cozzyz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2006 καλησπέρα!!! ότα μπένω στα win μου βγάζει κάτω δεξιά στην τaskbar ένα εικονίδιο 'safely remove hardware'. ’μα πατήσω πάνω του έχει τον σκληρό μου. (WD-KS). Πως θα το ξεφορτω8ώ αυτό το εικονίδιο? δουλεύω πολύ taskbar και θα το πατήσω καταλάθος έτσι όπως παει ... μή χάσω κανα σκληρό και τρέχω... Ευχαριστώ!! *και κάτι άσχετο: 3έρει κανείς πώς 3υλώνουμε το win firewall ΓΙΑ ΠANTA??? οτι και αν έχω κάνει αυτό εκεί. γρρρρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιανουάριος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 δεν γίνεται να τον χάσεις.θα σου βγάλει μύνημα : the device cannot be stoped right now. Try stopping the device again later. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Ιανουάριος 29, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Δεν υπάρχει τρόπος να 3εφορτωθώ το εικονίδιο? ειναι στην μέση και μου σπάει τα νεύρα :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 29, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 1. Να μαντέψω οτι έχεις mobo με nForce 4; Αν ναι είναι φυσιολογικό. "Κουσούρι" των οδηγών του nf4 είναι αυτό.2. Να το ξεφορτωθείς απολύτως δεν ξέρω αλλά γιατί δεν το βάζεις να στο κρύβει συνέχεια στην taskbar, εκτώς και αν πατάς το βελάκι; Είναι μια λύση και αυτή...3. Για να ξεφορτωθείς το Windows Firewall, πήγαινε Control Panel>Administrative tools>Services απο κει δεξί κλικ στο Windows Firewall, stop, και disabled το να ξεκινά κάθε φορά με το μηχάνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Ιανουάριος 29, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 1. Σωστός! 2. Δεν έχω το 'hide inactive icons' on και δεν θέλω να το βάλω μόνο και μόνο για αυτό ... Ελπίζω να βρώ άκρη και να μην αναγκαστώ να το κάνω. 3. Το έχω κάνει αυτό με τα services αλλα το εικονίδιο windows security alerts' παραμένει . Κακιά φάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιανουάριος 29, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 δεν ειναι ακριβως κουσουρι του nf4...απλα υποστηριζει hot swap (ετσι νμιζω το λενε) με το οποιο μπορεις να συνδεσεις/ξεσυνδεσεις σκληρους sata χωρις να χρειαστει να κλεισεις το pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 29, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από cozzyz 1. Σωστός! 2. Δεν έχω το 'hide inactive icons' on και δεν θέλω να το βάλω μόνο και μόνο για αυτό ... Ελπίζω να βρώ άκρη και να μην αναγκαστώ να το κάνω. 3. Το έχω κάνει αυτό με τα services αλλα το εικονίδιο windows security alerts' παραμένει . Κακιά φάση. 2. Έλα ρε, πού κολλάς; Ενεργοποίησέ το! Έτσι κι αλλιώς το ρυθμίζεις... 3. Τότε πήγαινε επίσης services και stop και disabled στο security center. Αρχική απάντηση από haris1984 δεν ειναι ακριβως κουσουρι του nf4... απλα υποστηριζει hot swap (ετσι νμιζω το λενε) με το οποιο μπορεις να συνδεσεις/ξεσυνδεσεις σκληρους sata χωρις να χρειαστει να κλεισεις το pc. Το κουσούρι σε εισαγωγικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Ιανουάριος 29, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 ΟΥΦ!!! Έφυγε του σατανά το firewall!!! οεοεοεο! πάει το ένα! Οπότε το safely remove hardware icon αφού δεν γίνετε να απενεργοποιηθεί να πάει στα κομμάτια, αν και σίγουρα 8α υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω registry κάτι ... anyway .... ευχαριστώ πολύ παλικάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.