στα XP;

Αρχική απάντηση από spc

lol - Και που ξέρεις εσύ πως και αν τα κουτσοβολεύουν τα εξώγαμά μου; :p

Τεσπά, επί του θέματος: Επειδή τώρα μου έμεινε το απωθημένο, ξέρει τελικά κανείς τρόπο εγκατάστασης του standard vga driver στα XP;

αν ξαναγυρισεις στην μαμα vidia θα σου πω:coax:

Του cdιου τους δοκίμασε κανείς σε ''normal'' install (setup κλπ) ;

Ρωτάω γιατί σε εμένα έβγαλαν το ίδιο (με τους 6.1) error (inf missing) ενώ άκουσα ότι σε άλλους έπαιξαν.

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 13:18]

Του cdιου τους δοκίμασε κανείς σε ''normal'' install (setup κλπ) ;

Ρωτάω γιατί σε εμένα έβγαλαν το ίδιο (με τους 6.1) error (inf missing) ενώ άκουσα ότι σε άλλους έπαιξαν.

Σύριε, σε εμένα μια χαρά εγκατάσταση έγινε, αυτόματα μόλις τοποθέτησα το cd.

Δες λίγο αυτό που γράφει στο cd, ---Driver version:12-046 (8.203.4)--- εάν έχουμε το ίδιο.

134hu.jpg

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 11:51]

Να αντικαθιστούν το κορυφαίο μοντέλο ούτε 1 μήνα μετά την κυκλοφορία στην αγορά του προηγούμενου (χωρίς κανέναν απολύτως σεβασμό για τους καημένους πελάτες της που τα έσκασαν για την X1800XT)

Σορυ για το offtopic αλλα ποιος ειναι ο καημενος χρηστης??? (και εσυ τι σχεση εχεις μαζι του??) Ψαχνω στο λεξικο την εκφραση "καημενος χρηστης" αλλα δεν βλεπω πουθενα την ερμηνεια :

"Αυτος που αγοραζει 2 7800GTX 512 για SLI και τις πουλαει 15 μερες μετα..."

Οποιος τα εσταξε για την Χ1800ΧΤ, προφανως δεν του λειπουνε για να τα ξανασταξει για την Χ1900. Αν παλι του λέιπουνε... ας "βολευτει" με την Χ1800ΧΤ.... Πιστευω οτι με 800χ600 χωρις ΑΑ+AF θα την... παλευει κουτσα-στραβα η καρτουλα!!! Δεν καταλαβαινω γιατι η κυκλοφορια καθε π.χ. μηνα κορυφαιου μοντελου καρτας δειχνει ασεβεια στον καταναλωτη??? Ποιο πολυ βλαπτει την εταιρια ("γιατι να αγορασω την Χ1800ΧΤ με 200 ευρω πανω απο την X1800XL, αφου σε ενα μηνα θα βγαλουνε τον Χ1900???") παρα τον καταναλωτη... Και μην πει κανεις οτι (συγκεκριμενα) η Χ1900 σας ηρθε απο το πουθενα και δεν το περιμενατε οτι θα εβγαινε συντομα.

Ολα αυτα βεβαια δεν αναιρουν το γεγονος οτι ειναι ελεεινο και τρισαθλιο να βγαινει καρτα που δεν παιζουνε απροβληματιστα οι οδηγοι του κουτιου της. Παρολαυτα δεν ειναι και ανηκουστο...

Εδω μητρικες "σκανε" με bios corruption απο την μανα τους!!!

Αρχική απάντηση από SLN

Σορυ για το offtopic αλλα ποιος ειναι ο καημενος χρηστης??? (και εσυ τι σχεση εχεις μαζι του??) Ψαχνω στο λεξικο την εκφραση "καημενος χρηστης" αλλα δεν βλεπω πουθενα την ερμηνεια :

"Αυτος που αγοραζει 2 7800GTX 512 για SLI και τις πουλαει 15 μερες μετα..."

Οποιος τα εσταξε για την Χ1800ΧΤ, προφανως δεν του λειπουνε για να τα ξανασταξει για την Χ1900. Αν παλι του λέιπουνε... ας "βολευτει" με την Χ1800ΧΤ.... Πιστευω οτι με 800χ600 χωρις ΑΑ+AF θα την... παλευει κουτσα-στραβα η καρτουλα!!! Δεν καταλαβαινω γιατι η κυκλοφορια καθε π.χ. μηνα κορυφαιου μοντελου καρτας δειχνει ασεβεια στον καταναλωτη??? Ποιο πολυ βλαπτει την εταιρια ("γιατι να αγορασω την Χ1800ΧΤ με 200 ευρω πανω απο την X1800XL, αφου σε ενα μηνα θα βγαλουνε τον Χ1900???") παρα τον καταναλωτη... Και μην πει κανεις οτι (συγκεκριμενα) η Χ1900 σας ηρθε απο το πουθενα και δεν το περιμενατε οτι θα εβγαινε συντομα.

Ολα αυτα βεβαια δεν αναιρουν το γεγονος οτι ειναι ελεεινο και τρισαθλιο να βγαινει καρτα που δεν παιζουνε απροβληματιστα οι οδηγοι του κουτιου της. Παρολαυτα δεν ειναι και ανηκουστο...

Εδω μητρικες "σκανε" με bios corruption απο την μανα τους!!!

