2cpu Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2006 Προχτες αγορασα 2 cd μουσικης .Αφου γυρισα σπιτι και προσπαθωντας να τα κανω Mp3 λογωαντι-copy protection δεν τα καταφερα.Το προγραμμα που χρησιμοποιω για την μετατροπηειναι cdex v1.51.Δεν θελω να το κανω μεσω xfi με record what u hear.Ετυχε σε κανενα σας τετοιο δισκακι και αν καταφερατε να το κανετεποιο προγραμμα χρησιμοποιησατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Σε μένα το itunes δεν έχει μασήσει σε κανένα cd( αλλά τα μετατρέπει σε mp4..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 29, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 εγω μεσα απο το nero και ολα ειναι κομπλε ποτε δεν ειχε προβλημα σε τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 29, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Musicmatch jukebox. Bαρυ, αλλα ποτε δεν μου εκανε νερα με τα copy protection cd's ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιανουάριος 29, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Αν δε βγάλεις άκρη φτιάξε με το Alcohol ενα image, και μετα rip από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 29, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Εγώ χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα που είχε μέσα η κάρτα ήχου, το Creative PlayCenter...Δουλεύει σε όλους τους υπολογιστές, όχι μόνο σε αυτούς που έχου κάρτα Creative...Έπεσε στα χέρια μου ένα CD μουσικής που δεν μπορούσε να αντιγράψει ένας φίλος μου λόγω προστασίας από αντιγραφή... Εγώ το έβαλα στο PlayCenter και το έκανε rip κανονικότατα... ’λλα προγράμματα ίσως δεν το κάνουν... ΕΔΩ: http://files.europe.creative.com/manualdn/Applications/AVP/7488/PLCFULL_PCAPP_3_02_70.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 29, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Προσωπικά τα CD πάντα τα ripάρω με τον Windows Media Player 10 και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με κλειδωμένα κτλ... Είμαι αρχαίος, το ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panosis Ιανουάριος 29, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 ανοιξε το anydvd και ξανακανε μια προσπαθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Ιανουάριος 29, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 επισης eac (www.exactaudiocopy.de) και δες στο Actions, TOC alterations, retrive native tocαν δεν πιασει αυτο τοτε δοκιμασε με anydvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 29, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 εχε υποψιν σου και το free mp3 ripper... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 29, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Καταρχην ευχαριστω ολους για την βοηθεια.Ακολουθησα την λυση του nickstamat.θα μου πεις εχεις την xfi και δεν το ηξερες?Το δοκιμασα αλλα οταν εβαζα το δισκακι στα scsi cdrom δεν με εβγαζεστοιχεια.Οταν το εβαλα στο Nec το οποιο ειναι σε εξωτερικο κουτακι usb+firewireμε το αναγνωρισε κανονικα.(εβγαλε ολα τα στοιχεια).Επισης να επισημανωοτι το exactaudiocopy και free mp3 ripper δεν καταφεραν κατι.Το Musicmatch jukeboxπου προτεινε ο YDinopoulos δεν το κατεβασα.(64k που οπωτε θελει παιζει).Το nero μετα απο μια λουμπα δεν το ξαναχρησιμοποιησα,ο win media κολλουσε για καποιοανεξηγητο λογο και οσο για το alcohol που προτεινε ο feanorian ειναι μια επιλογηπου θα δοκιμαστει.Για μια ακομη φορα σας ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια.:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιανουάριος 29, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Εγώ χρησιμοποιώ media player με plug-in απο intervideo... Απλά και μόνο για την ευκολία του. Ούτως η άλλως τα κάνω συνήθως στα 320kbps... Παλιότερα χρησιμοποιούσα lame encoder αλλά πρώτα τα περνούσα σε wave καθαρό στον υπολογιστή. Θεωρητικά είχα καλύτερο αποτέλεσμα ποιοτικά αλλά στην πράξη λόγω bitrate δε φαίνεται κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιανουάριος 29, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 audio grabber από μένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιανουάριος 30, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 το mediasource τησ καρτας σου λογικα δε θα εχει προβλημα .εγω ολα μου τα cd απο αυτο τα εχω ριπαρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.