Για να παίξω το δικηγόρο του διαβόλου. Δε ξέρω αν ο Σύριος το κάνει για hobby, αλλά από τη στιγμή που πουλάει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, γιατί όχι να τα δοκιμάζει να έχει άποψη για αυτά, από τη στιγμή που μετά τις κάρτες δεν τις χαρίζει αλλά τις πωλεί ως μεταχειρισμένες. Για εμένα, από την οπτική γωνία που το έθεσα, καλά κάνει και μαγκιά του

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 17:25]

Για να παίξω το δικηγόρο του διαβόλου. Δε ξέρω αν ο Σύριος το κάνει για hobby, αλλά από τη στιγμή που πουλάει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, γιατί όχι να τα δοκιμάζει να έχει άποψη για αυτά, από τη στιγμή που μετά τις κάρτες δεν τις χαρίζει αλλά τις πωλεί ως μεταχειρισμένες. Για εμένα, από την οπτική γωνία που το έθεσα, καλά κάνει και μαγκιά του

Ειπα εγω ρε παιδια οτι δεν κανει καλα ο ενας κι ο αλλος?????

το "ΚΑΗΜΕΝΟΣ" θα μου πειτε που κολλαει ομως????????????

Χ1800ΧΤ εχει ο... virtual καημενος της ιστοριας μας.

Το καημένος κολλάει στο ότι επειδή οι εταιρίες βγάζουν συνέχεια προϊόντα, δεν μπορείς να περιμένεις πάντα για το καινούριο με αποτέλεσμα να πάρεις το τρέχον. Αν όμως οι ημερομηνίες κυκλοφορίας είναι πολύ κοντά, το μεταχειρισμένο σου χάνει πολύ σε αξία μεταπώλησης και από την άλλη σπάζεσαι που έδωσες 600 για το καλύτερο και έχεις το 2ο, ενώ το καλύτερο κάνει 3 μήνες μετά το ίδιο ποσό.

’λλο να γίνει μετά από 1 χρόνο και άλλο σε τόσο μικρά χρονικά διαστήματα.

Συριε αμα δεν εχεις πάντως χρόνο να την κάνεις install την κάρτα στείλτειν σε μένα να βρω τον τρόπο και στην επιστρέφω μετά :p :p

Λοιπόν, φιλενάδες:

1. Αν και νομίζω ότι είναι προφανές τι εννοούσα, μόνο η φίλτατη SLN άρχισε το κράξιμο (πιασμένη από το ''καημένος'').

2. Δεν αναφερόμουνα στον εαυτό μου γιατί:

α. Δεν είχα ποτέ Χ1800ΧΤ (είχα άλλες θα μου πείτε αλλά το κράξιμο το τρώει συγκεκριμένα η ΑΤΙ για την αλλαγή 1800->1900 γιατί 1 μήνας είναι ρεκόρ αντικατάστασης κορυφαίου προϊόντος).

β. Έχω απόλυτη γνώση των κινήσεών μου και δεν υπάρχει λόγος να τις χαρακτηρίσω (aka καημένος) προς δικαιολόγηση.

γ. Ο καθένας τα σκάει όπου θέλει. ’λλος στα μπουζούκια, άλλος στις γυναίκες (αλήθεια υπάρχουν και τέτοιοι; :p), άλλος στα PCια.

3. Το γεγονός ότι ο αγοραστής μίας Χ1800 έχει τα φράγκα (που και αυτό δεν ισχύει πάντα - άλλος μπορεί να τα μαζεύει μήνες) δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την κίνηση απαξίωσής του από την ΑΤΙ. Το αντίθετο μάλιστα. Αυτόν θα έπρεπε να σέβεται πιο πολύ η εταιρία.

Ταύτα κυρίες μου.

Πάω για τσάι τώρα.

:p

:OT:@spc> το πληκτρολογιο ολα τα zen.το εβαλα και τρυπησε

το ψυγειο του καλοριφερ, εφυγε το προβολακι ομιχλης το πατησε η ροδα,

εσκισε στο πλαι το λαστιχο βγαλαμε γρυλο να το αλλαξουμε κολλησε ο γρυλος

στο κατεβασμα επεσε σχεδον ενα τονος αμαξι επανω του με αποτελεσμα να βουλιαξει

η πορτα του οδηγου.:OT:

EDIT:αστειακι. :) ολα αυτα συνεβηκαν αλλα χωρις

να τοποθετηθει το πληκτρολογιο.;)

virtual καημενος πελατης mode on.......:cry:

(Υ.Γ. μη μου τον στεναχωρατε οταν παιρνει τα νεα του παιχνιδια.......δεν θα μου κανει καλο διακανονισμο μετα......) :p

Αρχική απάντηση από greekfragma

virtual καημενος πελατης mode on.......:cry:

(Υ.Γ. μη μου τον στεναχωρατε οταν παιρνει τα νεα του παιχνιδια.......δεν θα μου κανει καλο διακανονισμο μετα......) :p

Εσύ δεν είσαι virtual, είσαι ο ορισμός της περίπτωσης :p

Πως και δεν μου είπες ακόμα για rma X1800 με X1900; ’ργησες! :p

Επίσης δεν ήξερα ότι ήμουν εγώ αυτός που κάνει τους διακανονισμούς! Είχα την εντύπωση ότι αυτά τα κανόνιζες μόνος σου! Όσο ζει μαθαίνει κανείς.....:p

μαλλον με αυτους θα βγαλεις (ισως:unsure: ) ακρη αν καποτε

βγουν προς τα εξω.ATI Beta Catalyst Version 8.203.3.

μην ακουσω ομως οτι θα ζηταει παλι stantard vga ... με κοβω να

παιρνω matrox μετα.. εδω εχουν ενα evaluate τεστ σε περιπτωση που δεν το ειδες.

http://hardocp.com/article.html?art=OTUz

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.